φιλε kinhtomania, θεωρώ κι εγω τον εαυτό μου ακόμα σχετικά νεο ατμιστη (στον 5ο μηνα). Οι επιλογές σου ειναι μια χαρά. Εγω ξεκίνησα με nobacco mini&more, μετα πέρασα σε Ego1000Mah με CE4+ (λόγω αυτονομίας μπαταρίας) όπου και θα μπορούσα άνετα να ειχα μείνει (με μόνη διαφορά τις κεφαλές των CE4+ που θα τις έπαιρνα πλέον αυστηρά στα 1.8Ω) εαν δεν ήμουν περίεργος και δεν είχα κατα καιρούς την οικονομικη άνεση να δοκιμάζω κατι καινούριο.
Το παν είναι να αποφασίσεις να το κόψεις, και οτιδήποτε δίνει γεύση, δεν δινει καμμένο κι έχει χτύπημα ειναι μια χαρά. Αυτή τη δουλειά την κάνουν καλά και οι CE4+, και οι Vivi, και οι EVOD.
Νομίζω είναι μεγα λάθος να προτείνονται σε νέους ατμιστές ακριβα VV και επισκευάσιμοι, τη στιγμή που δεν ξέρουν ποιό ποσοστό νικοτίνης και ποιά γεύση παίζει να τους καλύψει.
Σκεφτείτε πόσο πελαγωμένοι, προβληματισμένοι, επιφυλακτικοί ακόμα και χαρμανιασμένοι υπήρξαμε όλοι τον πρώτο καιρό ως ατμιστές. Επίσης σκεφτείτε πόσος κόσμος (υπέρπολλαπλάσιος πληθυσμός απ τους ατμιστές) έκοψε το τσιγάρο χωρίς κανένα υποκατάστατο.
Από κάποιο σημείο και μετά το ΗΤ αντιμετωπίζεται (καλώς ή κακώς) σαν gadget. Ας μην τρελαίνουμε ανθρώπους που σε πρώτη φάση έχουν την πρόθεση να το δοκιμάσουν και που αγωνιωδώς ζητούν συμβουλές από ένα πληκτρολόγιο μ' ένα τσιγάρο στο χέρι....
Αυστηρά προσωπική μου άποψη.