Εγώ ξεκίνησα να ατμίζω πριν από 3 βδομάδες με το παλιό Hybrid της Nobacco, δανεικό και αγύριστο από κάποιο φίλο που το είχε αχρησιμοποίητο και πεταμένο στο συρτάρι του... Μια χαρά το βρίσκω, τη δουλειά του την κάνει, αν και από την πρώτη μέρα έχω ξεκινήσει και ψάχνω για τον αντικαταστάτη του, λόγω παλαιότητας και γιατί δεν εμπιστεύομαι, από θέμα υγιεινής, τα σφουγγαράκια των cartomisers...
Μέτα από αρκετό διάβασμα και παρακολούθηση βίντεο για το τι υπάρχει διαθέσιμο, κατέληξα στο Vision Spinner 1300mAh eGo VV για μπαταρία. Ήθελα κάτι με παραμετροποίηση και αυτονομία και ταυτόχρονα όσο γίνεται διακριτικό...
Για ατμοποιητή θα πάρω να δοκιμάσω μερικά clearomisers (thor, iclear16, T3, ανταλλακτικές κεφαλές με διαφορετικές αντιστάσεις κλπ) που να ταιριάζουν εμφανισιακά με το πάχος της μπαταρίας για να παραμείνει το σύνολο διακριτικό και να κρατήσω εν τέλει αυτό που μου ταιριάζει καλύτερα ως γεύση, ντουμάνι και χτύπημα.
Τέλος, για υγρά, επειδή δε θέλω καπνιστικές γεύσεις που θα μου θυμίζουν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου και επειδή είμαι γλυκατζής, για αρχή διαλέγω έτοιμες, φρουτώδεις και δροσερές, γεύσεις (φράουλα, μέντα κλπ) και αργότερα θα πάω σε DIY, πάντα με 0% νικοτίνη γιατί όπως έχω πει και θα ξαναπώ όσες φορές μου δίνεται η ευκαιρία, το δηλητήριο της νικοτίνης το απέβαλλα από το σώμα μου και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ξαναβάλω.