Καλησπερα κ παλι....
Αυτη τη στιγμη ατμιζω το istick μου με τον delta 19 κ ειμαι πολυ χαρουμενος.
Σας γραφω ομως για αλλο λογο....Χτες ελεγα μπραβο στο ecig σημερα θα κραξω λιγακι ....
Ειδα σημερα το πρωι οτι ηταν διαθεσιμο το istick κ πηγα στο μαγαζι να δω τα χρωματα κ να διαλεξω τι θα αγορασω (εν τελει μπηρα το μπλε) . Ειχα ξαναπαει πριν 2 μερες παλι για να το δω απο κοντα αλλα δεν ειχε ολα τα χρωματα.Τοτε με ειδε ο ανθρωπος εκει οτι κατι κατεχα κ οτι πηγα διαβασμενος κ μου ειπε απο μονος του για την εκπτωση 20% χωρις να του πω οτι το γνωριζα.Σημερα λοιπον μου ξεφουρνιζει οτι στο istick δεν ισχυει η εκπτωση αλλα μονο στα υπολοιπα...Τελος παντων λεω να δω τι σουμα θα βγει κ βλεπω.Με ειδε οτι στραβωσα κ μου εκανε δωρο 1 δευτερο υγρο συνολο δηλ istick delta19 κ 2 υγρα 20μλ 75 ευρωπουλαααααα...Ενταξει μεχρι εκει υπολογιζα να δωσω.Τα χτυπαει στο κομπιουτερι του γραφει το ονομα μου τα βαζει στο σακουλακι κ γεια σας...
Σκαλωσα λιγο κ του λεω αποδειξη?

??
Α ειναι χωρις αποδειξη μου λεει...
Τωρα τι να πω σκεφτικα για μια στιγμη να τα αφησω οπως ειναι κ φυγω αλλα ειπα αστο να παει...ειχα δωσει κ το χρημα κ δεν ειχα ορεξη για φασαρια ..
Εφυγα με λιγα νευρα αλλα μου περασαν με 4-5 τζουριτσες που εκανα με το καινουριο μου παιχνιδι ...
Αυτα τα λιγα κ ξαναλεω οτι δεν ισχυει η εκπτωση στο istick εκτος αν με επιασε κ εκει κοτσο ....
Φιλια...