vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

668 επισκέπτες, 5 χρήστες
maprix, manoslykos, ZoeM, camber, Milarepa

Πόσο σας βοήθησε το e-kapnisma στη συνεχιση του ατμισματος

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πόσο σας βοήθησε το e-kapnisma στη συνεχιση του ατμισματος
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 18:49 »
Ψαχνόμουν,ψαχνόμουν άλλα αν δεν υπήρχε το φόρουμ ισως δεν θα άρχιζα το ατμισμα!! Ισως να το άρχιζα αργότερα ίσως και ποτέ και αν το άρχιζα σίγουρα δεν θα κρατούσε και πολύ!!

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 19:16 »
Το φόρουμ το βρήκα λίγες μέρες αφότου ξεκίνησα το ητ .
Φαντάζομαι ότι βοήθησε στην εξέλιξη μου σαν ατμιστής , και είναι μια ευχάριστη ενασχόληση .
Σίγουρα έβαλε το "λιθαράκι" του  :yes:
Ή ίσως και την "κοτρόνα" του .
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2012, 19:34 από Diver »

Αποσυνδεδεμένος gxatzisss

• *
  • 58
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 19:25 »
Εάν δεν υπήρχε το e-kapnisma θα είχα αγοράσει ένα κάρο άχρηστα πράγματα και κάθε φορά που θα είχα ένα πρόβλημα θα έπρεπε να τρέχω στο εκάστοτε κατάστημα για βοήθεια. Σίγουρα θα τα είχα παρατήσει και θα γυρνούσα στο στριφτό. Τα μόνα που με κράτησαν στο άτμισμα ήταν το φόρουμ και η διαφορά που ένιωσα στον εαυτό μου (βήχας τέλος, αντοχή κτλ.).

Αποσυνδεδεμένος Leon72

• **
  • 201
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 19:33 »
Πόσο αλήθεια? Χμμμμμμ...
Ίσως το "απίστευτα πολύ" να είναι μια καλή απάντηση!
Γιατί αν και αρχικά με μύησε ο κουνιάδος μου στο άτμισμα, χάρη στο φόρουμ αυτό κατάφερα και ξέφυγα από τις αρχικές μου απογοητεύσεις, που δεν ήταν και λίγες (μπουκωμένοι Εγκο-Τ, διαρροές υγρών, καμμένοι άτμο, μπαταρίες που τα έφτυναν και ένα σωρό άλλα). Δεν νομίζω ότι θα απολάμβανα σήμερα τον Α2 πάνω στο Λάβα, ούτε τα... χόμ-μέϊντ υγρά μου.
Αντιθέτως, θα είχα απηυδήσει κατά πάσα πιθανότητα από τα προβλήματα, την μειωμένη απόδοση, αλλά ΚΑΙ το κόστος!
Το φόρουμ μας παιδιά είναι η βίβλος μας, το εγχειρίδιο μας!!! Τουλάχιστον έτσι το νοιώθω εγώ!

Αποσυνδεδεμένος dodos197

• *
  • 90
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 19:49 »
τουλαχιστον εμας στην επαρχια μας εχει ξεστραβωσει και πιστευω  πως σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο μας εχει κρατησει ατμιστες..οποτε...ε-καπνισμα=ατμισμα!!! :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος manner

• *
  • 90
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 19:53 »
Καλα εσεις οι υπευθυνοι του foroum πρεπει να εχετε "χαζεψει" απο τα καλα λογια που βλεπετε.Ενας δεν βρεθηκε να γραψει ενα αρνητικο,ενας,τουλαχιστον μεχρι τωρα.
Σοβαρα παντως να ΕΙΣΤΕ και να αισθανεστε υπερηφανοι για την προσπαθεια σας αλλα επιτρεψτε μου να γραψω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα μελη που νιωθουν ολοι σαν συναδελφοι, σαν κολλητοι σχεδον, και προσπαθουν,κατω απο την συνεχη εποπτεια σας βεβαια,να βοηθησουν ο ενας τον αλλο.Επισης ευχαριστω δημοσιως τον Pastafarai (γεια σου αρχοντα φουγαροκαραβανα!!!) :thumpup: :thumpup: :thumpup: που με ωθησε να ξεκινησω το ατμισμα και μπω στο foroum.Respect :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος SO69

• **
  • 353
  • Με λένε ΣΩΚΡatty και εPVώνω
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 20:10 »
 To e-kapnisma ηταν ενα βασικο βοηθημα ωστε να συνεχισω το ατμισμα!
Και ηταν τρεις οι τροποι με τους οποιους με βοηθησε:
 Πρωτος, μου παρείχε πληροφοριες ωστε να κανω πιο ευχαριστη και επιθυμητη την εμπειρια του ατμισματος ακριβως σε στιγμες που λογω αγνοιας αρχιζα να το αισθανομαι ανεπαρκες! Ετσι ποτε με ενα νεο υγρο, ποτε με εναν αλλο ατμοποιητη και αλλα τετοια ξαναέβρησκα την ευχαριστηση!
 Δευτερος, το ητ με τον καιρο εγινε για μενα ενα χομπυ που ταιριαζει στην ικανοτητα και την αρεσκεια μου στις κατασκευες - επιδιωρθωσεις - μαστορεματα γενικα! Περιττο νομιζω να πω ποσο βοηθαει το φορουμ σε αυτο τον τομεα!!!
 Τελευταιος πολυ σημαντικος η ψυχ/κη υποστήριξη με την εξής έννοια: η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρωπων ακομα και μετα απο τοσα χρονια υπαρξης του, παραξενευαιται με το ητ. Δεν ειναι οτι το βλεπουν αρνητικα αλλα προκαλει περιεργεια σε βαθμο που με την συμπεριφορα τους να σε κανουν να νοιωθεις αβολα καποιες φορες! Μπαινοντας λοιπον εδω μπαινεις σε μια παρεα που καταλαβαινεις και σε καταλαβαινει, με κοινο λεξιλογιο (ατμο, mod, mesh, VV κα), κοινα προβληματα, διαθεση για βοηθεια και αναγνωριση των προσπαθειων και των επιτυχιων να βοηθησεις
 Εδω σε οτι αφορα στο ητ βρισκεσαι με τους δικους σου ανθρωπους!!! :respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Νίκη

• **
  • 116
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e_High ατμιστής
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 23, 2012, 04:36 »
Πολύ θα  είχα αρχίσει το καπνισμα .
Στην αρχή είχα πρόβλημα με τους ατμό,μου μπουκωναν και δεν μπορούσα να ατμίσω.Βρήκα λύσεις σε πολλες απορίες που είχα.Εμαθα να γράφω και γρηγορότερα και απασχολώ τα δακτυλα μου για να μην το παρακάνω στο ατμισμα :))

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 23, 2012, 07:06 »
Τα μέγιστα, ειδικά όταν τα είχα "ψιλοπαίξει" με τα διάφορα γνωστά προβλήματα των eGoειδών ecigs και βρήκα στο e-kapnisma όλες τις απαντήσεις που έψαχνα και προ πάντων άτομα πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν σε κάθε βλακώδη πολλές φορές απορία μου τα οποία ευχαριστώ...
Το e-kapnisma όμως με βοήθησε σε κάτι άλλο πολύ σημαντικό: Nα (ξανά)γράφω και να (ξανά) εκφράζομαι Ελληνικά!

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 23, 2012, 09:26 »
Δεν θα ειχα καταφερει να κοψω το κ/τ.

:yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 23, 2012, 09:33 »
Καθε φορα που ειχα μια απορια η καποια δυσκολια εβρισκα απαντηση μεσα στα θεματα του φορουμ, με εχει βοηθησει παρα πολυ στο να μην ξανασκεφτω το κ.τ.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 23, 2012, 10:18 »
σχολειο :yes: :yes: :yes: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος StainleSS

• *
  • 29
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 23, 2012, 11:12 »
Tωρα βρισκω πληροφοριες, πολυ χρηστικο φορουμ

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 23, 2012, 11:36 »
Το φορουμ περιεχει ''συσωρευμενη'' γνωση και εμπειρια η οποια μεταδιδεται γραπτως απο τους ατμιστες μελη του φορουμ με αποτελεσμα τον ατμιστη που τα εχει βρει πρωτα με τον εαυτο του τον κρατα ενημερο σε ολους τους τομεις και σιγα σιγα τον κανει να αποβαλει οποιαδηποτε ιδεα του περνα απο το μυαλο για επιστροφη στο Κ.Τ .
εν ολιγοις οφειλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω ο ενας στον αλλον που αλληλοστηριζομαστε εδω μεσα....!!!
κοινη νικη ολων μας εδω ειναι το κοψιμο του Κ.Τ και κοινος στοχος η μη επιστροφη σε αυτο!!!

Αποσυνδεδεμένος w1ldrs

• *
  • 64
  • May God have mercy upon my enemies, cause I won't.
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 17:45 »
Αν και ειμαι νεος στο χωρο του ατμισματος (1 μηνα μολις) εχω βρει πολλες απο τις απαντησεις στα ερωτηματα μου στο φορουμ. Καθως επισης μου εχει ξετιναξει την τσεπη. Οτι βλεπω το θελω. :))) (εννοειται οτι δεν φταιει το φορουμ, αλλα η απληστια μου)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114103 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359683 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449938 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99833 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F