Βρεθηκαν διάφορα κλαπατσίμπαλα απο δω και απο κει. Δεν τα έχω στα χερια μου ακόμα όμως.
Ανακάλυψα μετα ότι έχουν δυο συγγενείς μου (εξ αγχηστείας) κάποια πραγματα, αλλά δεν περιμένω και πολλά απο κει. Υπάρχει η δυνατότητα κατα τας γραφάς, να δοκιμαστει και ένας Ναυτίλος. Τωρα δεν ξερω τι θα έχω στα χερια μου με σιγουρια.
Εγω έχω παραγγείλει να μου έλθουν από την Πρωτεύουσα ενα στικ 30άρι και διάφορα υγρα σε μικρή ποσότητα-συσκευασία από την Halo: Prime, Voodoo, Tribeca. Αυτα ειναι τα πιο αποδεκτα καπνικά ευρεως, και θα ξεκινήσω από κει. Αρωματα από την νότιο Κινα, λουλούδια εξωτικά, και γευσεις ζαχαροπλαστικής, λεω να τα αποφύγω. Εξάλλου για αυτη τη δουλειά εχω και τον ναργιλέ μου.
Η συνέχεια μάλλον θα ειναι αγορές από το εξωτερικο σε hardware, και πολύ διαβασμα για κατασκευη home made υγρών.
Σε βάθος χρόνου πιστευω ότι αν συμπληρώσω την γκάμα σε στικακια των 10, 30, 50 watt θα είμαι σχετικά ενταξει με αυτα. Από την άλλη, επει δη έχω μερικους φακους, υπάρχουν σε αφθονια μπαταρίες 18650 στα 3,400 mAh, θα δω αν μπορω να αντικαταστησω το 50άρι με καμια μοντα με αυτες.
Κανω άλματα και μπορει να φαω τα μουτρα μου , το ξερω, αλλά έχω εξειδίκευση πλέον στις σκασιές, μετα πολλά χρόνια ενασχόλησης με πολλά διαφορετικά και εντελώς άγνωστα μου στην αρχή. Ελπίζω μόνο να μην πάθω καμια ηλεκτροπληξία, μου φυγουν τα δόντια, και δεν εχω και φράγκα για μασέλα, γιατί τετοιες δεν εχω ασχοληθει να μάθω να φτιαχνω..ακομα.
Ολα θα πάνε καλα στο τέλος, ειμαι σίγουρος. Εδω καταφερα μεγαλος άνθρωπος να κανω καταδύσεις, μονο και μονο απο πεισμα θα γινει η δουλειά.
Θα μου πειτε, δεν ειχα την γυναικα μου πάνω απο το κεφαλι μου. Αυτο ναι ειναι ενας παραγοντας ανασταλτικός, αλλα όσο μεγάλη η δυσκολία ανάλογη ειναι και η ικανοποίηση.