vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

301 επισκέπτες, 8 χρήστες
JohnDag, poseidon, Blackwolf, manoslykos, lagoudakis, maprix, maraki1308, antre

Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!

Αποσυνδεδεμένος geanagno

• **
  • 497
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!
« Απάντηση #2775 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 01:06 »
Δεν θα σου πρότεινα τον Atlantis, καθώς στην ουσία είναι ένας subohm ατμοποιητής, αρκετά αεράτος για ντουμάνια. Ακόμη και με την κεφαλή του 1Ω, πάλι ήταν αεράτος. Καλύτερα να δεις προς nautilus mini / gs tank, που έχουν παραμετροποιήσιμη τζούρα και προορίζονται για πιο φιλικές, προς το νεοεισερχόμενο, τζούρες.

Αποσυνδεδεμένος athtagarts

• *
  • 6
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2776 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 01:25 »
 Δεν θα σου πρότεινα τον Atlantis, καθώς στην ουσία είναι ένας subohm ατμοποιητής, αρκετά αεράτος για ντουμάνια. Ακόμη και με την κεφαλή του 1Ω, πάλι ήταν αεράτος. Καλύτερα να δεις προς nautilus mini / gs tank, που έχουν παραμετροποιήσιμη τζούρα και προορίζονται για πιο φιλικές, προς το νεοεισερχόμενο, τζούρες.

Εχω δοκιμασει απο χτες το ιστικ 30 με τον ατομοποιητη τον eleaf gs tank αλλα θα ήθελα πιο πολυ ντουμάνι. Κάπνιζα η.τ. πριν κανα χρονο για περιπου 3 μήνες και ξαναρχισα το καπνισμα. Τωρα λεω να ξαναρχισω το ηλεκτρονικο μιας και το δοκίμασα απο την αδελφη μου και απο χτες της το κατεσχησα κανονικα χαχαχα!! απλα δεν μου πολυαρεσει ο τανκ γιατι θελω ντουμανι αλλα και δεν θελω να ξοδευτω σε ατμοποιητη. Ο ατλαντις ειναι πιο φτηνος απο τον ναυτιλο και ακουσα πολυ καλα λογια γι αυτον και ότι εχει και πιο φτηνες αντιστάσεις. δεν ξέρω τι να επιλέξω...
(υ.γ. of topic...ασχετο αλλα απορω γιατι δεν μπορω να στειλω προσωπικα μνμτα? οταν παω να στειλω μου βγαζει μνμ οτι δεν μπορω να στειλω.... :confused1: )

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #2777 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 01:27 »
Δεν μπορεις γιατι δεν εχει πολλα μυνηματα. Γιατι δεν κοιτας κατι σε επισκευασιμο; Το φτιαχνεις οπως θες εσυ για οσο ντουμανι θες!

• *
  • 6
« Απάντηση #2778 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 01:40 »
δηλαδη πότε θα μπορω να στείλω πμ? εχει όριο σε ποσταρίσματα?( παντως μου βγάζει το παρακάτω μνμα...
 Συνέβη ένα σφάλμα! Δεν μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα)
   Δεν θέλω να μπω σ αυτη τη διαδικασία. θελω κατι εργοστασιακο ναναι καλο σε τιμή και ποιοτητα. ποιο προτείνετε?

Αποσυνδεδεμένος DimRx

• **
  • 147
« Απάντηση #2779 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 02:22 »
Για κάτι απλό, εργοστασιακό , ευκολόχρηστο κ αρκετά καλό σε άτμισμα, αυτή την περίοδο... Nautilus Mini θα πρότεινα κ εγω.

Άπλα λιγο προσοχη θελει στο σφίξιμο, γιατί με τις τζούρες κ την υποπίεση που δημιουργείτε,  σφίγγει κ ξεβιδώνει λιγο δύσκολα

Αποσυνδεδεμένος geanagno

• **
  • 497
« Απάντηση #2780 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 02:29 »
Πέρα από αυτά που σου λέμε εμείς, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις σε μερικά καταστήματα και να δοκιμάσεις μερικούς ατμοποιητές, γιατί στην τελική όλα θέμα προτιμήσεων είναι

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #2781 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 02:49 »
Το replacesmoke στο Ηρακλειο παντως, εχει μπολικους ατμοποιητες για δοκιμη. Αλλο καταστημα που να εχει τοσους δεν ξερω. Αν υπαρχει, ασ το πει καποιος να το ξερουμε και οι υπολοιποι.

• *
  • 6
« Απάντηση #2782 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 09:25 »
παιδια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εχει δοκιμάσει κανείς τον eleaf istick 30w με atlantis να μου πει γνώμη?
geanagno εχεις δίκιο. Αυτό θα κάνω. θα παω να δοκιμάσω. :)

Αποσυνδεδεμένος xarontas

• *
  • 18
« Απάντηση #2783 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 10:37 »
με τον ατλαντις οχι αλλα με subtank που το δουλεύω και με magma ειναι εντάξει μια χαρά για δευτερο μιας και  στις χαμηλές  αντιστασεις  η μπαταρία  δυσκολα εναν αρχάριο που στην αρχή  εχει το μοντακι ολη την ωρα στο στομα τον βγαζει μερα! 

• *
  • 6
« Απάντηση #2784 στις: Δεκεμβρίου 05, 2015, 16:58 »
λοιπόν πηγα στο ecig και αφου δοκίμασα οπως με συμβουλέψατε , βρηκα το τελειο για μένα. evic vtc mini με τον δικό του ατμοποιητη το ego one. Απλα κορυφή. Καμία σχέση με istick 30w. Απίστευτο mod για τα δικά μου γουστα.
Δοκίμασα και ατμοποιητες. Με τον ατλαντις απλα πνίγηκα :)) :)) !!! δεν ήταν τελικά για μένα. Πολύ καλός επίσης και ο eleaf gs tank!! απλα εγώ προτίμησα τον ego mod λόγω εμφάνισης για να δένει καλύτερα με το vtc mini μου. Βέβαια είναι απίστευτα καλός ατμοποιητης. Οσο για το κατάστημα τι να πω....απλά τέλειο!!! Φίλιππε και Στέλιο είστε απλά θεοί!
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για όλα :) ;) :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος terabest39

• **
  • 161
« Απάντηση #2785 στις: Δεκεμβρίου 07, 2015, 13:11 »
κυρίες και κύριοι καλως σας βρήκα (δεν ξέρω αν θα μπορείτε να πείτε το ίδιο μετά το post μου). Είμαι 21 χρόνια καπνιστής και αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα και να αρχίσω το άτμισμα. Έπεσα λοιπόν με τα μούτρα στο διάβασμα και στο ψάξιμο και το μόνο που κατάφερα είναι να αμφιβάλω για αυτή μου την απόφαση. Το μυαλό μου έγινε παστίτσιο από την πληροφορία και δεν μπορώ να τη διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να θέσω τις απορίες μου όσο πιο σωστά μπορώ. Μην ξεχνάτε σας παρακαλώ ότι είμαι ημιμαθής και αυτό είναι ότι χειρότερο. Ας πούμε λοιπόν ότι με τα λίγα που κατάλαβα μου άρεσαν τα mods και κατέληξα στο Joyetech eVic VTC mini γιατί μεταξύ άλλων έχει και έλεγχο θερμοκρασίας το οποίο χαρακτηριστικό είναι καλό και θέλουμε για να μην μας καίγεται η αντίσταση. Σωστά; Ας πούμε επίσης ότι καταλήγω να πάρω και έναν Aspire Nautilus ή έναν mini γιατί όπως έχετε ξαναγράψει είναι μια καλή επιλογή για έναν αρχάριο (αλήθεια ο κανονικός με τον mini έχει διαφορές; Ως μέγεθος προτιμώ φυσικά τον mini αλλά δίνω προβάδισμα στον μεγάλο λόγω της μεγαλύτερης δεξαμενής του). Στον ατμοποιητή λοιπόν έχουμε ως αναλώσιμο κάθε μια βδομάδα την αντίσταση. Σωστά; Οι αντιστάσεις του Nautilus είναι 1,6 - 1,8 ohm. Με αυτές τις αντιστάσεις από όσα κατάλαβα δεν μπορώ να έχω έλεγχο θερμοκρασίας σωστά; Πρέπει να βάλω Νικελίου ή Τιτανίου με λιγότερα ohm. Παίδες αν έχω παρεκτραπεί και γράφω ό,τι να ναι σας παρακαλώ διορθώστε με. Τι κερδίζω αν βάλω αυτές τις αντιστάσεις εκτός από τον έλεγχο θερμοκρασίας; Μεταξύ τους το νικέλιο με το τιτάνιο τι διαφορά έχουν σε πρακτικό επίπεδο - αλλάζει η γεύση που παίρνει ο ατμιστής; Εκτός από τα παραπάνω μπορείτε να μου προτείνετε καμιά καλή μπαταρία για το συγκεκριμένο mod; Παιδιά με συγωρέστε με  αλλά προσπάθησα να εκφραστώ λόγω άγνοιας όσο καλύτερα μπορούσα. Επίσης συγχωρέστε με αν σας κάνω να επαναλαβάνεστε έχοντας ήδη απαντήσει σε πολλά από τα ερωτήματα που έθεσα. Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Nacajima

• *
  • 58
« Απάντηση #2786 στις: Δεκεμβρίου 07, 2015, 13:34 »

Λοιπόν φιλε μου terabest39 αν μου επιτρέπεις ξεκινάς από βαθιά νερά, όλα αυτά που διάβασες και αναφέρεις είναι πράγματα που έρχονται μετά από αρκετό καιρό ατμισματος και εμπειρίας.

Αν ξεκινήσεις όπως αναφέρεις μάλλον θα μπερδευτείς πολύ χειρότερα από όσο νομιζεις, εγώ προσωπικά ξεκίνησα με μια Ego μπαταρία και ένα απλό ατμοποιητη και μετά σταδιακά έκανα τα επόμενα βήματα, μετά από 3 μήνες πήγα σε ένα η stick 20w και Nautilus μετά σε Mod και TC διαφορα σύρματα επισκευάσιμους και στο τέλος dripper, ολα αυτά  με την πάροδο του χρόνου και με την προϋπόθεση να θέλεις να φτάσεις τόσο μακριά γιατί πολύ απλά μπορείς να μεινεις πολύ ικανοποιημένος με τον Nautilus και να μην χρειαστεί και κανεις τίποτα από τα παραπάνω.

και να μην ξεχνάς το πιο βασικό ότι ο αντικειμενικός σου σκοπός είναι να κόψεις το κανονικό τσιγαρο.

ελπίζω να βοήθησα.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #2787 στις: Δεκεμβρίου 07, 2015, 13:35 »
Φίλε μου καλησπέρα και καλώς μας ήλθες. Πέρνα μια βόλτα και από εδώ να σε γνωρίσουμε.

Κατ' ευθείαν στις ερωτήσεις σου λοιπόν.

Ο έλεγχος θερμοκρασίας, τουλάχιστον στο στάδιο που βρίσκεται τώρα, βοηθάει στο να μην καίγεται το απορροφητικό υλικό. Η αντίσταση αυτού καθ' αυτού, κάποια στιγμή θα καεί. Κανένα πρόβλημα.
Αντίσταση αλλάζεις αναλόγως τη χρήση. Θα το καταλάβεις καθώς θα πέσει η απόδοση. Πιο σφιχτή τζούρα, έλλειψη γεύσης, μειωμένη παραγωγή ατμού και υποψία γεύσης καμένου. Ανάλογα το πόσο ατμίζεις. Η εβδομάδα δεν είναι στάνταρ.
Οι 1.6-1.8 αντιστάσεις, δεν προορίζονται για έλεγχο θερμοκρασίας. Στο έλεγχο, ανάλογα το μοντ, δουλεύεις είτε με Ni200, είτε με Τιτάνιο είτε με ατσάλι. Δεν είναι τα Ohm που παίζουν ρόλο αλλά ο τύπος του μετάλλου, καθώς το μοντ δεν μετράει την θερμοκρασία αλλά την συμπεραίνει από την μεταβολή της αντίστασης του κάθε σύρματος, σύμφωνα με κάποιες σταθερές.
Όσο για μπαταρία, η LG Hg2 έχει κάνει τους περισσότερους να πίνουν νερό στο όνομά της.

Πολλές οι πληροφορίες για αρχή, αλλά πρέπει να υπάρχουν. Προτείνω φυσικά και μια επίσκεψη σε κατάστημα, ώστε να κρατήσεις και το μηχάνημα στα χέρια σου να δεις πως σου φαίνεται.

Ότι ερωτήσεις δεν απάντησα, ουσιαστικά τις έχεις απαντήσει ο ίδιος!

Καλή αρχή!

Αποσυνδεδεμένος terabest39

• **
  • 161
« Απάντηση #2788 στις: Δεκεμβρίου 07, 2015, 13:57 »
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Έχετε δίκιο ότι είναι βαθιά νερά για έναν πρωτάρη ωστόσο δε θα ήθελα να αγοράσω κάτι και μετά κατι άλλο και μετά... Ξέρω βέβαια ότι αυτό σκεφτόσασταν αρχικά όλοι σας  :)) .  Υποβάλω άλλες δύο εωτήσεις και το τερματίζω (έτσι νομίζω τουλάχιστο). Αν πάρω τον εξοπλισμό που προανέφερα μπορεί να λειτουργήσει χωρίς έλεγχο θερμοκρασίας; Νομίζω το κουτάκι έχει ένα by pass mode ή κάτι τέτοιο ως δυνατότητα. Στον συγκεκριμένο ατμοποιητή μπορώ να βάλω αντιστάσεις για έλεγχο της θεμοκρασίας; Ευχαριστώ και πάλι!

Αποσυνδεδεμένος Yannis2810

• *
  • 84
  • Μόνο άτμισμα από 1 Απριλίου 2015...
« Απάντηση #2789 στις: Δεκεμβρίου 07, 2015, 14:24 »
Στο Evic VTC Mini υπάρχουν 3 τρόποι λειτουργίας: TV, VW, ByPass. Από αυτές η δεύτερη VW είναι χωρίς έλεγχο θερμοκρασίας, αλλά με ρύθμιση των Watts. Προσωπικά αυτή χρησιμοποιώ και δουλεύει μια χαρά.
Αντιστάσεις για έλεγχο θερμοκρασίας για τον Ναυτίλο υπάρχουν και στοιχίζουν λίγο περισσότερο από τις "απλές". Σε ελληνικό κατάστημα τις έχω δει 3,90€ ενώ οι απλές κάνουν 3,50€.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360439 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450800 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110975 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328521 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6470 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F