vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Επισκευασιμος ατμοποιητης η vv η και τα δυο

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
Απ: Επισκευασιμος ατμοποιητης η vv η και τα δυο
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 10:29 »
οι παρομοιώσεις σας με τρελανανε :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
γιοκα μου?τρεχεις στην εθνικη ε? :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
farmax ετσι ελεγα και για τον επισκευασιμο οτι δεν θα παρω ποτε για να μην στριβω αντιστασεις........μετα με τα vv ελεγα α πα πα πα σιγα αφου βολευομαι και με τις ego.......να το και το vv  :laugh1: :laugh1: :laugh1: ειμαι πολυ σταθερη στις αποψεις μου......τωρα ψηνω τον κολλητο μου το χριστουγενιατικο δωρο του να ειναι ενα προβατακι μωβ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gianni pap σε προσπερασα ...........αφου ακουσα κι εσενα να πεις για επισκευασιμο νομιζω τα ακουσα ολα....... ;D ;D ;D

ειναι καθαρα θεμα τι ψαχνεις.....με τον επισκευασιμο δεν κουραστηκα ποτε......του κανω αντισταση σε 5 λεπτα και αυτο ειναι......μηδαμινος χρονος μπροστα σε οτι περνω απο αυτον.......και οταν μπουκωσει λιγακι?ας ειναι καλα το vv ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• 619
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 10:31 »
Ολα ειναι θεμα επιλογων.
Ειναι αναλογα πως το βλεπει ο καθενας, πως τον βολευει, και τι του αρεσει.
Η κοινη γραμμη παντως ειναι οτι οταν φυγεις απο τανκακια και εργοστασιακους και πας σε επισκευασιμο τοτε ολα ειναι παρελθον. :yes:
Και επισης οταν φυγεις απο απλες μπαταριοθηκες και πας σε VV οποιασδηποτε μορφης, παλι δεν γυρνας πισω.... :yes:

:thumpup: :thumpup: Οπως λεει ο φιλος...ανεβαινεις σκαλοπατι.
πχ....αλλο ατμο τυπου e-go C αλλο αν πας σε επισκευασιμο φυτιλατο...αλλο αν ξεφυγεις σε mesh και τυπου genesis..3 διαφορετικα σκαλοπατια.

ειναι καθαρα θεμα τι ψαχνεις.....με τον επισκευασιμο δεν κουραστηκα ποτε......του κανω αντισταση σε 5 λεπτα και αυτο ειναι......μηδαμινος χρονος μπροστα σε οτι περνω απο αυτον.......και οταν μπουκωσει λιγακι?ας ειναι καλα το vv ;) ;) ;) 
:thumpup: :thumpup:  και οτι ειναι θεμα κοστους ο επισκευασιμος μετα την αρχικη αγορα σου κοστιζει λιγοτερο..και αν πιασει <<μακα>> η αντισταση..και ψιλοβαριεσε να κανεις αλλη ε δεν χαθηκε και ο κοσμος...απο τα 3.7V σε VV το σκαρφαλωνεις πχ στα 4 και εισαι μια χαρα για 2 μερουλες ακομα.
Βασικα το θεμα ολο ειναι......ποση ορεξη εχεις να ασχοληθεις.
Απο εκει αρχιζουν ολα ειναι η γνωμη μου.

συγχωνευση συνεχόμενων ποστ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2012, 10:44 από petra »

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• 910
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 10:41 »

Ακριβως. Μπουκωνει ο ατμο? αλλαζεις ταχυτητα ......και γκαζωνεις επι του ατμοστρωματος και αφηνεις πισω την Βιλαριμπα να αναρωτιεται.....γιατι οπως και να το κανουμε....αλλο να χεις 60 αλογα στο οχημα...και αλλο 260........  :respect:

Αποσυνδεδεμένος vantamis

• **
  • 225
  • Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 10:47 »
Αν και είμαι κάτοχος μηχανικού mod και επισκευάσιμου ατμοποιητή, θεωρώ ότι μια λύση τύπου Variable Voltage (vv) ή ακόμη ιδανικότερα Variable Wattage (vw) σε μορφή mod (εάν δεν έχει κανείς πρόβλημα με το μεγεθος) είναι η καλύτερη λύση. Ρυθμίζεις μια φορά τα watts που σε ικανοποιούν και ατμίζεις σταθερά άσχετα από το ατμοποιητή που χρησιμοποιείς κάθε φορά.

Προτιμώ, βέβαια, έναν επισκευάσιμο ατμοποιητή, ειδικά εάν συμπεριλαμβάνει και tank, αφού ανά πάσα στιγμή και με πολύ μικρό κόστος έχεις έτοιμο ατμοποιητή σε ότι αντίσταση επιθυμείς και με υγρό για να σε βγάλει αρκετές ώρες ή και ολόκληρη την ημέρα (ανάλογα τα ml που ατμίζεις καθημερινά φυσικά). Από την άλλη μεριά, οι εμπορικοί ατμοποιητές έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν και δέχονται αρκετά ml σε υγρό (clearomisers), με πολύ καλά αποτελέσματα σε γεύση, παραγωγή ατμού κλπ, οπότε έχοντας ένα vv ή vw, ατμίζεις πάλι σταθερά έχοντας την ίδια αίσθηση κάθε φορά, χωρίς να έχεις την 'εγνοια' του να κατασκευάσεις εσύ έναν, αν και προσωπικά μου αρέσει η διαδικασία!

Συμπέρασμα, λοιπόν, κατ'εμέ.... VW + Επισκευάσιμο, με μεγαλύτερη έμφαση στο VW.

:yes:

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 10:56 »
στο η.τ μου αρεσανε παντα οι επιλογες που εχουμε.....οταν πηρα τον επισκευασιμο που ειναι με σερα ελεγα ενα τανκακι για αυτονομια υγρου ρε παιδια.......και εψαχνα το χτυπημα.......δεν το εβρισκα χωρις vv αν δεν ανεβαζα την νικοτινη στο 18....το απεφευγα με αποτελεσμα καποιες μερες να αναβω τσιγαρο.......τωρα ειμαι με ντριπιγκ στον επισκευασιμο και απο τοτε που πηρα το χαμερακι(vv) βλεπω το ντουμανι και μου αρεσει πολυ........οπως και το οτι καποιες ωρες την ημερα πεφτω στα 5mg νικοτινης επειδη δεν αντεχω το χτυπημα..........και εχω να κανω κ.τ 2 εβδομαδες σχεδον ;D ;D ;D (ενα θα το εκανα στανταρ σε 2 εβδομαδες) ;)

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• 619
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 11:01 »

Οι περισσοτεροι ατμιζουν στα 8-8.5 Watt ..

..........και εχω να κανω κ.τ 2 εβδομαδες σχεδον ;D ;D ;D (ενα θα το εκανα στανταρ σε 2 εβδομαδες) ;)
υποτροπιαζεις δηλαδη?? :)) :))
:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: φανηκε ε? :tongue_smilie: :tongue_smilie: :idiot1: :idiot1:
Λιιιγγοοοο :))
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2012, 12:48 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 11:20 »
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: φανηκε ε? :tongue_smilie: :tongue_smilie: :idiot1: :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 12:04 »
Συνδοιασμος και των δυο!Πιστευω δινουν το καλυτερο αποτελεσμα :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 12:16 »
VV + Επισκευάσιμο κατά προτίμηση όσο πιό απλό γίνεται και με tank με χωρητικότητα τουλάχιστον 2ml αν και οι εμπορικοί ατμοποιητές είναι πλέον ημίεπισκευάσιμοι & μερικοί 100% επισκευάσιμοι, έχουν φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο ποιότητας κατασκευής και έχουν μεγάλη χωρητικότητα...

Αποσυνδεδεμένος Stellitsa

• *
  • 52
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 12:51 »
να πώ και εγώ την εμπειρία μου και τη γνώμη μου μιας και αυτές τις μέρες κλείνω χρόνο με το Η.Τ. χωρίς ούτε ένα Κ.Τ. .

Ξεκίνησα με Alter Ego-T, μπαίνοντας στο φόρουμ μπήκα στο τρυπάκι του Επισκευάσιμου (έχω όλη τη σειρα Α2). Από θέμα οικονομίας θεωρώ πως αν πάρεις έναν επισκευάσιμο και μεινεις εκεί εισαι οκ, αν αρχισεις και τους αλλάζεις ή τους κάνεις συλλογή τοτε ....

Τον Α2 στην αρχή τον κούμπωνα πάνω σε Alter Ego-T 1000αρα μπαταρία (είχα πάρει και κώνους απο τον Cetin, απο κάποιο σημείο και μετα ήταν βάσανο οπότε άλλαζα μπαταρία. Από θέμα απόδοσης δεν το συζητάω με τους Α2 ήμουν πολύ καλυτερα ικανοποιημένη από ότι με τους Ego-T ατμοποιητές.

Συνεχίζοντας να μπαίνω πιο βαθιά στο τρυπάκι πείρα το Elite του Cetin με μπαταρίες 14500, όχι τρελή διαφορα σε απόδοση αλλα μεγάλη σε εμφάνιση.

συνέχισα να βυθίζομαι και άλλο στο τρυπάκι και το αποτελεσμα να πάρω Provari .... εκεί τα είδα όλα, άλλη εμπειρία.

Μια παρένθεση εδώ, στο θέμα πιάνουν τα χέρια δεν είχα ποτέ πρόβλημα στο να φτιάχνω τις αντιστάσεις ακόμα και με τις Alter Ego-T οταν η μπαραρία ήταν φρεσκοφορτισμένη είχα παρόμοιες αποδώσεις.

Με το Provari και το ανεβοκατέβασμα των Volt ήταν άλλο πραγμα, θελω ντουμάνι, θέλω χτύπημα, απλα μεταβάλω τα Volt και τέλος.

Βεβαια εγώ πήγα και παρακάτω..... Custom VV/VW σε SS Tube, εκεί ακόμα πιο ευκολα και πιο καλά !!!!!

Η Σταθερότητα της τροφοδοσίας είναι το 1ο Μυστικό και το 2ο είναι η ευκολία αύξησης και μείωση της τροφοδοσίας (στο μεν Provari τα Volts, στο δε VV/VW των Volts ή των Watts) !!!

Συμπέρασμα VV + Επισκευάσιμο αρκεί να το παρεις χαμπάρι νωρίς και να βρεις αυτά που σου ταιριάζουν (και απο οικονομικης πλευράς να σου ταιριάζουν).
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2012, 13:02 από Stellitsa »

Αποσυνδεδεμένος smoka

• **
  • 408
  • Κάνε το καλό και ριξ΄το στον ατμό!
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 21, 2012, 19:06 »
Απο σημερα ειμαι και γω κατοχος vv.Το θεωρω μεγαλο πλεονεκτημα επειδη ειχα απογοητευτει με τις ego και για λιγους μηνες ξανακυλησα στο κ.τ. (οχι λογο ego  :tongue_smilie: ).

Προς το παρων λοιπον vv+μη επισκευασιμο.Μου την εδωσε το στριψιμο αντιστασεων αλλα μπορει να το ξαναπιασω καποια στιγμη.

Αποσυνδεδεμένος gxatzisss

• *
  • 58
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 21, 2012, 21:15 »
Έχω VV, έχω και επισκευάσιμο. Ατμίζω σταθερά στα 3,5V με 2,2 Ωhm αντίσταση, εάν όμως βάλω τον επισκευάσιμο πάνω σε μια φρεσκοφορτισμένη eGo δεν έχω την ίδια απόδοση - απόλαυση κι ας αποδίδει 4,1 - 4,2V.
Με το VV έχω πλεονέκτημα, στο ότι και να βάλω πάνω θα δουλέψει (με τις κατάλληλες ρυθμίσεις)  και θα το ευχαριστηθώ. Έχω και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας βέβαια!
Με μια eGo το μόνο μου πλεονέκτημα είναι το κομψό μέγεθος πιστεύω. 
Ο επισκευάσιμος είναι εάν θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο (να πειραματιστής).
Με έναν καλό ατμοποιητή του εμπορίου θα έχεις πολύ καλή ποιότητα ατμού, μην περιμένεις όμως ποτέ να φτάσει έναν καλό και καλά στημένο επισκευάσιμο... 

Αποσυνδεδεμένος OXAN

• **
  • 141
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 21, 2012, 22:09 »

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 21, 2012, 22:19 από petra »

Αποσυνδεδεμένος mariosnkaryes

• **
  • 392
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 21, 2012, 23:26 »
ακριβως οπως τα λεει ο φιλος ποιο :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος spyrounis

• *
  • 58
  • ή πες κάτι καλήτερο απ΄την σιώπη ή σιώπα !
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 22, 2012, 18:02 »
VV και επισκευάσιμος = love for ever
(προς το παρον ε!)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450506 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110816 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375110 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15313 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F