κατ αρχας μπραβο που αποφασισες να το ξανακοψεις.
Απο εξοπλισμο τα istick μια χαρουλα ειναι, απλα προτιμησε αρκετα watt για λογους αυτονομιας (ειχα το 20ρι και ημουν ολο με την power bank... το χα συνεχεια καλωδιωμενο σε φαση που νομιζα πωβς κανω ναργιλε

ενω με το 30ρακι ειναι καλυτερα. φανταζοομαι το 50-60ρι θα κραταει ισως ολη τη μερα χωρις φορτιση).
Απο ατμοποιητες προσωπικα δεν εχω και πολυ εμπειρια, αυτοι που περασαν απ τα χερια μου ηταν ο lemo2 (καλη γευση αλλα απο θεμα μεταλλων τενεκες σκετος... χρειαστηκε να τον λυσω με εργαλεια στη μεγγενη κανα δυο φορες απο τις συστολες-διαστολες και στο τελος τον κατεστρεψα... εχω κι ενα θεμα στο σφιξιμο καμια φορα οτι δεν ελεγχω τη δυναμη μου οποτε σε πιο gently χερια ισως να μην εχει και πολυ θεμα). Ο kayfun lite (τελεια κατασκευη αλλα πολυυυ σφιχτη τζουρα ρε παιδι μου... αυτον τον κατεστρεψα προσπαθοντας με το ντρεμελ να ανοιξω την τρυπα του) και τωρα κλωνο kayfun V4 (απλα ο τελειος ατμο για μενα. αν ειναι ετσι ο κλωνος με τετοια καλη ποιοτητα μεταλλων τι καλυτερο θα ειναι ο original? )
επισεις ειχα δοκιμασει και κατι εργοστασιακους για λιγο καιρο, ειχα ξεκινησει με gs-air και ακομα τους εχω για εναλλαγη γευσεων (μεχρι να μου ρθουν 2 ακομη v4 clone). Καλοι απο γευση, αλλα δεν προτεινονται και μονο για το οτι θα ξοδεψεις τα μαλλια της κεφαλης σου σε ετοιμες κεφαλες εκτος κι αν δε σε ενδιαφερει κατι τετοιο.