Καλημέρα σας!!! Έχω ήδη συστηθεί σε άλλο post άρα υποθέτω πως είναι καλό να μπω στο θέμα κατευθείαν.
Το λοιπόν βρίσκομαι στο σημείο όπου είμαι έτοιμος να κάνω την πρώτη μου βουτιά στην θάλασσα του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Κοινώς να παραγγήλω το πρώτο μου σετάκι για να ξεκινήσω. Παρότι εντελώς μπερδεμένος από διάφορα ζητήματα όσον αφορά το η.τ, έχω αποφασίσει εκ των προτέρων να δώσω το κάτι παραπάνω που λέμε, με το σκεπτικό να μην απογοητευθώ ευθής εξ αρχής λόγω μιας συσκευής που ίσως αποδειχθεί πατάτα και ξενερώσω πριν καλά καλά μπω στο νόημα του η.τ. Διαβάζοντας και συγκρίνοντας λοιπόν διάφορες κριτικές, κατέληξα στο Evic Supreme μιας και πρώτον βλέπω αρκετούς να λένε τα καλύτερα και δεύτερον μου αρέσει πολύ αισθητικά. Συγκεκριμένα το βρήκα μέσω του ecig.gr, κάτι που με ενδιαφέρει ακόμη περισσότερο λόγω της έκπτωσης που υπάρχει στα μέλη του φόρουμ. Το μόνο που με προβληματίζει λιγάκι είναι πως βλέποντάς το μαζί με ατμοποιητή, το Supreme γίνεται πραγματικά ΤΕΡΑΣ. Ακόμη λίγο και θα έμοιαζε με ηλεκτρονικό σωλήνα αποχέτευσης.
Τέλος πάντων όμως, έχω κάποια σχετικά ερωτήματα όσον αφορά το συγκεκριμένο η.τ.
Καταρχάς θα χρειαστεί να παραγγήλω και κάποιον ατμοποιητή που πρώτον θα είναι καλός (αρκετό ντουμάνι, καλό χτύπημα στον λαιμό κλπ) και φυσικά να ταιριάζει άψογα με το Supreme. Στο ίδιο site βρήκα τον τηλεσκοπικό BOD II και τον Delta C3. Και εδώ ξεκινάει η ασχετοσύνη μου. Παρακάτω θα παραθέσω κάποιες ερωτήσεις και ελπίζω στην βοήθειά σας.
1) Ποια η γνώμη σας για τους 2 αυτούς ατμοποιητές και ποιες οι διαφορές τους?
2) Τους συγκεκριμένους ατμοποιητές απλώς τους "κουμπώνω" επάνω στο η.τ, ρυθμίζω και ατμίζω? Ρωτάω διότι δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μπλεχτεί με μονταρίσματα, στησίματα, επισκευές ή ότι άλλο. Όπως επίσης δεν θα'θελα να μπλέξω με αντιστάσεις, φυτίλια κλπ. Ψάχνω κάτι εντελώς έτοιμο, να φορτίζω, να βάζω το υγρό μου και να ατμίζω. Κι αν χαλάει κάτι ανα διαστήματα όπως έχω διαβάσει να παραγγέλνω το ανταλλακτικό του και να το αλλάζω. Thats all. Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας, μα προσωπικά θα'θελα να κάνω την ζωή μου πιο εύκολη, δίχως να έχω συνέχεια το νου μου στο η.τ. Παρεπιπτόντως ίσως και να υπερβάλλω λιγάκι σε αυτά που γράφω, αλλά μάλλον φταίει ο "φόβος" της ασχετοσύνης μου σε όλα αυτά που διάβασα μέχρι στιγμής για επισκευάσιμους ατμοποιητές κλπ και φυσικά δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου.
3) Μήπως θα είχατε να μου προτείνατε ίσως και κάποιον άλλον ατμοποιητή? Ανέφερα μόνο τους 2 συγκεκριμένους γιατί έτυχε να τους δω στο ecig.gr και να ταιριάζουν ακριβώς με το Supreme.
4) Το πακετάκι αυτό έρχεται με μια μπαταρία 2100mAh SONY US18650VTC4. Απ'όσο έχω καταλάβει είναι πολύ καλή λόγω χωρητικότητας. Πρέπει όμως σίγουρα να παραγγήλω τουλάχιστον άλλη μία για να έχω καβάντζα. Ίδια όμως ή κάποια άλλη?
5) Το συγκεκριμένο πακέτο έχει επίσης σαν δώρο 2 υγρά 50ml. Καταρχάς πέρα από τα δώρα, πόσα μπουκαλάκια χρειάζεται να πάρω για αρχή? Και δεύτερον ποια θα μου προτείνατε μέσα από το ecig.gr? Δεν ενδιαφέρομαι για γεύσεις, Με ενδιαφέρουν μόνο καπνικά υγρά για να "θυμίζουν" και λίγο τσιγάρο. Όσο για την νικοτίνη επίσης δεν γνωρίζω τίποτα. Αυτή τη στιγμή τα τσιγάρα μου ειναι Davidoff Gold και έχουν 0.6mg νικοτίνη. Και τέλος όταν διαλέγεις ένα μπουκαλάκι, η νικοτίνη είναι αυτό που γράφει Strength?
6) Χρειάζεται να παραγγήλω κάτι άλλο έξτρα ευθής εξ αρχής? Έναν δεύτερο ατμοποιητή, κάποιο αξεσουάρ όπως μια θήκη για να το κουβαλάω μαζί μου έξω, έναν φορτιστή αυτοκινήτου ή κάτι άλλο?
7) Στο φινάλε, μήπως θα είχατε να μου προτείνατε και κάποιο άλλο η.τ σε αυτά τα χρήματα?
Ps1 : Για το Provari mini σε σχέση με το Evic Supreme ποια η γνώμη σας? Είναι μικρότερο? Θεωρείται καλύτερο? Σίγουρα πάντως είναι πανάκριβο. Το bugdet που έχω σκοπό να διαθέσω για όλα μαζί αρχικά είναι μέσο όρο 150 ευρώ κι αυτό από μόνο του κοστίζει 170+. Φαντάζομαι κυρίως γιατί είναι made in USA. Απλώς μου κίνησε λιγάκι την περιέργια γιατί σαν να το βλέπω πιο μικρό και διακριτικό από το Supreme.
Ps2 : Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν σας κούρασα με όλες αυτές τις πολλές και χαζές ερωτήσεις, μα είμαι ακόμη εντελώς στην αρχή και ελπίζω να με συγχωρέσετε.
Ps3 : Πέρα από την βοήθεια που ζητάω σε διάφορα θέματα, οποιαδήποτε συμβουλή φυσικά και είναι ευπρόσδεκτη. Διότι υπάρχει μια σοβαρή περίπτωση κάποια πράγματα να τα έχω εντελώς ανάποδα και λάθος στο μυαλό μου. Μάλλον αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Thanks!!!!!