Καλησπέρα σας.
Απο την εβδομαδα που έρχεται θελω και εγώ να ξεκινησω το ηλεκτρονικό τσιγάρο και θα ήθελα την συμβουλή σας. Καπνιζω 7 χρόνια και θέλω να το κοψω. Θα ήθελα να μου προτείνεται τι να πάρω γιατί οσο και να διαβαζω πιό πολύ μπερδευομαι.
Θέλω να μοιάζει η γεύση στο τσιγάρο και δεν με απασχολεί τόσο πολύ το πόσο καπνό βγάζει αλλά το πόσο κοντά στο τσιγάρο θα είναι τουλάχιστον τώρα στην αρχή (θερμοκρασία, γεύση, ). Δεν με νοιαζει το ποσό μεγάλο θα είναι απλά θα ήθελα να έχει όσο πιό πολύ αντοχή μπορεί στο θέμα μπαταριας και στο θέμα υγρού. Θα ήθελα να ξεκηνισω με επισκευασιμο γιατί απο ότι κατάλαβα σε βάθος χρονου είναι πιό οικονομικός απο τους έτοιμους ατμοποιητες και έχεις και καλύτερη γεύση ή κάποιον καλό έτοιμο.( αυτό που θα ήθελα θα ηταν να μην τρέχει το λάδι μέσα απο το τανκ )
Ευχαριστώ.
κατ αρχήν δεν απαντάω ως ειδική/έμπειρη. Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα. Απαντάω ως εντελώς νέα στο άτμισμα που είχα μαύρα μεσανυχτα και δεν ήξερα την ύπαρξη του φόρουμ πριν αγοράσω το πρώτο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο. Άρα δεν ξέρω την πληθωρα επιλογών που υπάρχουν, αλλα ξέρω τι εγω χρειάστηκα στο ξεκίνημά μου και πώς βελτίωσα τις επιλογές μου με τη δεύτερη αγορά μου που εκανα μόλις σήμερα.
Αν θες να έχει αντοχή στο θέμα μπαταρίας θα πρέπει να εχει αποσπώμενες μπαταρίες. Ετσι αν εχεις κάβα 2 φορτισμένες μπαταρίες, δεν θα έχεις πρόβλημα με τη αντοχη. Εγω γι αυτό το λόγο αγόρασα το istick pico για να αντικαταστήσω τον παλιό μου.
Δεν πήρα επισκευάσιμο, γιατι μέχρι να μάθω να το χειρίζομαι θα έκανα μερικά πακέτα τσιγάρα παραπάνω, όσο δηλαδή μου κόστισε ένας φτηνός ατμοποιητής που διάλεξα για αρχή. Τωρα περιμένω να μου έρθει ο δεύτερος αν και πραγματικά δεν νιώθω να τον χρειάζομαι. Καλα, εσύ δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις τόσους μεχρι να πας σε επισκευάσιμο, απλά εγω το είδα έτσι. Σε επισκευάσιμο θα πάω μόνο αφού έχω τον εξοπλισμό να ατμίζω άνετα ωσπου να εξοικειωθω παράλληλα. Προσωπικά σε μένα, ο ατμοποιητής των 8-9 € μια χαρά μου έκατσε και δεν έχω καν ανάγκη να τον αλλάξω (παρόλο που περιμένω καινούριο τωρα)
Για μεγάλη χωρητικότητα σε υγρά δεν ξέρω, αλλα ο Melo που θα μου έρθει μαζί με το istick pico, ανοίγει απο πάνω και εύκολα μπορώ να τον αναγομώσω. Πιο εύκολα απ το να στρίψω τσιγαρο.
Κι εγω στην αρχή τσιγαρίσια γεύση επέλεξα για ναμοιάζει στο τσιγάρο, την RY4. Δεν έμοιαζε βέβαια, αλλα ήταν απ τις καλύτερες γεύσεις που έχω δοκιμάσει. Παρόλα αυτά κι ας είμαι μόλις 1 μηνα ατμίστρια πλέον δεν τρελαίνομαι για τσιγαρίσιες και ούτε καν εχω διάθεση να τις δοκιμάσω. Πιο πολύ έχεις ανάγκη τη νικοτίνη για να μη σου λείπει το τσιγάρο.
Προσωπικά πάντα, επειδή με την πρώτη τζούρα, δεν ενιωθα τη νικοτίνη όπως στο κ.τ., φρόντιζα να έχω πάντα αυξημένη νικοτίνη στο τανκάκι στην αρχή της μέρας (18άρα) και στη συνέχεια, επειδή άτμιζα πιο πολύ για τη γεύση και την κίνηση χρησιμοποιούσα με λιγότερη γιατι ζαλιζόμουν αν άτμιζα συνεχώς 18άρα.
Αν απαντούσε κάποιος άλλος δεν θα έγραφα όλο αυτό το κατεβατό, που πιθανότατα να περιέχει ένα κάρο ηλιθιότητες αλλα δεν ήθελα να μείνεις χωρίς απάντηση. ¨Οποιος απο τους εμπειρότερους με διορθώσει θα ειναι κέρδος και για σένα και για μένα.