Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

410 επισκέπτες, 5 χρήστες
ZoeM, gioupi, Tem, thanos1071, dvelev

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!  (Αναγνώστηκε 832994 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικιός
  • Φύλο: Άντρας
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
ωραια ευχαριστω μπορεις να μου παραθεσεις μερικα site που μπορω να το παραγγειλω!ελληνικα αν γινεται
και αν θελεις κανε ενα μικρο review gia to ego w να το επισυναπσω στο αρχικο μηνυμα απο την στιγμη που το εχεις δουλεψει και μπορεις να μας πεις θετικα αρνητικα κλπ!         Υ.Γ χωρις ανταπτορα βιδωνει απευθειας...?

αυτό έχω εγώ ... αλλά  ακριβα τα   βρίσκω. τα δυο...http://www.vapormania.gr/index.php?route=product/product&path=20&product_id=189  ειναι και εδω δες... http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3015.0.html

Αποσυνδεδεμένος Darky

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Thessaloniki
ενα δυο ενα δυοοο

γκουχ! γκουχ! πφφφφ

σορρυ ρε παιδια. δεν σας εβλεπα απ το ντουμανιασμα μες στο σπιτι...  ;D

ειμαι πλεον ενας ευτυχισμενος κατοχος ενος ego-t της janty.  :) πολυ καλη τιμη- ιδιο μου φανηκε με της οβαλ, φανταζομαι τα ξερετε..  ;)

οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες! το ιδιο και της ρουφιανας της δικιας μου.. (μαζι τα φαγαμε, μαζι το κοψαμε..). ειναι πραγματικο τσιγαρο!

και την λεω ρουφιανα γιατι οταν ημασταν στο καταστημα ειχε βολευτει μια χαρα με τα 18γρ νικο που ειχε το μπουκαλακι της, αλλα οταν πηγαμε για ποτο με 2 φιλους ζαχαρωνε συνεχεια το 24αρι μου, το οποιο τελικα και πηρε, αφηνοντας με με τα μιντλ χόρτε..  >:(

μπαταρια 950 (βλακεια που δεν πηρα αλλη μια, την εχω τωρα και φορτιζει κι εχω σκασει) και dark vapore 20μλ

ενιωσα πολυ μαλαξ που δεν την ειχα ψαξει νωριτερα να το κοψω.. με το ego-t δεν μου λειπει καθολου, και ειναι τριτη μερα, και καπνιζα 2 πακετα βαριά κ.τ...

τα σχολια μου για το καταστημα, το hlektroniko-tsigaro.com στην θεσσαλονικη, θα παω να τα γραψω στην ομώνυμη σελιδα αμεσως!

να στε καλα ρε παιδια. ευχαριστω πολυ κι εσας και το φορουμ. βοηθησατε πολυ..  :thumpup:

τρεχω να διαβασω για οδηγίες συντήρησης και πως κανουμε κοκτειλς :bye:

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσ/νίκη
  • Provari
οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες! το ιδιο και της ρουφιανας της δικιας μου..

Φαντάζομαι δεν διαβάζει το φόρουμ ε; :idiot1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Darky

• e-medium ατμιστής
  • **
Φαντάζομαι δεν διαβάζει το φόρουμ ε; :idiot1: :laugh1:

βρε τωρα εμαθε να παταει το enter, το κατσικι..  >:( που μου θελε και ego-t  >:(

την πηρα απ τις σπηλιες και την εκανα ανθρωπο..  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: χανια
  • ATMISTAS
τελικα πηρες egot με αμπουλα η' με hybrid e ατμοποιητη?

Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοε 14, 2011, 19:47
14ημερα με τον hybrid e τελεια αποδοση και σε χτυπημα και σε ατμο.το μυστικο νομιζω ειναι να κανουμε ενα καλο γεμισμα καθε μερα(αναλογα τον ατμιστη βεβαια)και να μην το βιδωνουμε πολυ σφιχτα στην μπαταρια(μια στροφη πριν σφιξει).πολυ ευχαριστημενος να δουμε που θα φτασει.ΤΡΙΜΠΕΚΑ το υγρο που χρησιμοποιω αν εχει σημασια αυτο!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 14, 2011, 19:47 από Βασίλης »

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνευματος
  • e-regular ατμιστής
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
Αυτο με το βιδωμα που λες τι ρολο βαραει;Εγω το σφιγγω τερμα.

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • ATMISTAS
Αυτο με το βιδωμα που λες τι ρολο βαραει;Εγω το σφιγγω τερμα.
               απ οτι μου ειπανε και στις εταιρειες και απ οτι παρατηρησα εγω ειναι καλυτερα να μην το βιδωνουμε τερμα...προφανως παιρνει περισσοτερο αερα και βοηθαει στο να μην ζεστενεται ο ατμο και καιγεται....!δικια μου γνωμη και απ οτι μου ειπανε!παντως λειτουργει το συστημα. δοκιμασε το δεν χανεις και τιποτα

Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοε 14, 2011, 19:47
εγω παντως με το συστημα μπαταρια ego t και hybrid e ατμοποιητη σωθηκα πραγματικα!τελος οι διαρροες,τελος το αγχος στην εξοδο αν μου φτασει το υγρο,σταθερη αξια οι μπαταριες,μικρο αρκετα το ηλεκτρ τσιγαρο ειδικα με την 650αρα .επισης βλεπω οτι το πολυ με 2 ατμοποιητες θα βγαζω τον μηνα,κατεληξα και στο υγρο με το τριμπεκα.ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ...! :))
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 14, 2011, 19:47 από Βασίλης »

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνευματος
  • e-regular ατμιστής
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
Δοκιμασε και τον Giant Dual Coil.Εγω κατεληξα σε αυτον.
Το εκανα ηδη αυτο με το σφηξιμο να δω διαφορες.

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • ATMISTAS
Δοκιμασε και τον Giant Dual Coil.Εγω κατεληξα σε αυτον.
Το εκανα ηδη αυτο με το σφηξιμο να δω διαφορες.
       τον εχω στο συρταρι σε ετοιμοτητα....!τον εχω δουλεψει με πολυ καλα αποτελεσματα....πολυ καλος!

Αποσυνδεδεμένος Darky

• e-medium ατμιστής
  • **
τελικα πηρες egot με αμπουλα η' με hybrid e ατμοποιητη?

ως νεοψ πηρα με αμπουλα, αλλα ως γεννημένος γκατζετακιας ψαχνομαι για τα χιμπριντ και τα μιμπριντ και τα τζαιαντ και αυτο το πως το λενε το προβατο  >:(
 provari  ;D
δεν ξερω τι κανουν.  ;D προσπαθω να βγαλω ακρη..

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• Between the velvet lies, there's a truth that's hard as steel
  • e-high ατμιστής
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
 :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου (ή και στο μπροστά γιατι όχι;) οτι το ζητούμενο ενός ατμιστή αργά ή γρήγορα είναι μία καλή μπαταριοθήκη (μοντ), όπως το ΄΄πρόβατο΄΄ που αναφέρεις, και ένας καλός επισκευάσιμος ατμοποιητής βλ. Α2 ή ΙΑΤΤΥ...
Όλα αυτά για καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη οικονομία.
Αν συνδυάσεις δε και την παρασκευή δικών σου υγρών ρίχνεις το κόστος πάρα πολύ χαμηλά...
Τα πρώτα έξοδα είναι δύσκολα αλλά και καθοριστικά θα έλεγα...

Ψάξε στο φόρουμ και θα βρεις οτι σου χρειαστεί και οπουδήποτε δυσκολεύεσαι φυσικά ρωτάς...
 :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος iguasu

• e-medium ατμιστής
  • **
βρε τωρα εμαθε να παταει το enter, το κατσικι..  >:( που μου θελε και ego-t  >:(

την πηρα απ τις σπηλιες και την εκανα ανθρωπο..  :yes:

καλα εκανα καινουργιο συκωτι με τον Darky και τη ... ρουφιανα του   :))

να' σαι καλα παληκαρι μου

καλα ατμισματα

:laugh_cantstop:

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • ATMISTAS
παιδια σκοπος ειναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο να μπορουμε να το κουβαλαμε μαζι μας....στην τσεπη μας!αυτες οι μοντες ειναι σαν να κουβαλας κροταλα μαζι σου..!

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Steamland
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Yπάρχουν mods πάρα πολύ μικρά και εύχρηστα και όχι μόνο κουμούτσες κλπ. ;)
Μια συμβουλή,καλό το forum και εμείς εδώ όσο μπορούμε και βοηθάμε αλλά καλό είναι να ψάχνεστε και έξω από δω είτε στο net είτε και γενικότερα. ;) :)
Tέλος σκοπός είναι το η/τ που θα έχουμε στη κατοχή μας να είναι αξιόπιστο και να μας εξυπηρετεί στη χρήση πέρα του να μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα. :)

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• e-lights ατμιστής
  • *
  • ATMISTAS
για μενα ακομα τα πραγματα στο η.τ ειναι μονοδρομος!ολα τ αλλα ειναι χασιμο χρονου και πολλων ευρω!καθενας φτιαχνει και κατι στο μηχανουργειο του και σπευδουν πολυ να το αγορασουν χωρις καμια πιστοποιηση!

Συγχώνευση μηνυμάτων: Σεπ 16, 2011, 17:38
απορω αυτοι που εχουν αυτα τα κανονια τα βγαζουν και εξω για ποτο και καφε η' τα εχουν μονο για το σπιτι...?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 16, 2011, 17:38 από Atmos »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 28 2096 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 23:38
από kyrgiannis
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375305 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1477 390913 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:04
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 260029 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 721344 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264008 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682993 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 724 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1417 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22388 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2457 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889673 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.