Καλημέρα! Λοιπόν έχω το Aspire PockeX. Αν αναβάθμιζα μέσα στον επόμενο μήνα, τι θα μου προτείνατε! Θέλω τσιγαρισιες τζουρες και ντουμάνι. Θέλω να μάθω να δουλεύω με τις αντιστάσεις αλλά δε θέλω να τα φτιάχνω μόνη... κάτι εύκολο στη χρήση? Ίσως ακούγονται χαζές οι απαιτήσεις μου... Είδα πχ τον tarot mini στο YouTube για να καταλάβετε. Κάτι τέτοιο κυρίως για τη γεύση κ το ντουμάνι.
Καλή σου μέρα. Να υποθέσω ότι σ' αρέσει το εμπριμεδάκι tarot mini kit (για αναβάθμιση), που ατμίζει εκείνη η Zophie vapes στο youtube;
Αν είναι έτσι, πρόσεξε λεπτομερέστερα το βιντεάκι αυτό, για τα όποια "θεματάκια" αναφέρει το κορίτσι (π.χ. αν φορτίζεις την μπαταρία πάνω στο mod, πρέπει να έχεις ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι).
Θα συμφωνήσω κι εγώ (όπως και αρκετοί εδώ μέσα) με τους προλαλήσαντες κυρίους (για την ευκολία γενικότερα και για το τσιγαρίσιο ζήτημα και λόγω της γεύσης που θα πάρεις από τον Ναυτίλο 2) και έχεις επιλογή να βάλεις "αντίστοιχο" χρώμα στην ατμιστική ζωή σου, επιλέγοντας τον κόκκινο Ναυτίλο 2 και το αντίστοιχο κόκκινο pico 25. Αν δυσκολευτείς να βρεις το κόκκινο pico 25, με μια θήκη σιλικόνης (3-4 ευρώ) το φέρνεις στο χρώμα σου, αλλά -στην περίπτωση αυτή- δες και το απλό pico, που είναι πιο μαζεμένο (για γυναικεία παλάμη). Το συνολικό κόστος αγοράς όλων αυτών είναι μικρότερο από το tarot mini kit.
Μια και είσαι νέα στο "άθλημα", δώσε λίγο ακόμα καιρό στον εαυτό σου να νιώσει τι θέλει πραγματικά από τον ατμιστικό εξοπλισμό του (προς το παρόν, πάντα). "Κάτι εύκολο στη χρήση" σημαίνει εργοστασιακός ατμοποιητής (ο Ναυτίλος 2 είναι και σχετικά φθηνός πια) με εργοστασιακές αντιστάσεις/coils (που έχουν κόστος). Δηλαδή, το κόστος χρήσης είναι μεγαλύτερο σε σχέση με το κόστος αγοράς. Το "θέλω να μάθω να δουλεύω με αντιστάσεις" μάλλον σημαίνει επισκευάσιμος ατμοποιητής, σύρμα, βαμβάκι, εργαλεία κλπ, οπότε το αρχικό κόστος αγοράς είναι μεγαλύτερο, αλλά το κόστος χρήσης μικρότερο. Το "δεν θέλω να τα φτιάχνω μόνη" (τις αντιστάσεις) μπορεί να σημαίνει και ότι βάζεις έτοιμες τυλιγμένες αντιστάσεις σε επισκευάσιμο ατμοποιητή, αλλά βαμβάκι και κατσαβιδάκι θα χρειαστείς.
Πάντως, ρόλο παίζει και το είδος των υγρών που προτιμάς (για την ώρα). Κάποια υγρά "μπουκώνουν" γρηγορότερα τις εργοστασιακές αντιστάσεις, οπότε η συχνότερη αλλαγή τους αυξάνει το κόστος χρήσης. Φυσικά, το κόστος χρήσης θα είναι αρκετά μικρότερο, όταν αρχίσεις να "μαγειρεύεις" τα υγρά σου (αλλά αυτό "θα σου έρθει" στην πορεία).
Καλό ταξίδι αναζήτησης.