Μετά από 2 μήνες και κάτι ατμίσματος αποφάσισα να καταθέσω και εγώ τις εμπειρίες μου με τα υγρά που έχω δοκιμάσει εως τώρα. Η άποψή μου για αυτά μέχρι στιγμής λοιπόν είναι:
Σημείωση 1: Όλα τα υγρά είναι High και ατμίστηκαν σε 3.7V με 510 L.R. ατμοποιητές. Δεν θα αναφερθώ στην αίσθηση στο λαιμό γιατί όλα είχαν πολύ καλή.
Σημείωση 2: Επειδή ο χαρακτηρισμός "τσιγαρίσια γεύση" δεν νομίζω ότι περιγράφει αυτό που λέει η λέξη αποφεύγω να τον χρησιμοποιώ. Αυτό που θα χαρακτήριζα εγώ σαν "τσιγαρίσια γεύση" στα υγρά είναι μια ουδέτερη-ξηρή γεύση.
Στην περιγραφή λοιπόν..
Nobacco
USA Mix --> Ουδέτερη-ξηρή γεύση με διακριτικό άρωμα. Δεν κουράζει, ιδανική για καθημερινή χρήση. (μου αρέσει)
RY3 --> Ελαφριά, γλυκιά γεύση που δίνει την εντύπωση ότι περιέχει κάτι σαν μέλι-καραμέλα. Ήταν η πρώτη γεύση που δοκίμασα και μπορώ να πω ότι δεν με κούρασε καθόλου.
RY4 --> Έντονη, γλυκιά καραμελωιδείς γεύση. Πιστεύω δύσκολη γεύση για συνέχεια. (δεν μου άρεσε)
Turkish Blended --> Έντονη γεύση που προσωπικά μου δίνει την αίσθηση ότι περιέχει φουντούκι. Επειδή μου αρέσει αρκετά μπορώ να την χρησιμοποιώ όλη μέρα αλλά λόγω την έντασης της γεύσης θα έλεγα ότι δεν είναι για συνέχεια ή ότι κάποιους ίσως τους μπουχτίσει κατά τη διάρκεια της μέρας.
Totally Wicked
Tobacco --> Ακαθόριστη, έντονη, ευχάριστα βρώμικη γεύση. Αρχικά όταν την δοκίμαζα έννοιωθα ότι μου "λερώνει" τους ατμοποιητές, αλλά μετά από κάποιο καιρό θα έλεγα ότι ατμίζεται.
Menthol --> Έντονη γεύση μέντας. Όσοι κάπνιζαν μέντα μάλον θα τους αρέσει. Προσωπικά δεν κάπνιζα ποτέ μέντα οπότε δεν με ενθουσιάζει.
Apple --> Έντονη, γλυκιά γεύση μήλου. Ωραία γεύση αλλά όπως και οι περισσότερες γλυκιές-φρουτένιες γεύσης δεν είναι για όλη την ώρα.
Vanilla --> Έντονη, γλυκιά γεύση βανίλιας. 'Οπως και το μήλο, ωραία άλλα όχι για συνέχεια.
Strawberry --> Έντονη, γλυκιά γεύση φράουλας. Όπως το μήλο και η βανίλια.
Βανίλια και φράουλα μέχρι στιγμής είναι ότι ωραιότερο έχω δοκιμάσει από T.W.
Janty
Capuccino --> Έντονη γεύση. Καμία σχέση με καπουτσίνο. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Βρώμα και δυσοδία.
Intellicig
Ecopure Rich Tobacco --> Ουδέτερη,ξηρή,άχρωμη γεύση. Ειδικά με 510, παρά τα όσα εχώ διαβάσει στα forum και στα reviews περί γεύσης καπνού, αδυνατώ να αντιληφθώ κάτι τέτοιο. Στο EVO αντίθετα, φαίνεται να υπάρχει κάποια δόση πολύ διακριτικού αρώματος. Δείχνει να ταιριάζει περισσότερο με τον 401 του EVO αν και η αίσθηση στον λαιμό μειώνεται αισθητά έως τελείως. Σε γενικές γραμμές είναι από τις γεύσεις που δεν κουράζουν και ενδείκνυται για καθημερινή χρήση. Νομίζω ότι και σαν βάση για προσμίξεις είναι πολύ καλή περίπτωση. (μου αρέσει μόνο στο evo)
Αυτά προς το παρόν. Φυσικά μην ξεχνάμε ότι, όπως είπε και ο θείος Αλβέρτος, όλα είναι σχετικά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η αίσθηση της γεύσης του καθενός.
Υ.Γ.
Ο τρόπος που χρησιμοποιώ τις γεύσεις στο καθημερινό άτμισμά μου είναι: Ξεκινάω το πρωί με απλές-ουδέτερες ή ελαφριές και προς το βράδυ ή όταν χαθεί η γεύση από την πολύ χρήση το γυρίζω σε πιο έντονες.