Εμενα παντοσ προχθεσ με πουλουσε ενα παιδι απο το φορουμ paps mod +paps tank+2 carto+2 18650+2 18350 AW IMR τισ κοκινεσ+φορτιστη trastfire 100 ευρο,αυτο δεν ειναι καλο πακετο,εκτοσ και αν δωσεισ μονο 50 ευρω.Εγω παντοσ αν ειχα την εμπειρια που εχω τωρα δεν θα επερνα ενα κοινο πακετο.
όπως ακριβως το ειπες φιλε.ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ασε να την αποκτησει και ο νεος φιλος μας και θα παρει και μοντ και βοντ και σοντ και από όλα.....

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αρκετά κατανοητός. Απ' ότι καταλαβαίνω η λογική επιλογής που αφορά έναν αρχάριο είναι σχετικά απλή και ίσως έτσι χαρακτηρίζονται και το ποιά είναι κατάλληλα για αρχάριους. Να αγοράσεις μια όσο το δυνατόν αξιόπιστη μάρκα με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος και οι διάφορες δοκιμές θα σε οδηγήσουν στο να αποφασίσεις αν θέλεις να ξοδέψεις περισσότερα σε ακριβότερες επιλογές η/τ και αξεσουάρ ή θα το ξαναγυρίσεις στο κ/τ.
Καταρχην μην σε πιανει η απελπισια και μην ακουω για επιστροφη στο κ.τ με καμια δυναμη....
Δες ποια καταστηματα ειναι κοντα σου πηγαινε σε καποιο και μιλα με τον πωλητη.Δεν υπάρχει καλό και κακο όλα φτιαχνονται κινα οι μαρκες αλλαζουν.Ο καθενας παιρνει μια μπαταρια και εναν ατμο απο κινα και το βαφτιζει όπως αυτος θελει.
Επίσης δεν υπαρχουν πακετα για αρχαριους και εμπειρους.Απλά για τα μοντ που σου προτεινουν τα παιδια νομιζω οτι ειναι πολύ νωρις για να το σκεφτεσαι.Και μην κανεις βεβιασμενες κινησεις ειδικά στα μοντ και αυτο γιατι συνεχως βγαινουν μοντελα καινουργια σαν τα ηλεκτρικα μας στο σπίτι.Εγώ εκανα 5 μηνες να πάρω το πρωτο μου μοντ και συγχρονως εχω και το ταπεινο ego ...ασε να περασει λίγος καιρος και βλέπεις και κανεις...