καλησπερα μια χαρα ειναι το white line και εγω το εχω το μονο
( -) για εμενα ειναι οτι εχει αυτοματες μπαταριες που χαλανε κολανε ευκολα ειναι να εισαι και (καντεμης) 
πρωτημω τισ manual
ΥΓ νομιζω και το ovale αυτοματες εχει
επισεις της nobacco εχει μια μικρη και μια μεγαλη μπαταρια η μια κραταει κανα 3 ωρο και η αλλη 1.5 περιπου ωρα
τωρα για ovale δεν ξερω λεπτομεριες εσυ αποφασιζεις αλλα ολα στα ιδια ερχονται μην σε φοβιζει η τιμη επιδη ειναι φτινο δεν σημενει οτι δεν ειναι και καλο
..να'σαι καλα Saki,σ'ευχαριστω πολυ.τωρα σαν να ξεκαθαριζουν τα πραγματα στο μυαλουδακι μου

Συγχώνευση μηνυμάτων: Αυγ 17, 2011, 00:00
Είχα κάνει πριν από λίγο καιρό μια μικρή παρουσίαση για το Ovale Mini-T εδώ
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2171.msg52806.html#msg52806
ε ναι,και εγω χθες αυτο ειδα και μπερδευτηκα

;Dκαι σημερα που ειπα οκ αποφασισα,θα παρω το ego t,και πριν παρω τηλ.εκανα μια τελευτεια βολτα στη παρουσιαση σου και ακομη εκει ειμαι :laugh1:και παλι μπερδευτικα
Συγχώνευση μηνυμάτων: Αυγ 17, 2011, 00:00
Καλωσήρθατε λοιπόν. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές γιατί κι εγώ έτσι άρχισα. Αν σας "ενοχλει" το πως θα φαίνεστε έξω και γι'αυτό θέλετε κάτι που να μοιαζει με κ.τ., ξανασκεφτείτε το. Κι εγώ μαζί με eGo-T μου είχα παραγγείλει και το WT αλλά μια φορά το έβαλα στο στόμα μου. Καμία σχέση με τα μεγαλύτερα! 
Θα το συνηθήσετε πολύ εύκολα και γρηγόρα και δεν θα "κλαίτε" και τα 40-50 ευρώ που έχει. Αν πάλι το πάρετε, σίγουρα πολύ σύντομα θα ψαχτείτε για άλλο μεγαλύτερο!!!
αυτα πεστα πιο δυνατα φιλε Δεμις

,να τα ακουσει ο αντρας μου,που θελει σον και καλα να μιαζει με κτ.εγω παλι θελω να το κοψω και δεν με νιαζει και πολυ η εμφανιση.ευχαριστω για το καλωσορισμα και καλως σας βρηκαμε

Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοε 08, 2011, 23:29
Κι εγώ μαζί με eGo-T μου είχα παραγγείλει και το WT αλλά μια φορά το έβαλα στο στόμα μου. Καμία σχέση με τα μεγαλύτερα! 
Θα το συνηθήσετε πολύ εύκολα και γρηγόρα και δεν θα "κλαίτε" και τα 40-50 ευρώ που έχει.
40-50 ευρω???αφου πιο πανω λεει 65???που το πουλανε 50??ααα καταρχας Καλημερα