Οφείλω να δηλώσω ότι δεν καταφερα ποτε μου να περάσω με επιτυχία κάποιο τεστ μαγκιάς (με την έννοια της μεγιστης απόδοσης με το λιγότερο κόστος) .
Αφού λοιπόν γνωρίζω ότι οι δεξιότητες μου αναφορικά με την έκφραση "πιάνουν τα χερια μου" ειναι σε αξιοπρεπέστατο επίπεδο λόγω της σαρανταπεντάχρονης προϋπηρεσίας μου σέ ποικίλες ασχολίες, (από πομπους στα fm νεαρός, ως τηλεκατευθυνόμενα αέρος αέρος) θα προχωρήσω με αισιοδοξία.
Τον επισκευασιμο θα τον πάρω βασικά για να μπορέσω να ασχοληθώ με το αντικείμενο, τόσο ωστε να κατανοήσω την λειτουργία του ατμίσματος και να ξερω τι, γιατί, και πως. Δεν ειμαι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να κάνει κατι περισσότερο από το καλύτερο που έχουν καταφέρει οι άλλοι, απλά θέλω να το φτάσω. Περαιτέρω δεν ασχολούμαι, προτιμώ να επιλέξω κάτι άλλο που δεν γνωρίζω, και να το μάθω.
Αυτη ειναι η φιλοσοφία μου, θα μπορούσα να πω ο χαρακτήρας μου, δεν ειναι κατι που μπορω του αντισταθώ.
Πιστευω μεσα στην εβδομαδα να έχω τις πρώτες εμπειρίες, και σε 3, αντε 5-6, το πολύ 10, βια 20 μερες, ο κόσμος να χαλάσει σε ενα μήνα, θα γνωρίζω και κατά πόσο θα μου ειναι βατό να αναπτύξω δεξιότητες και σε αυτο τον τομέα. Θα προσπαθήσω η γνωριμία μου με το αντικείμενο και η εξέλιξη της, να ειναι ομαλή και αρμονική, ωστε να μπορούσα να την παρακολουθήσω εγω, αν υποθεσουμε ότι εκανα επανεκινήσεις στην τωρινή μου κατασταση. Του ανίδεου..
Οι σχετικες ενεργειες έγιναν και περιμενω τα υλικά για να οικοδομήσω εμπειρία.
Κοντη γιορτη που λένε.