CE4+
Εταιρία: Πολλές με την Microcig να υπερέχει.
Τύπος: Clearomiser, ατμοποιητής ενσωματωμένος σε δεξαμενή.
Σπείρωμα ένωσης με την μπαταρία: 510, για τοποθέτηση όμως σε flat top mod χρειάζεται αντάπτορας
Μέτρηση αντίστασης:2.1-2.4, 2.6-2.8. Κατά παραγγελία γίνονται και διαφορετικές
Παραλλαγές έκδοσης: Μία, κάποιοι την λένε CE4++ , με μακριά φυτίλια
Άλλες εμπορικές ονομασίες: Clearmaster, visionmaster και κάτι άλλα παρόμοια
Θάλαμος ατμοποίησης: Μεταλλικός, με την αντίσταση χαμηλά
Θέση θαλάμου ατμοποίησης: στο κέντρο της δεξαμενής
Τροφοδοσία θαλάμου ατμοποίησης: οι άκρες των φυτιλιών εξέχουν στη δεξαμενή και τροφοδοτούνται με υγρό.
Αποθήκη υγρού: δεξαμενή με διαβάθμιση 1.6ml, θεωρώ ότι χωράει περίπου 1.3
Χωρητικότητα σε υγρό: βλέπε άνω
Τρόπος αναπλήρωσης υγρού: ξεβίδωμα επιστομίου και γέμισμα με σύριγγα κατά προτίμηση, όχι πάνω από τη διαβάθμιση
Επιστόμιο: σκληρό πλαστικό και βιδωτό, τύπου drip tip
Δυνατότητες επισκευής: πολλές σύμφωνα με συνφορουμίτες
Θερμοκρασία ατμού: χλιαρός αλλά ικανοποιητικός.
Άλλες πληροφορίες: Διαθέσιμος σε 7 χρώματα με επικρατέστερα το διάφανο και το φυμέ.
(Φωτό)
Πιθανά προβλήματα: Λόγω της τοποθεσίας του θαλάμου ατμοποίησης και της αντίστασης, θέλει διαδικασία αν θέλουμε να τον καθαρίσουμε.
Κριτικές: Δεν βάζω σύνδεσμο γιατί θα κάνω δική μου κριτική.
Την αλήθεια μου θα την πω, τον CE4+ τον πήρα περισότερο γιατί μου άρεσε οπτικά. Τον γέμισα όταν παρέλαβα, έσταξα και μία δύο στο κέντρο για να πάει καλά, βίδωσα επιστόμιο, έβαλα τα βολτ του λάβα στο 4.8 και... ΟΝΕΙΡΟ! Όταν είδα τα ντουμάνια να βγαίνουν από το στόμα μου, τα χασα! Η απόδοση της γεύσης ήταν απίθανη. Το χτύπημα αναπάντεχο. Η ποσότητα ατμού μοναδική! Και μετά ήρθες το ξενέρωμα: έπεσε η στάθμη του υγρού και τα φυτίλια στέγνωσαν. Και ο μικρός καΐλας μου έκανε επιδρομή. Μόλις βρήκα τι φταίει και έβρεξα τα φυτίλια, όλα και πάλι καλά.
Δεν έχω την τρελή γκάμα από δοκιμές ατμοκάρτο κλπ, αλλά στους 2 μήνες που τον χρησιμοποιώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και μέχρι να βγει κάτι καλύτερο στο ίδιο ελπίζω στυλ, εκεί θα μείνω.
Χρήσιμα βίντεο: πολλά στο youtube!