να πώ και εγώ την εμπειρία μου και τη γνώμη μου μιας και αυτές τις μέρες κλείνω χρόνο με το Η.Τ. χωρίς ούτε ένα Κ.Τ. .
Ξεκίνησα με Alter Ego-T, μπαίνοντας στο φόρουμ μπήκα στο τρυπάκι του Επισκευάσιμου (έχω όλη τη σειρα Α2). Από θέμα οικονομίας θεωρώ πως αν πάρεις έναν επισκευάσιμο και μεινεις εκεί εισαι οκ, αν αρχισεις και τους αλλάζεις ή τους κάνεις συλλογή τοτε ....
Τον Α2 στην αρχή τον κούμπωνα πάνω σε Alter Ego-T 1000αρα μπαταρία (είχα πάρει και κώνους απο τον Cetin, απο κάποιο σημείο και μετα ήταν βάσανο οπότε άλλαζα μπαταρία. Από θέμα απόδοσης δεν το συζητάω με τους Α2 ήμουν πολύ καλυτερα ικανοποιημένη από ότι με τους Ego-T ατμοποιητές.
Συνεχίζοντας να μπαίνω πιο βαθιά στο τρυπάκι πείρα το Elite του Cetin με μπαταρίες 14500, όχι τρελή διαφορα σε απόδοση αλλα μεγάλη σε εμφάνιση.
συνέχισα να βυθίζομαι και άλλο στο τρυπάκι και το αποτελεσμα να πάρω Provari .... εκεί τα είδα όλα, άλλη εμπειρία.
Μια παρένθεση εδώ, στο θέμα πιάνουν τα χέρια δεν είχα ποτέ πρόβλημα στο να φτιάχνω τις αντιστάσεις ακόμα και με τις Alter Ego-T οταν η μπαραρία ήταν φρεσκοφορτισμένη είχα παρόμοιες αποδώσεις.
Με το Provari και το ανεβοκατέβασμα των Volt ήταν άλλο πραγμα, θελω ντουμάνι, θέλω χτύπημα, απλα μεταβάλω τα Volt και τέλος.
Βεβαια εγώ πήγα και παρακάτω..... Custom VV/VW σε SS Tube, εκεί ακόμα πιο ευκολα και πιο καλά !!!!!
Η Σταθερότητα της τροφοδοσίας είναι το 1ο Μυστικό και το 2ο είναι η ευκολία αύξησης και μείωση της τροφοδοσίας (στο μεν Provari τα Volts, στο δε VV/VW των Volts ή των Watts) !!!
Συμπέρασμα VV + Επισκευάσιμο αρκεί να το παρεις χαμπάρι νωρίς και να βρεις αυτά που σου ταιριάζουν (και απο οικονομικης πλευράς να σου ταιριάζουν).