Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

417 επισκέπτες, 4 χρήστες
Ηρακλης, Tem, thanos1071, nightdream

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!  (Αναγνώστηκε 832942 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Μια χαρα ειναι για αρχη.
Οι περισσοτεροι αντιστασεις γυρω στο 2-2,5ωμ χρησιμοποιουσαμε στην αρχη της καριερας μας ως ατμιστες.
Στην επομενη φαση, οταν θελει κατι περισσοτερο απο το ηλεκτρονικο του τσιγαρο θα παρει αντιστασεις 1,5-1,8ωμ
και στην επομενη φαση θα παει σε vv κι επισκευασιμο. Μια φυσιολογικη πορεια ατμιστη.  :)
Αν ξεκινησει με provari και IΘακη τι θα εχει να ανακαλυψει μετα?

Αποσυνδεδεμένος gmax

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
Να ξέρει ο άνθρωπος τουλάχιστον όταν θα προσπαθεί να ατμίσει και δεν θα μπορεί ότι δεν φταίει ούτε ο ατμοποιητής, ούτε η μπαταρία, αλλά η ελλειπής γνώση στο αντικείμενο. Και μέχρι να πάει στην "επόμενη φάση" δεν θα καλύψει το κενό με κανα τσιγάρο.

Αποσυνδεδεμένος Giannis Pap

• Φουγαροκαραβάνα
Στην επομενη φαση, οταν θελει κατι περισσοτερο απο το ηλεκτρονικο του τσιγαρο θα παρει αντιστασεις 1,5-1,8ωμ

Για αρχή είναι καλά μέχρι να δει και πως θα κατευθυνθεί με τη νικοτίνη, με πόσα mg θέλει τα ατμιστικά υγρά του.
Όπως πολύ σωστά είπες μετά από λίγες μέρες όταν θα αλλάξει αντιστάσεις μπορεί άφοβα να πάει στις 1.8 Ω

Αποσυνδεδεμένος vantamis

• 40 χρόνια αυπνίες και μικρά πράσινα ανθρωπάκια!
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Όχι άλλο κάρβουνο!
Ακόμη και για αρχή, σε ένα αρχάριο ατμιστή, δεν είναι κακό να ξεκινήσει κανείς με modάκι και καλό επισκευάσιμο ατμοποιητή (αφού ενημερωθεί καλά πρώτα), γιατί το ποσοστό απογοήτευης και ο "κίνδυνος" επιστροφής στο κ.τ. είναι μικρότερος, οπότε το αρχικό κόστος επένδυσης που αρχικά φαίνεται (και είναι) αρκετά μεγαλύτερο συγκριτικά με κάτι πιο απλό, κάνει απόσβεση υγείας από την ΜΗ επιστροφή στην... παλιά συνήθεια.

Όπως και οι περισσότεροι, έχω προσωπική πείρα στον τομέα κι αν δεν επέμενα, θα είχα παρατήσει την προσπάθεια θεωρώντας την κακό υποκατάστατο του τσιγάρου που δεν με ικανοποιούσε. Αντίθετα, αν ξεκινούσα από την αρχή με ότι έχω τώρα, ακόμη κι αν δεν είχα την υπομονή και την επιμονή να συνεχίζω, απλώς... δεν θα χρειαζόταν γιατί θα έπαιρνα την ικανοποίηση από το άτμισμα με την πρώτη.

Βέβαια, τα Η.Τ. του σήμερα, δεν έχουν καμμιά σχέση με τα Η.Τ. του χθέες, οπότε οι διαφορές πλέον είναι μικρότερες, όμως ακόμη υφίστανται.

Όποια κι αν είναι η επιλογή, πάντως, οι νέοι ατμιστές (και το έχω ξαναγράψει πολλάκις) θα πρέπει να ξέρουν ότι μπορούν και γίνεται να "φτιάξουν" ένα Η.Τ. ή αλλιώς έναν συνδυασμό μπαταρίας-ατμοποιητή-υγρού που θα τους ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό, ώστε να σταματήσουν το κ.τ. εντελώς! Δεν δίνουν όλα τα Η.Τ. το ίδιο αποτέλεσμα και την ίδια ικανοποίηση.

:yes:

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
Δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με την ιδεα του mod+επισκευασιμου για νεο ατμιστη ως πρωτο η.τ.

Θυμαμαι τον εαυτο μου τον πρωτο μηνα να πελαγωνω με πολυ απλα πραγματακια ενω ατμιζα με εναν απλο eGo-C και μετα με ce4.
Αντε να μαθεις τι ειναι τα ωμ, τα watt, η PG, η VG, τα ποσοστα νικοτινης κι αλλα τοσο μικροπραγματα που εμεις τα θεωρουμε αυτονοητα.
Δε θα ηθελα με τιποτα να εχω να σκεφτομαι επιπλεον γιατι μου εβγαλε Ε1 το provari,
γιατι μου κοπηκε η αντιστση στον Genesis, γιατι παιρνω hotspot κι αλλα τετοια "ανεξηγητα φαινομενα".

Ας μαθει τον πρωτο καιρο τι ειναι ενα η.τ., πως λειτουργει ενα η.τ., ας μαθει πως παρασκευαζεται ενα ατμιστικο υγρο,
ας γνωρισει τις επιλογες που εχει οσον αφορα τους εργοστασιακους ατμοποιητες που πλεον ειναι παρα πολλοι και αρκετα ικανοποιητικοι
και μετα εχει χρονο για τα mod και τους επισκευσιμους.

Αποσυνδεδεμένος petra

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Να προσθέσω πως δεν συμφωνώ επίσης με την αγορά πρώτου η.τ. από κινέζικο κατάστημα, ειδικά το συγκεκριμένο που:
α) δεν γνωρίζουμε στα πόσα βολτ είναι οι ego του. Αν έχει αυτές που είναι μεταξύ 3.3-3.7 βολτ φορτισμένες, όχι με 2,7 ομ δεν ατμίζει, αλλά ούτε με 1.7
β) δεν γνωρίζουμε από ποια εταιρία είναι όλοι οι ατμοποιητές του, αν έχουν συμβατά ανταλλακτικά εδώ.
γ) αν έχουν κάποιο πρόβλημα, λόγω απειρίας δεν θα το καταλάβει, ούτε μπορεί να απευθυνθεί δια ζώσης κάπου να του λύσουν το πρόβλημα.

Καλά είναι τα χρήματα που θεωρητικά γλύτωσε με την αγορά από fasttech, μένει τώρα να αποδειχτεί και στην πράξη ότι τα γλύτωσε και ότι ατμίζει αρκετά ικανοποιητικά ώστε να μην ξαναπάει περίπτερο.
Πιστεύω ότι τέτοια καταστήματα απευθύνονται σε περισσότερο έμπειρους.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Θα συμφωνήσω και εγώ για το κατάστημα. Θεωρώ επιβεβλημένη ως πρώτη κίνηση στην αγορά ητ, την επίσκεψη σε ένα φυσικό κατάστημα με ενημερωμένους και εξυπηρετικούς υπαλλήλους, με όρεξη να βοηθήσουν...

Αποσυνδεδεμένος kinhtomania

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Καβάλα
  • Αν οι γυναίκες ήταν καλες, θα ειχε και ο Θεος μια!
μου κανατε την καρδια περιβολι...

λαθος αντιστασεις...
λαθος μαγαζι...
λαθος μπαταριες...

πριν καν ερθει η παραγγελια απογοητευτικα

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
Οπότε... η 2.2 και η 2.4 θα δουλεύουν αξιοπρεπώς με ego!!. Αυτό μάλλον ενοείς.  5-5.5 Watt περίπου!! Καλά είναι?
Mια χαρά είναι για αρχή...Αλλωστε κάπως έτσι δεν αρχίσαμε όλοι? Εγώ π.χ, άρχισα με δύο μπαταρίες Οvale eGo-T 1000 mAh, δύο CE4 απλούς 2.5+ Ω, Tribeca by Halo strong (24 mg) & Bebeca by Atmos Lab balanced high (18 mg)...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 18, 2013, 12:50 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• e-high ατμιστής
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Πήρες μια χαρά αρχικό ατμιστικό εξοπλισμό, clearomizer με κάτω αντίσταση και πάνω αντίσταση. Αν ατμίζαμε και άρεσαν σε όλους τα ίδια, δε θα υπήρχε το φόρουμ αδερφέ..

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πάς , θα πας εκεί που κοιτάς
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: φλώρινα
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ

λαθος αντιστασεις...
λαθος μαγαζι...
λαθος μπαταριες...

:nope: :nope: :nope: :nope: :nope: :nope: :nope: :nope: :nope: :nope: :nope: :nope:

φίλε μου αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου  :yes:
πολύ χειρότερο απο την οποιαδήποτε λάθος παραγγελία  :yes:
πάρε τα με το καλό και εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε για βρεις τον δρόμο σου

αν  πούμε με τι εργαλεία ξεκινήσαμε οι περισσότεροι .............. θα γελάμε ο ένας με τον άλλον ;D

μην χαλιέσαι τζάμπα λοιπόν ας έρθουν με το καλό και θα
βρεις πολύ κόσμο να σε βοηθήσει στην συνέχεια  :D

Αποσυνδεδεμένος marnik

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ
Μηπως να τον βαλουμε να στριψει και κανα μες απο την αρχη να καταλαβει τι ειναι ατμισμα και αν δεν τα καταφερει να κανει κανα δυο πακετα κτ

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ιωαννινα
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
Θα συμφωνήσω και εγώ για το κατάστημα. Θεωρώ επιβεβλημένη ως πρώτη κίνηση στην αγορά ητ, την επίσκεψη σε ένα φυσικό κατάστημα με ενημερωμένους και εξυπηρετικούς υπαλλήλους, με όρεξη να βοηθήσουν...

ομολογω πως τον τελευτεο καιρο εχουν γινει τα πραγματα καπως καλυτερα και υπαρχει καποια καλυτερη ....ενημερωση απο τους καταστηματαρχες!!φυσικα δεν μιλαω για επαρχια αλλα για μαγαζια της πρωτευουσας !!τα περισσοτερα μαγαζια στην επαρχια που εχω επισκευ8ει..μονο να σε στειλουν στο περιπτερο μπορουν!!!να μην πω την προσωπικη μου εμπειρια οταν ξεκινησα το ατμισμα  ενα μιση χρονο πριν...την εχω αναφερει παλιοτερα!! :'(  αν δεν υπηρχε αυτο το φορουμ σιγουρα ο περιπτερας 8α μου ελεγε ακομα καλημερα!! :yes: ας καταλαβουν λοιπον πρωτα οι καταστηματρχες τι ακριβως πουλανε και ισως μπορεσουν να δωσουν χρησιμες συμβουλες σε ενα υποψηφιο ατμιστη :yes: [/size].[/color]

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• Διακεκριμένο μέλος
Αλλωστε κάπως έτσι δεν αρχίσαμε όλοι? Εγώ π.χ, άρχισα με δύο μπαταρίες Οvale eGo-T 1000 mAh, δύο CE4 απλούς 2.5+ Ω, Tribeca by Halo strong (24 mg) & Bebeca by Atmos Lab balanced 18 mg...

Κάπως έτσι...

Εγώ πήρα ολοκληρωμένο πακέτο ego-t ovale και 2 υγρά.

Πορτοκάλι και καραμέλα.

Τριμπέκες και λοιπά χαζά καπνικά είπα να τα αφήσω πίσω (ούτε να τα μυρίσω στο χώρο πια) :sign_voithiaaaa: :shock_sick_02:

Σε καλό μου βγήκε τελικά...

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• Hand Of The King
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Τρίκαλα
  • Unbowed, Unbent, Unbroken

λαθος αντιστασεις...
λαθος μαγαζι...
λαθος μπαταριες...

η παροιμία λέει ''το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού''. Λάθη έχουμε κάνει όλοι, ακόμα και οι παλαιότεροι εδώ μέσα συνεχίζουν να κάνουν λάθη...

Ποτέ να μην απογοηετεύσαι, είμαι σίγουρος οτι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα έχεις βρει την άκρη...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 28 2093 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 23:38
από kyrgiannis
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375303 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1477 390910 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:04
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 260028 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 721330 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264004 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682984 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 724 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1417 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22388 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2457 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889668 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.