Ακόμη και για αρχή, σε ένα αρχάριο ατμιστή, δεν είναι κακό να ξεκινήσει κανείς με modάκι και καλό επισκευάσιμο ατμοποιητή (αφού ενημερωθεί καλά πρώτα), γιατί το ποσοστό απογοήτευης και ο "κίνδυνος" επιστροφής στο κ.τ. είναι μικρότερος, οπότε το αρχικό κόστος επένδυσης που αρχικά φαίνεται (και είναι) αρκετά μεγαλύτερο συγκριτικά με κάτι πιο απλό, κάνει απόσβεση υγείας από την ΜΗ επιστροφή στην... παλιά συνήθεια.
Όπως και οι περισσότεροι, έχω προσωπική πείρα στον τομέα κι
αν δεν επέμενα, θα είχα παρατήσει την προσπάθεια θεωρώντας την κακό υποκατάστατο του τσιγάρου που δεν με ικανοποιούσε. Αντίθετα, αν ξεκινούσα από την αρχή με ότι έχω τώρα, ακόμη κι αν δεν είχα την υπομονή και την επιμονή να συνεχίζω, απλώς... δεν θα χρειαζόταν γιατί θα έπαιρνα την ικανοποίηση από το άτμισμα με την πρώτη.
Βέβαια, τα Η.Τ. του σήμερα, δεν έχουν καμμιά σχέση με τα Η.Τ. του χθέες, οπότε οι διαφορές πλέον είναι μικρότερες, όμως ακόμη υφίστανται.
Όποια κι αν είναι η επιλογή, πάντως, οι νέοι ατμιστές (και το έχω ξαναγράψει πολλάκις) θα πρέπει να ξέρουν ότι μπορούν και γίνεται να "φτιάξουν" ένα Η.Τ. ή αλλιώς έναν συνδυασμό μπαταρίας-ατμοποιητή-υγρού που θα τους ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό, ώστε να σταματήσουν το κ.τ. εντελώς! Δεν δίνουν όλα τα Η.Τ. το ίδιο αποτέλεσμα και την ίδια ικανοποίηση.