παιδιά σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό με προτιμήσεις για να καταλήξουμε στα καλύτερα (για εμένα).
GK1980 θα προτιμούσα μοντ το joyetech evic mini, είχα και eleaf και joyetech και μπορώ να πω πως προτιμώ το δεύτερο. (από την άλλη eleaf lemo 1 τον είχα μέχρι που χε βγει και ο 3....ο καλύτερος για μένα από πολλούς..).
Τον 2Κ16 θα τον ψάξω, και asdgeorge7 αν είναι καλός ο κλώνος που μου λες δεν θα το σκεφτώ και πολύ στα 6€ ακόμα και για 2ο.
Το λινκ για το μοντακι που έβαλες δεν δουλεύει.
Ατμοποιητή να πω πως όσο το ψάχνω καταλήγω αρκετά και στον ναυτιλο2, ψάχνομαι ακόμα βέβαια, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
κεραμιδόγατος, για το συγγενικό πρόσωπο θα πάει κάτι σαν το aio της joyetech το 1500αρι. Το θέμα μου είναι να έχει κλειστή τζούρα αρκετά όπως ήταν kanger protank mini 2, ίσως και Κ1, γενικά κλειστή αρκετά τζούρα, όχι μέτρια.
Για τους κλώνους που μου γραψες πρέπει να το ψάξω αρκετά, να δω τι παίζει και με πόλους κτλ και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο ή σε κάτι δοκιμασμένο (v4).