Σκέφτηκα, αρχικά να κάνω αυτήν την ερώτηση στο thread του melo, γιατί τον αφορά εν μέρει, αλλά πιστεύω θα βοηθήσει καλύτερα εδώ, ειδικά νέους ατμιστές που θα έχουν και αυτοί παρόμοια ερώτηση.
1)Έχω πάρει το κιτ του pico με το melo mini, τον οποίο δουλεύω με την 1,8 αντίσταση του triton μετά από τις συμβουλές που βρήκα στο φόρουμ και ισχύει πως είναι εντυπωσιακή η διαφορά. Η ερώτηση έχει ως εξής: Αξίζει να συνεχίσω να δουλεύω το melo me 1,8 αντ. για τσιγαρίσια τζούρα, ή το συντομότερο δυνατόν να κάνω κίνηση για καθαρά τσιγαρίσιο ατμοποιητή (π.χ. nautilus 2) και να κρατήσω τον melo για όταν ξαναπάρω κουράγιο να δοκιμάσω πνευμονική (όντως παιδιά, με 12άρα νικοτίνη ήταν όλεθρος αυτό το πράγμα

) Δηλαδή θα δω σημαντική διαφορά;
2) Βλέπω κατα κοινή παραδοχή η πρώτη πρόταση για τσιγαρίσιο ατμοποιητή στους newbies να είναι ο
ναυτίλος 2, (όπως παλιά ο ναυτίλος, το θυμάμαι από το πρώτο πέρασμά μου στο η.τ.) Ο
triton mini ας πούμε που έχει και γέμισμα από πάνω (πολύ πιο βολικό) θα ικανοποιήσει ένα νέο ατμιστή; Γιατί δεν τον ακούω συχνά. Τι άλλες δοκιμασμένες εναλλακτικές σε ατμο μπορείτε να προτείνετε για αυτό το σκοπό; (πρώτος τσιγαρίσιος ατμο)
Τέλος, θέλω να πω ένα
μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν ασχοληθεί τόσον καιρό για να είναι ζωντανό αυτό το φόρουμ. Με το κατάλληλο ψάξιμο βρήκα σχεδόν όποια απάντηση ήθελα, ενώ όποτε έχω ρωτήσει κάτι μέχρι τώρα βρήκα άμεση βοήθεια. Σε μια δύσκολη πρώτη βδομάδα χωρίς τσιγάρο, διαβάζοντας το φόρουμ το άτμισμα έγινε για μένα ενδιαφέρουσα ενασχόληση από ένα απλό μέσο διακοπής καπνίσματος, πράγμα πολύ σημαντικό. Συγγνώμη αν βγήκα off topic με το τελευταίο, αλλά κάπου έπρεπε να το γράψω.