Καλησπερα.
Επειδη εχω διαβασει διαφορα που μου φαινονται πραγματικα κινεζικα και γενικα εχω χαθει λιγο, θα ηθελα τη βοηθεια σας σε καποιες απλες πιστευω αποριες που εχω.
Αρχες της εβδομαδας προκειται να αγορασω το ego-t lcd (εχει οθονη που δειχνει τη σταθμη της μπαταριας), με 650αρα μπαταρια. Θα το παρω 55 ευρω (απο 65). Επισης 20ml υγρο με 12mg νικοτινη, 13 ευρω.
Κατ'αρχην τα 12mg νικοτινη ειναι οκ για εμενα που καπνιζω 1 πακετο stuyvesant πορτοκαλι τη μερα ?
Δευτερον, χοντρικα ο ατμοποιητης καθε ποτε θα χρειαζεται αλλαγη και με τι κοστος ?
Τριτο και τελευταιο. Σαν αρχαριος που θελω ενα εργοστασιακο η.λ. χωρις να καθομαι να ασχολουμαι με μοντες κλπ, απλα να το φορτιζω, να το γεμιζω υγρο και να ατμιζω εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο με τιμη εως 60 ευρω ? (αλλα οχι απο site που πουλαει η.τ αμφιβολου προελευσεως).
Ευχαριστω εκ των προτερων.
http://hlektroniko-tsigaro.com/index.php?target=categories&category_id=789Eδώ έχει για τα μέλη (κάνεις εγγραφή στο σάιτ) το egoT 650mah 41euro & 1000mah 44 euro
Εχει και σε άλλα σάιτ προσφορές, αυτό είναι μια καλή αρχή για να ξεκινήσεις το ψάξιμο.
Σε ότι αφορά στο θέμα προέλευσης, μπορεί όλα να είναι κινέζικα, αλλά κάθε εργοστάσιο έχει δικές του προδιαγραφές ποιότητας. Το συγκεκριμένο που προμηθεύει αυτό το μαγαζί είναι κορυφαίο. Επίσης, το ίιδο το κατάστημα παρέχει αποτελεσματική εγγύηση σε ελαττωματικές συσκευές.
Σε ότι αφορά την lcd οθόνη
α) όντως σου δείχνει τις εισπνοές και τη στάθμη της μπαταρίας
β) η οθόνη αυξάνει το μέγεθος της μπαταρίας
γ) λόγω της ύπαρξης διαφορετικών μικροκυκλωμάτων για την οθόνη, η μπαταρία αυτή σπάνια λειτουργεί με ατμοποιητές πολύ χαμηλής αντίστασης 1,5 ομ ή και 1,7. Αν στο μέλλον αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις έστω για δοκιμή τέτοιους ατμοποιητές (πχ giant) μπορεί να χρειαστείς άλλη μπαταρία.
Από κει και πέρα εσύ αποφασίζεις.