Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς μετά από μια διακοπή αρκετό καιρό πριν επέστρεψα ξανά χωρίς εξοπλισμό και ψάχνω 2 η.τ.
Μετά από τόσο καιρό βλέπω αρκετά νέα προϊόντα και γενικά έχω χάσει πολλά επεισόδια...
Γενικά ψάχνω οικονομικές και value for money λύσεις.
Το 1ο είναι απλό. Θέλω ένα σε φάση starter kit, όπως ήταν οι ego ας είναι και 1500mah και ένα μικρό ατμοποιητή πάνω ας είναι και 1-1,5ml. Με προσανατολισμό τσιγαρίσιας τζούρας. Και ανταλλάξιμες αντιστάσεις.
Έχω δει αρκετά, θα βάλω σε επόμενο ποστ μια λίστα με αυτά που έχω βρει, απλά δεν θέλω να επηρεάσω την απάντηση προς το παρόν.
Αυτό το η.τ. δεν είναι για μένα αλλά για συγγενικό πρόσωπο που έκανε ego+kanger protank mini2 και ήταν ικανοποιημένος.
Πάμε και στο 2ο τώρα που είναι λίγο πιο δύσκολο.
-Γενικά θέλω κάτι για kanthal 1,0-1,2ohm αντίσταση, προσανατολισμό τσιγαρίσιας τζούρας, χρήση watt.
-Επειδή υπάρχει οικονομικός περιορισμός (μη συγκεκριμένος αλλά το λιγότερο δυνατόν που να πληρεί προϋποθέσεις) δεν μπορώ να ξεφύγω και να πάρω πχ ένα 4500mah μοντάκι, αλλά και με ένα 2500 θα ήμουν καλυμμένος. Είτε με εσωτερική μπαταρία είναι με 1 18650.
-Ατμοποιητής θα προτιμούσα επισκευάσιμο, γενικά έχω δουλέψει eleaf lemo (τον 1) και kayfun 4 κλώνο και μαρέσει αυτό το στυλ.
Αν δεν γίνεται βέβαια είμαι ανοιχτός και σε εργοστασιακό, αλλά τον μόνο που θυμάμαι πως άξιζε ήταν ο nautilus, τώρα ίσως έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα...δεν ξέρω.
Εδώ να πω πως και 2-2,5ml να παίρνει ο αιμοποιητικής δεν με πειράζει, ίσως το προτιμώ κιόλας.
Δεν έχω πρόβλημα αυτονομίας, δηλαδή δεν θέλω ούτε μεγάλο μοντ, ούτε μεγάλο ατμοποιητή.
Η αγορά πιθανότατα θα γίνει από έξω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας, μπορείτε να μου στείλετε και πμ.
Από συγχώνευση.
Παρακαλούμε: Πριν ανοίξετε νέο θέμα, ρίξτε μια ματιά στα περιεχόμενα του φόρουμ ή κάντε μια αναζήτηση. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει ήδη κάποιο θέμα που θα σας καλύπτει.