vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

352 επισκέπτες, 5 χρήστες
JohnDag, thanos1071, maraki1308, lagoudakis, maprix

Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ
« Απάντηση #315 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 12:25 »
καλημερα ! Τι εγινε ρε παιδια  :hmmm: πλεον για να ποσταρεις στο φορουμ πρεπει να διαβασεις εγχειριδιο πρωτα....μεταφερθηκε εδω .....μεταφερθηκε παραπερα ..... <...> και μου ειναι πολυ πιο δυσκολο να βρω κατι..

Δεν πρεπει ειναι τοσο δυσκολο να βρεις κατι που εχει μεταφερθει..εισαι παλιος και σιγουρα ξερεις αυτα που αναφερει ο Γιαννης παραπανω:

Κατω στη φωτογραφια εχει υπογραμμιση σε δυο βασικες λειτουργιες που βοηθανε - η πρωτη επιλογη εμφανιζει ολα τα νεα μηνυματα σε θεματα που δεν εχεις διαβασει !!!

Η δευτερη υπογραμμιση εμφανιζει ολα τα μηνυματα που εχεις κανει - αν ψαχνεις και δεν βρισκεις θεμα- μηνυμα ειναι ολα εκει και απλα κανεις κλικ επανω στο μηνυμα και σε βγαζει στο θεμα που εψαχνες !!

Το "Εμφάνιση μη αναγνωσμένων" θα σου δειξει αν μια συζητηση μεταφερθηκε σε αλλο νημα καθως το νημα αυτο θα φαινεται ως μη αναγνωσμενο, ενω το "Εμφάνιση των μηνυμάτων σας" θα σου δειξει τα μηνυματα σου σε οποιο νημα και αν ειναι. Χρησιμοποιωντας τα 2 αυτα εργαλεια βρισκεις ακρη με τις μεταφορες.

καλα τα λες παππου , εγω ομως σαν χρηστης δεν το βλεπω πρακτικο και για να ποσταρω κατι θα πρεπει να ψαχνω κανα 10λεπτο και στο τελος δεν θα ποσταρω στην τελικη...

Μου τυχαινει και εμενα καμια φορα το μην ειμαι σιγουρος αν ειμαι στο σωστο νημα για να βαλω ενα ποστ. Αλλα ποσο συχνα πραγματικα εχουμε τετοια διλήμματα? σε 1 στα 20 ποστ? παραπανω ισως? Κανε το ποστ σου οπου πιστευεις οτι ταιριαζει περισσοτερο και αν δεν εισαι σιγουρος κανε του μια αναφορα (στο ποστ σου) λεγοντας στους συντονιστες να τσεκαρουν αν χρειαζεται να μεταφερθει. Αν ειναι να μεταφερθει θα το δεις σε αλλο νημα.  ;)

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #316 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 12:37 »
...αν κρινω την κινηση των μηνυματων που ειναι ολα απο εμπορους και συντονιστες , παραεγινε εμπορικο το θεμα και κατανταει μονοτονο...

Είπα να απαντήσω σε αυτό Γιώργο, αλλα τελικά ακόμα και αν ξηλωθούν ΟΛΟΙ οι εμπορικοί πίνακες, με αποτέλεσμα, καμμιά εκπτωση, καμμιά προσφορά, καμμια ενημέρωση, και πάλι με κάποιο τρόπο θα κατηγορηθούμε οτι ολα εγιναν επειδή θελουμε να υποστηρίξουμε τους εμπόρους! Οποτε το αφήνω έτσι.
Εκτός αν δέν κατάλαβα κάτι...

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #317 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 00:29 »
Μάλλον είναι λίγο off topic αλλά δεν θέλω να ανοίξω καινούριο topic. Δεν έχω καταλάβει όταν πατάω "Εμφάνιση μη αναγνωσμένων" τα μηνύματα που εμφανίζει μέχρι πόσο πίσω είναι χρονολογικά. Υπέθετα ότι ήταν από την τελευταία μου σύνδεση αλλά πολλές φορές κλείνω το pc μια το βράδυ και το επόμενο μεσημέρι που κοιτάω μου εμφανίζει από τις 9 το πρωί και μετά όλα τα μη αναγνωσμένα. το 1 έως 9 που είναι οέο? Μήπως είναι ιδέα μου?

« Απάντηση #318 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 00:31 »
Είναι όσα δεν έχεις διαβάσει -επισκεφτεί τη σελίδα  :)

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #319 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 00:35 »
ναι το κατάλαβα αλλά πόσο πίσω χρονικά ρωτάω. Δηλαδή αν δεν μπω στο φόρουμ 5 μέρες θα μου εμφανίσει όλα όσα δεν διάβασα τις 5 τελευταίες μέρες?

« Απάντηση #320 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 00:37 »
 :yes:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #321 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 08:48 »
Ο domaze εχει δικιο... δεν ειναι για ΟΛΑ τα μη αναγνωσμενα, εχει καποιο οριο (ειτε χρονικο ειναι είτε αριθμου νηματων). Οταν ειχα λειψει για μεγαλο χρονικο διαστημα το "μη ανανγωσμενα" δεν ηταν ολα τα νηματα που ειχα αδιαβαστα αλλα μονο 3-4 σελιδες (απο οτι θυμαμαι) απο τα πιο προσφατα μια αναγνωσμενα. Τωρα, το πιο ειναι το οριο δεν καταλαβα τοτε...αλλα φανταζομαι πως καποιος που τωρα γραφεται στο φορουμ δεν θα δει ολα τα νηματα του φορουμ εκει αλλα αυτα που κινηθηκαν τελευταια.

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #322 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 09:29 »
Συμφωνω αλλα εγραψα γιατι ειχα την εντυπωση οτι ηταν μονο μερικες ωρες πισω και ουτε καν 24ωρο. Μαλλον ηταν απλα ιδεα μου. Δεν θα μπορουσε να υπαρχει επιλογη να εμφανιζει τα μη αναγνωσμενα απο το τελευταιο login η των τελευταιων Χ ημερων;

Στάλθηκε από το GT-P1000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #323 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 14:13 »
Από προεπιλογή μπαίνουν έτσι κι αλλιώς τα πιο πρόσφατα πρώτα, οπότε διαβάζεις σε όσο βάθος χρόνου θέλεις.
Αν δεν συμβαίνει αυτό από προεπιλογή, όταν βλέπεις τη λίστα των μη αναγνωσμένων, κάνε κλικ στον τίτλο της στήλης "Τελευταίο μήνυμα".  ;)

Αποσυνδεδεμένος GiorgoS2000

• **
  • 130
« Απάντηση #324 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 23:34 »
Καλησπέρα!
Δεν ξέρω αν είναι εδώ το κατάλληλο νήμα για την ερώτηση μου,αν όχι να μεταφερθεί παρακαλώ.

Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω κάποια νήματα ως subscriptions αλλά να μην μου στέλνει mail όποτε απαντάει κάποιος.Χρησιμοποιώ πολύ iPad και iPhone με tapatalk τα οποία μου βγάζουν banners για τις νέες απαντήσεις.Για το λόγο αυτό τα mail είναι λίγο ενοχλητικά να έρχονται κάθε τόσο.Υπάρχει κάτι σαν "αγαπημένα" νήματα;

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #325 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 00:01 »
Από τις ρυθμίσεις προφίλ σου είναι. Πήγαινε και βάλε default στις ρυθμίσεις ειδοποίησης θέματος να μην κάνει τίποτε απολύτως. Μετά στο tapatalk πατάς στο νήμα που θες για λίγη ώρα και επιλέγεις το παρακολούθηση. Πλέον το νήμα ή πίνακας θα είναι στα αγαπημένα

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• **
  • 130
« Απάντηση #326 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 01:14 »
Ελπίζω να το ρύθμισα σωστά αν και το "τίποτα απολύτως" μου το έχει στην περίπτωση που δημιουργήσω εγώ νέο θέμα.Αύριο θα δείξει..

Ευχαριστώ πολύ..

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #327 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 09:44 »
η ρυθμιση που σου ανεφερα λεει: "Για θέματα και πίνακες για τους οποίους λαμβάνω ειδοποιήσεις, να γίνεται ειδοποίηση για" και εχει την επιλογη "τίποτα απολύτως" (ειναι στο Ρυθμισεις Ειδοποιησεων).
Με αυτο δεν θα σου στελνονται μειλ καθε φορα που υπαρχει απαντηση ή συντονισμος σε ενα νημα που εχεις βαλει ειδοποιηση.

απο εκει και περα απο οτι βλεπω στο tapatalk υπαρχει στις γενικες ρυθμισεις ενα μενου που λεει "notification".Σε αυτο το "Receive Notification" το εχω επισης απενεργοποιημενο.

Με τα δυο παραπανω πιστευω θα εισαι καλυμενος...

• **
  • 130
« Απάντηση #328 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 12:35 »
Όλα ΟΚ με τις ρυθμίσεις. :thumpup:
Ευχαριστώ πολύ..

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #329 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 16:48 »
Ειναι νορμαλ που οταν διαβαζω απο το tapatalk το φορουμ και κανω click σε λινκ που παραπεμπει σε καποιο αλλο νημα του φορουμ αλλες φορες το νεο νημα μου το ανοιγει με tapatalk (οπως ειναι και το αναμενομενο) και αλλες με τον explorer? Στην δευτερη περιπτωση ζηταει και login.

Στάλθηκε από το GT-P1000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3092 371386 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 17:52
από billythekid
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 325351 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5508 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108591 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14375 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28150 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2127 355796 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 00:57
από Tem
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98756 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325033 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12739 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F