Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

369 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, tony1976, thanos1071, Milarepa, vasim, dvelev, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!  (Αναγνώστηκε 834798 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Andreass

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιωάννινα
  • Φύλο: Άντρας

Επισης και ια βοηθεια στο ειδος υγρου που θα επιλεξω...καπνιζα Medium  τσιγαρα, και δεν νομιζω να μου αρεσουν οι γευσεις.
Μια γνώμη είναι να αγοράσεις υγρά με γεύση cigar μεταξύ 11 και 16mg νικοτίνη .
Κοίτα λίγο και στο ανάλογο θέμα με τα υγρά .

Αποσυνδεδεμένος breakdancer

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Athens
Καλησπερα, ονομαζομαι Γιωργος. Εψαχνα να ανοιξω νεο topic αλλα δεν μπορω να εντοπισω το κουμπι, ισως επειδη ειμαι νεος χρηστης.

Λοιπον
πριν 1 χρονο αγορα απο μαγαζι στο Μαρουσι το Η.Τ njoy npro

ειχα παρει τα cartomizer Alter Classic Tobacco

ο ατμος αρκετος, το χτυπημα καλο, αλλα η γευση ενιωθα οτι ειναι ψευτικη, δεν θυμιζε τσιγαρο.
οποτε μετα απο 1 βδομαδα χρηση το αφησα το Η.Τ

ειδα στο site της njoyhellas οτι πλεον φερνει κατι νεα Η.Τ   E-Go κλπ κλπ.
απο οτι ειδα αυτα πλεον βαζεις μονος σου υγρα και τα γεμιζεις. η γευση θυμιζει κανονικο τσιγαρο?
γενικα ενω ημουν πολυ θετικος στην ιδεα του Η.Τ η γευση με εκανε να μην συνεχισω.
Για βοηθεια καπνιζω Drum καπνο Μπλε
υπαρχει καποιο τσιγαρο που προτεινετε που να μπορει να μιμηθει την γευση ενος στριφτου τσιγαρου? τα κανονικα τσιγαρα δεν με ελκυουν πια. προτιμω το στριφτο.
Εχετε καποια προταση για Η.Τ? δεν με ενδιαφερει το κοστος αρκει το αποτελεσμα να αξιζει.
Ευχαριστω πολυ

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: SALONIKA
δοκίμασε σκέτη ατμιστική βάση, ότι πιο κοντά σε κ.τ.
 http://www.hlektroniko-tsigaro.com/index.php?target=products&product_id=33310

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Β ΕΥΒΟΙΑ !!!
Συμφωνω. Τελειο  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος breakdancer

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Athens
δοκίμασε σκέτη ατμιστική βάση, ότι πιο κοντά σε κ.τ.
 http://www.hlektroniko-tsigaro.com/index.php?target=products&product_id=33310

δηλαδη να παρω καποιο αλλο Η.Τ και να βαζω σαν υγρο αυτο που λες?
Η μπορω και στο njoy npro καπως να τα ξαναγεμιζω με τη βαση που προτεινεις?

ΥΓ:επισης στο link που μου εδωσες αναγραφει με εντονα γραμματα
"Η ατμιστική βάση δεν προτίθεται για άμεση χρήση αλλά για περαιτέρω αραιώσεις!!!!!"
μηπως δεν πρεπει να την βαλω σκετη?
Δεν ειμαι γνωστης περι αραιωσεων και προσμειξεων

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: SALONIKA
μπορείς να την αραιώσεις  αν θέλεις μετά όμως θα πέσει  η δύναμη της για μίξη υγρών δες εδώ.
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1394.0.html
λογικά γεμίζει το φιλτρακι από το τσιγάρο σου,δεν το ξέρω αυτό γιατί δεν το είχα ποτέ. :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Νεα Σμυρνη
Καλησπερα, ονομαζομαι Γιωργος. Εψαχνα να ανοιξω νεο topic αλλα δεν μπορω να εντοπισω το κουμπι, ισως επειδη ειμαι νεος χρηστης.

Λοιπον
πριν 1 χρονο αγορα απο μαγαζι στο Μαρουσι το Η.Τ njoy npro
(Image removed from quote.)

ειχα παρει τα cartomizer Alter Classic Tobacco (Image removed from quote.)

ο ατμος αρκετος, το χτυπημα καλο, αλλα η γευση ενιωθα οτι ειναι ψευτικη, δεν θυμιζε τσιγαρο.
οποτε μετα απο 1 βδομαδα χρηση το αφησα το Η.Τ

ειδα στο site της njoyhellas οτι πλεον φερνει κατι νεα Η.Τ   E-Go κλπ κλπ.
απο οτι ειδα αυτα πλεον βαζεις μονος σου υγρα και τα γεμιζεις. η γευση θυμιζει κανονικο τσιγαρο?
γενικα ενω ημουν πολυ θετικος στην ιδεα του Η.Τ η γευση με εκανε να μην συνεχισω.
Για βοηθεια καπνιζω Drum καπνο Μπλε(Image removed from quote.)
υπαρχει καποιο τσιγαρο που προτεινετε που να μπορει να μιμηθει την γευση ενος στριφτου τσιγαρου? τα κανονικα τσιγαρα δεν με ελκυουν πια. προτιμω το στριφτο.
Εχετε καποια προταση για Η.Τ? δεν με ενδιαφερει το κοστος αρκει το αποτελεσμα να αξιζει.
Ευχαριστω πολυ
νομιζω οτι πρεπει να αποφυγεις την αμεση συγκριση και να το δεις σαν κατι καινουριο. και εγω στριφτο καπνιζα,και ποτε δεν ατμισα κατι που να μου θυμιζει αμεσα τσιγαρο.
παντως υπαρχουν πολλα πολυ καλα υγρα ατμισματος και νομιζω οτι σε μια εβδομαδα η μυρωδια του καν. τσιγαρου θα σου φερνει αηδια.
λιγο προσπαθεια θελει και σε λιγο καιρο θα το απολαμβανεις περισοτερο! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Β ΕΥΒΟΙΑ !!!
Φιλε μου εως 36mg δεν υπαρχει προβλημα για ατμιση. Το κανω συνεχως οπως και αλλοι αλλωστε  ;)
Για το Njoy Npro λογο οτι το ειχα καποτε, φυσικα και μπορεις να το γεμισεις το φιλτρο του. Απλα βιδωσε το στην μπαταρια και τραβηξε το επιστομιο σιγα σιγα (πλαστικο) Οταν βγει σταξε στο φιλτρο μερικες σταγονες και κουμπωσε το ξανα. Αυτο μπορεις να το κανεις 4-5 φορες εαν δεν εχει καψιματα το φιλτρο  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος alabalas

• e-non ατμιστής
  • *
ευχαριστω για τις απαντησεις σας. ελπιζω σε αυτο που θα καταληξω να υπαρχει αμεσα γιατι το εχω παρει αποφαση.

θα γραψω την εμπειρια μου μολις το χρησιμοποιησω. :)

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• stravogian-non ατμιστής
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λήμνος - Μυτιλήνη
Ένας άλλος τρόπος είναι να γεμίσεις το καποτάκι που έχει το φίλτρο με υγρό και να βάλεις σιγα σιγά το φίλτρο μέσα στο καποτάκι από την μεριά που ρουφάς. Όταν δεις την πρώτη σταγόνα στο σπείρωμα γέμισε

Αποσυνδεδεμένος alabalas

• e-non ατμιστής
  • *
τελικα αγορασα το ovale mini και πριν λιγο το δοκιμασα.

φυσικα και διαφερει απο το κτ, αλλα ποθ θα παει...θα το συνηθισω!

πηρα και διαφορα υγρα αναπληρωσης μαζι...το πρωτο που δοκιμασα ειναι ενα που λεγεται velv cloud, δεν με ξετρελλανε...καπως γλυκιζει.

εχετε να μου προτεινετε ατι που ειναι αποδεκτο απο τους περισσοτερους?

και κατι αλλο...ποτε το φορτιζουμε?δεν εχει καποια ενδειξη.σταματαει η παραγωγη ατμου να φανταστω?

Αποσυνδεδεμένος Fiesta

• Νέο μέλος
  • Τόπος: rethymno
  • www.fiestasmoke.com
    • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
Είναι όντως κομψό αλλά έχει πολλές διαρροές... εγώ προτείνω τα δοκιμασμένα FiestaSmoke EGO-T ή το EGO-W

Αποσυνδεδεμένος L.G.

• L.G.
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ηρακλειο κρητης
  • GGTS+IATTY+RAM + ΟΔΥΣΣΕΑΣ + KILLER 705 = <3
Συνατμιστα μου , ακριβως οπως τα λες , οταν τελιωσει η μπαταρια απλως δεν θα παραγει ατμο το μηχανημα !  ;)
Οσο για το ovale δεν μπορω αν εχω αποψη γιατι δεν το εχω χρησειμοποιησει αλλα υπαρχει παρακατω στο λινκ θεμα για αυτο το ατμομηχανημα οποτε μπορεις να διαβασεις τα παντα για αυτο
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2726.0.html
Οσο αναφορα τα υγρα λιγο ψαξιμο θελει και θα βρεις την - τις γευσεις σου ! εγω σου προτεινω σαν υγρο το Tribecα της Halo , αγαπημενο απο εμενα αλλα και πολους αλλους εδω στο φορουμ ...

Αποσυνδεδεμένος saks2

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
τελικα αγορασα το ovale mini και πριν λιγο το δοκιμασα.

φυσικα και διαφερει απο το κτ, αλλα ποθ θα παει...θα το συνηθισω!

πηρα και διαφορα υγρα αναπληρωσης μαζι...το πρωτο που δοκιμασα ειναι ενα που λεγεται velv cloud, δεν με ξετρελλανε...καπως γλυκιζει.

εχετε να μου προτεινετε ατι που ειναι αποδεκτο απο τους περισσοτερους?

και κατι αλλο...ποτε το φορτιζουμε?δεν εχει καποια ενδειξη.σταματαει η παραγωγη ατμου να φανταστω?

οι γευσεις ειναι υποκειμενικο θεμα...
να παρεις με γευση καπνου και με 24 νικοτινη

το φορτιζεις αναγκαστικα μολις αρχισει να αναβοσβηνει το λαμπακι μπροστα και φυσικα σταματαει το ατμιζμα   :D

Αποσυνδεδεμένος antwnisbrax

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αγιος Δημήτριος
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι ο Aντωνης 31 ετών και μετά απο 15 χρονιά της κακιάς συνήθειας θέλω να την αντικαταστήσω με ητ. Το θέμα μου είναι οτι ενώ ειχα αποφασίσει να κάνω την αγορά ενος ovale mini 510-t , σήμερα που επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν οτι δεν υπάρχει το προϊόν πλέον και καταργείτε, δεν θα ξαναβγεί. Οπότε λεω να δοκιμάσω ενα ego-t. Εκεί το πρόβλημα που συνάντησα ειναι οτι σε οσα site ελληνικά εχω κοιτάξει δεν υπάρχει απόθεμα. Εαν βέβαια κάποιος παλιός εχει να προτείνει κάτι σε μάρκα για ποιο αξιόπιστη λύση θα με βοηθούσε πολύ,επίσης υπάρχει περίπτωση κάποιος να με συμβουλέψει για κάποιον προμηθευτή? Θα προτιμούσα εντος Ελλάδος και εντος Αττικής.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 32 2723 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:50
από mathimatikos1966
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 391875 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 376042 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 260795 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 722594 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264439 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 684259 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 778 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1535 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22566 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2583 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 890419 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.