Όπως ανέφερε και ο προλαλησσαντας... πέφτεις κατ' ευθείας στα βαθιά. Εγώ θα σου πρότεινα αυτό
http://www.cigabuy.com/authentic-joyetech-evic-vtc-mini-w-tron-75w-tc-full-kit-black-p-8284.htmlΚαί γιατί το μοντάκι είναι δοκιμασμένο και με πολύ καλές κριτικές, και γιατί ο ατμοποιητής Tron είναι καλός για την χρήση που τον θέλεις, Και έχει και καλές και σχετικά φθηνές εργοστασικές κεφαλές, πολλοί εδω λένε σε νέους στον ατμό να ξεκινήσουν με επισκευάσιμους.Εγώ ατμίζω εδώ και Τρία χρόνια μόνο με εργοστασιακούς, και τα έξοδα μου είναι ελάχιστα σε σχέση με όταν κάπνιζα
Αυτο που μου προτείνεις είναι ενδιαφέρον αλλά σε τι διαφέρει τόσο πολύ απο το δικό μου ;
Εγώ θα αναφερθώ στην τρίτη απαίτησή σου που είναι η γεύση.
Επειδή νομίζω όλοι όταν το πήραμε απόφαση για η.τ. θέλαμε το ίδιο, γεύσεις καπνού, μάλλον γιατί ποτέ δε φανταζόμασταν οτι κάτι άλλο θα κάλυπτε την "αγαπημένη" μας συνήθεια, αργότερα καταλάβαμε οτι το η.τ. τελικά δεν έχει καμία σχέση με το κ.τ. οπότε και δεν πρόκεται να το εξομοιώσει. Έτσι σιγά σιγά αρχίσαμε να δοκιμάζουμε και άλλες γεύσεις και είδαμε οτι όχι μόνο μας καλύπτουν, αλλά υπερκαλύπτουν και την ανάγκη μας για κ.τ.. Εμένα να φανταστείς τα αγαπημένα μου υγρά έχουν γεύση μηλόπιτα και κέϊκ βανίλια...
Χρησιμοποιώ πληθυντικό μόνο και μόνο γιατί αυτό έχω εισπράξει εγώ τέσσερις μήνες τώρα που ατμίζω και το ίδιο έχω ακούσει και απο όσους το έχω συζητήσει. Για αυτό υπάρχει το foroum άλλωστε, για να ακούγονται πολλές απόψεις, οπότε αν κάποιος έχει δει κάτι διαφορετικό απο την ατμιστική του πορεία θα ήθελα πολύ και εγώ να το ακούσω
Τελειώνω λέγοντας οτι επίσης οι περισσότεροι αλλάζουν πολλές γεύσεις μέσα στην εβδομάδα, ακόμα και στη μέρα γιατί μπουχτίζουν. Υπάρχει και αντίστοιχο νήμα για αυτό. Συνεπώς αυτό που θέλω να πω είναι οτι καλύτερα να δοκιμάσεις αρκετά υγρά και να καταλήξεις σε εκείνα που θα σε ικανοποιήσουν περισσότερο (και σίγουρα όχι σε ένα), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα οτι την επόμενη μέρα, βδομάδα, μήνα θα σου αρέσουν το ίδιο. Η αρχή μπορεί να είναι λίγο περίεργη!
Καλή (ξανα)αρχή!

Όπως προείπα έχω ξαναατμίσει και έχω δοκιμάσει πολλές γεύσεις αλλά πέρα απο τις καπνικές δεν μου έκατσε καμία.
Με τα ομ τι παίζει ;
Και το site (
http://www.cigabuy.com)είναι αξιόπιστο ;