vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

360 επισκέπτες, 6 χρήστες
Aoratix, manoslykos, mantzoumis, vagskarm, gfilip, thebull

Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!

Αποσυνδεδεμένος Andreass

• **
  • 148
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!
« Απάντηση #585 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 21:22 »

Επισης και ια βοηθεια στο ειδος υγρου που θα επιλεξω...καπνιζα Medium  τσιγαρα, και δεν νομιζω να μου αρεσουν οι γευσεις.
Μια γνώμη είναι να αγοράσεις υγρά με γεύση cigar μεταξύ 11 και 16mg νικοτίνη .
Κοίτα λίγο και στο ανάλογο θέμα με τα υγρά .

Αποσυνδεδεμένος breakdancer

• 3
« Απάντηση #586 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 21:29 »
Καλησπερα, ονομαζομαι Γιωργος. Εψαχνα να ανοιξω νεο topic αλλα δεν μπορω να εντοπισω το κουμπι, ισως επειδη ειμαι νεος χρηστης.

Λοιπον
πριν 1 χρονο αγορα απο μαγαζι στο Μαρουσι το Η.Τ njoy npro

ειχα παρει τα cartomizer Alter Classic Tobacco

ο ατμος αρκετος, το χτυπημα καλο, αλλα η γευση ενιωθα οτι ειναι ψευτικη, δεν θυμιζε τσιγαρο.
οποτε μετα απο 1 βδομαδα χρηση το αφησα το Η.Τ

ειδα στο site της njoyhellas οτι πλεον φερνει κατι νεα Η.Τ   E-Go κλπ κλπ.
απο οτι ειδα αυτα πλεον βαζεις μονος σου υγρα και τα γεμιζεις. η γευση θυμιζει κανονικο τσιγαρο?
γενικα ενω ημουν πολυ θετικος στην ιδεα του Η.Τ η γευση με εκανε να μην συνεχισω.
Για βοηθεια καπνιζω Drum καπνο Μπλε
υπαρχει καποιο τσιγαρο που προτεινετε που να μπορει να μιμηθει την γευση ενος στριφτου τσιγαρου? τα κανονικα τσιγαρα δεν με ελκυουν πια. προτιμω το στριφτο.
Εχετε καποια προταση για Η.Τ? δεν με ενδιαφερει το κοστος αρκει το αποτελεσμα να αξιζει.
Ευχαριστω πολυ

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• **
  • 366
« Απάντηση #587 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 21:34 »
δοκίμασε σκέτη ατμιστική βάση, ότι πιο κοντά σε κ.τ.
 http://www.hlektroniko-tsigaro.com/index.php?target=products&product_id=33310

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #588 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 21:45 »
Συμφωνω. Τελειο  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος breakdancer

• 3
« Απάντηση #589 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 21:49 »
δοκίμασε σκέτη ατμιστική βάση, ότι πιο κοντά σε κ.τ.
 http://www.hlektroniko-tsigaro.com/index.php?target=products&product_id=33310

δηλαδη να παρω καποιο αλλο Η.Τ και να βαζω σαν υγρο αυτο που λες?
Η μπορω και στο njoy npro καπως να τα ξαναγεμιζω με τη βαση που προτεινεις?

ΥΓ:επισης στο link που μου εδωσες αναγραφει με εντονα γραμματα
"Η ατμιστική βάση δεν προτίθεται για άμεση χρήση αλλά για περαιτέρω αραιώσεις!!!!!"
μηπως δεν πρεπει να την βαλω σκετη?
Δεν ειμαι γνωστης περι αραιωσεων και προσμειξεων

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• **
  • 366
« Απάντηση #590 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 21:57 »
μπορείς να την αραιώσεις  αν θέλεις μετά όμως θα πέσει  η δύναμη της για μίξη υγρών δες εδώ.
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1394.0.html
λογικά γεμίζει το φιλτρακι από το τσιγάρο σου,δεν το ξέρω αυτό γιατί δεν το είχα ποτέ. :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #591 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 22:04 »
Καλησπερα, ονομαζομαι Γιωργος. Εψαχνα να ανοιξω νεο topic αλλα δεν μπορω να εντοπισω το κουμπι, ισως επειδη ειμαι νεος χρηστης.

Λοιπον
πριν 1 χρονο αγορα απο μαγαζι στο Μαρουσι το Η.Τ njoy npro
(Image removed from quote.)

ειχα παρει τα cartomizer Alter Classic Tobacco (Image removed from quote.)

ο ατμος αρκετος, το χτυπημα καλο, αλλα η γευση ενιωθα οτι ειναι ψευτικη, δεν θυμιζε τσιγαρο.
οποτε μετα απο 1 βδομαδα χρηση το αφησα το Η.Τ

ειδα στο site της njoyhellas οτι πλεον φερνει κατι νεα Η.Τ   E-Go κλπ κλπ.
απο οτι ειδα αυτα πλεον βαζεις μονος σου υγρα και τα γεμιζεις. η γευση θυμιζει κανονικο τσιγαρο?
γενικα ενω ημουν πολυ θετικος στην ιδεα του Η.Τ η γευση με εκανε να μην συνεχισω.
Για βοηθεια καπνιζω Drum καπνο Μπλε(Image removed from quote.)
υπαρχει καποιο τσιγαρο που προτεινετε που να μπορει να μιμηθει την γευση ενος στριφτου τσιγαρου? τα κανονικα τσιγαρα δεν με ελκυουν πια. προτιμω το στριφτο.
Εχετε καποια προταση για Η.Τ? δεν με ενδιαφερει το κοστος αρκει το αποτελεσμα να αξιζει.
Ευχαριστω πολυ
νομιζω οτι πρεπει να αποφυγεις την αμεση συγκριση και να το δεις σαν κατι καινουριο. και εγω στριφτο καπνιζα,και ποτε δεν ατμισα κατι που να μου θυμιζει αμεσα τσιγαρο.
παντως υπαρχουν πολλα πολυ καλα υγρα ατμισματος και νομιζω οτι σε μια εβδομαδα η μυρωδια του καν. τσιγαρου θα σου φερνει αηδια.
λιγο προσπαθεια θελει και σε λιγο καιρο θα το απολαμβανεις περισοτερο! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #592 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 22:05 »
Φιλε μου εως 36mg δεν υπαρχει προβλημα για ατμιση. Το κανω συνεχως οπως και αλλοι αλλωστε  ;)
Για το Njoy Npro λογο οτι το ειχα καποτε, φυσικα και μπορεις να το γεμισεις το φιλτρο του. Απλα βιδωσε το στην μπαταρια και τραβηξε το επιστομιο σιγα σιγα (πλαστικο) Οταν βγει σταξε στο φιλτρο μερικες σταγονες και κουμπωσε το ξανα. Αυτο μπορεις να το κανεις 4-5 φορες εαν δεν εχει καψιματα το φιλτρο  :thumpup:

« Απάντηση #593 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 22:39 »
ευχαριστω για τις απαντησεις σας. ελπιζω σε αυτο που θα καταληξω να υπαρχει αμεσα γιατι το εχω παρει αποφαση.

θα γραψω την εμπειρια μου μολις το χρησιμοποιησω. :)

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #594 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 22:40 »
Ένας άλλος τρόπος είναι να γεμίσεις το καποτάκι που έχει το φίλτρο με υγρό και να βάλεις σιγα σιγά το φίλτρο μέσα στο καποτάκι από την μεριά που ρουφάς. Όταν δεις την πρώτη σταγόνα στο σπείρωμα γέμισε

« Απάντηση #595 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 15:46 »
τελικα αγορασα το ovale mini και πριν λιγο το δοκιμασα.

φυσικα και διαφερει απο το κτ, αλλα ποθ θα παει...θα το συνηθισω!

πηρα και διαφορα υγρα αναπληρωσης μαζι...το πρωτο που δοκιμασα ειναι ενα που λεγεται velv cloud, δεν με ξετρελλανε...καπως γλυκιζει.

εχετε να μου προτεινετε ατι που ειναι αποδεκτο απο τους περισσοτερους?

και κατι αλλο...ποτε το φορτιζουμε?δεν εχει καποια ενδειξη.σταματαει η παραγωγη ατμου να φανταστω?

Αποσυνδεδεμένος Fiesta

• 1
  • www.fiestasmoke.com
    • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
« Απάντηση #596 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 16:25 »
Είναι όντως κομψό αλλά έχει πολλές διαρροές... εγώ προτείνω τα δοκιμασμένα FiestaSmoke EGO-T ή το EGO-W

Αποσυνδεδεμένος L.G.

• **
  • 217
  • GGTS+IATTY+RAM + ΟΔΥΣΣΕΑΣ + KILLER 705 = <3
« Απάντηση #597 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 16:50 »
Συνατμιστα μου , ακριβως οπως τα λες , οταν τελιωσει η μπαταρια απλως δεν θα παραγει ατμο το μηχανημα !  ;)
Οσο για το ovale δεν μπορω αν εχω αποψη γιατι δεν το εχω χρησειμοποιησει αλλα υπαρχει παρακατω στο λινκ θεμα για αυτο το ατμομηχανημα οποτε μπορεις να διαβασεις τα παντα για αυτο
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2726.0.html
Οσο αναφορα τα υγρα λιγο ψαξιμο θελει και θα βρεις την - τις γευσεις σου ! εγω σου προτεινω σαν υγρο το Tribecα της Halo , αγαπημενο απο εμενα αλλα και πολους αλλους εδω στο φορουμ ...

Αποσυνδεδεμένος saks2

• *
  • 16
« Απάντηση #598 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 17:11 »
τελικα αγορασα το ovale mini και πριν λιγο το δοκιμασα.

φυσικα και διαφερει απο το κτ, αλλα ποθ θα παει...θα το συνηθισω!

πηρα και διαφορα υγρα αναπληρωσης μαζι...το πρωτο που δοκιμασα ειναι ενα που λεγεται velv cloud, δεν με ξετρελλανε...καπως γλυκιζει.

εχετε να μου προτεινετε ατι που ειναι αποδεκτο απο τους περισσοτερους?

και κατι αλλο...ποτε το φορτιζουμε?δεν εχει καποια ενδειξη.σταματαει η παραγωγη ατμου να φανταστω?

οι γευσεις ειναι υποκειμενικο θεμα...
να παρεις με γευση καπνου και με 24 νικοτινη

το φορτιζεις αναγκαστικα μολις αρχισει να αναβοσβηνει το λαμπακι μπροστα και φυσικα σταματαει το ατμιζμα   :D

Αποσυνδεδεμένος antwnisbrax

• *
  • 12
« Απάντηση #599 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 17:13 »
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι ο Aντωνης 31 ετών και μετά απο 15 χρονιά της κακιάς συνήθειας θέλω να την αντικαταστήσω με ητ. Το θέμα μου είναι οτι ενώ ειχα αποφασίσει να κάνω την αγορά ενος ovale mini 510-t , σήμερα που επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν οτι δεν υπάρχει το προϊόν πλέον και καταργείτε, δεν θα ξαναβγεί. Οπότε λεω να δοκιμάσω ενα ego-t. Εκεί το πρόβλημα που συνάντησα ειναι οτι σε οσα site ελληνικά εχω κοιτάξει δεν υπάρχει απόθεμα. Εαν βέβαια κάποιος παλιός εχει να προτείνει κάτι σε μάρκα για ποιο αξιόπιστη λύση θα με βοηθούσε πολύ,επίσης υπάρχει περίπτωση κάποιος να με συμβουλέψει για κάποιον προμηθευτή? Θα προτιμούσα εντος Ελλάδος και εντος Αττικής.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114373 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450758 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375391 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328502 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6465 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15327 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99991 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F