Αρχικα σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω συνηθισει τον ορο ατμισμα, ειναι καινουριος για εμενα και μου βγηκε να γραψω καπνισμα. Παντως με εχει κουρασει ο πρωινος βηχας και γενικα το καπνισμα. Εχω κανει προσπαθειες να το ελατωσω, ομως η ατιμη η συνηθεια δεν με αφησε αλλα βλεποντας γνωστους, οι οποιοι καπνιζαν πολυ, να το κοβουν με αυτον τον τροπο με εψησε πολυ να δοκιμασω.
Και ειπα διαβαζοντας και εδω μεσα αν ειναι να το κανω ας το κανω τουλαχιστον καλα, ειναι 30-40 ευρω παραπανω απο καποιο πιο οικονομικο, αλλα εαν το κρατησεις που και αυτος ειναι ο σκοπος θα τα δωσεις σιγουρα μετα και στην τελικη απο οτι εχω καταλαβει ενας καλο mod με καλο ατμιστη και ενα υγρο που να σου ταιριαζει θα βοηθησει ωστε να μην μπεις στον πειρασμο.
Τωρα για μια παρτιδα καβατζα δεν θα το κανω αμεσα, αλλα θα ειναι στα σχεδια, γιατι η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο στενα...
Να πω επισης οτι διαβαζοντας εσας εδω μεσα με εκανε ακομα πιο σιγουρο και τωρα δεν κρατιεμαι να τα παρω, απο αυριο ξεκιναω μια καλυτερη ερευνα αγορας για τιμες κτλ, Εχετε να προτεινετε απο που να αγορασω για πιο οικονομικα? Κοιταξα μονο στο σκρουτζ προς το παρων.