Δηλαδή εσύ με όλα όσα διάβασες και όπως φαίνεται από αυτά που έγραψες στο άλλο σου μήνυμα, μια χαρά έχεις ανακαλύψει όλα τα προβλήματα που έχουν οι διάφορες συσκευές, το μόνο που δεν κατάλαβες, είναι πως δεν υπάρχει αυτό που ζητάς.
Δηλαδή όλοι εμείς που γράφουμε εδώ μέσα αράδες και αράδες και δοκιμές και κόντρα δοκιμές, είμαστε είτε βλάκες, είτε ηλίθιοι , είτε μαζοχιστές , ενώ υπάρχει το super duper μοντέλο που κάνει τα πάντα.
Εσύ δεν θέλεις πραγματικά μια συσκευή, εσύ θέλεις άλλοθι για να συνεχίσεις να καπνίζεις.
Φίλε PARPEN ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
δλδ αφού υπάρχει η φεραρι γιατί δεν σταματούν να γράφουν για τα άλλα αυτοκίνητα Δηλαδή όλοι αυτοί που γράφουν αράδες και αράδες και δοκιμές και κόντρα δοκιμές, είτε είναι βλάκες, είτε ηλίθιοι , είτε μαζοχιστές , ενώ υπάρχει το super duper μοντέλο που έχει τα πάντα?.
Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση.πχ στο μέλλον το υγρό θα ατμοποιήτε με Laser χωρίς φιτίλι κάποιος θα πρέπει να γράψει ενα review και για αυτο.Οι μπαταρίες θα γίνουν μικροτερες σε μέγεθος το σχήμα θα γίνει πιο ανατομικο.
Ειδες πουθενα να γραφω οτι θελω να έχει μικρο μεγεθος,να εχει ανατομικη λαβη ,να καει το υγρο με λαζερ ,να εχει μπαταρια που να διαρκει 3 μερες ,να φορτίζει με τον ηλιο ή να ειναι κινετικ,να εχει περιβλημα απο ανθρακονήματα, ναι τοτε θα ήμουν υπερβολικος.
Όταν είχε πρωτοβγεί η AMIGA ολοι την θεώρησαν το τέλειο μηχάνημα και σχεδόν κάθε σπίτι απέκτησε και απο μια .
Αυτο δεν σημαίνει οτι σταμάτησαν να φτιαχνουν καλύτερα κομπιούτερ σε σημείο πια να έχει εξαφανιστεί
Είναι κακό είναι να θέλω να κόψω το τσιγάρο χωρίς προβλήματα στέρησης?
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
Είχα καταλίξη ή στο I-WANT.Το πρόβλημα είναι στο τράβηγμα.Γιατι να πάρω μια συσκευή που δεν θα με καλύπτει?Τα λεφτα δεν μου τρεχουν απο τισ τσεπες ξερεις.Την συσκευη που θα πάρω εάν δεν με βοηθάει δεν θα μπορέσω να την αλλαξω σε συντομο χρονικο διαστημα και μεχρι τοτε θα πρεπει να συνεχίζω να καπνιζω.Κάθε ευρω μετραει.Δεν εχω προβλημα να πληρώσω παραπάνω αρκεί βέβαια να ξέρω οτι θα με καλύψει και δεν θα χρειαστεί να αλλάξω συσκευη.Νομίζω οτι είναι καλύτερο απο το να αγοράζω και να ξανά αγοράζω συσκευές μέχρι να βρω μια που να μου κάνει.
ΑΑΑΑ!!!
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΕΤΙΤΙΚΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΕΣ Η.Τ.