vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

701 επισκέπτες, 6 χρήστες
Milarepa, Methodios, aalex, maprix, manoslykos, gfilip

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Η/Κ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Απ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Η/Κ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 07, 2012, 02:52 »
Για φαντάσου την ώρα της εκμάθησης να ανάψουν τσιγάρο ή να ατμίζουν 10 15 παιδιά
τι ντουμάνι - θα αποσπάται και η προσοχή των μαθητών και του καθηγητού και επί
πλέον υπάρχουν και μαθητές που λόγο υγείας δεν μπορούν να εισπνέουν ούτε τον καπνό
ούτε τον ατμό

Αποσυνδεδεμένος liapakos

• **
  • 101
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζήσε την στιγμή,πριν γίνει ανάμνηση...
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 07, 2012, 02:57 »
Για φαντάσου την ώρα της εκμάθησης να ανάψουν τσιγάρο ή να ατμίζουν 10 15 παιδιά
τι ντουμάνι - θα αποσπάται και η προσοχή των μαθητών και του καθηγητού και επί
πλέον υπάρχουν και μαθητές που λόγο υγείας δεν μπορούν να εισπνέουν ούτε τον καπνό
ούτε τον ατμό
φιλε μου φυσικα και δεν αναφερομαι στην ωρα του μαθηματος..ειπαμε,ολα εχουν και ενα οριο  ;)

« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 07, 2012, 03:19 »
εγώ ξέρω οτι αν έρθει άλλος δίπλα μου με ένα αρωματικό κερί θα του την πώ,όταν μπώ σε χώρο που βρωμάει ή μυρίζει περίεργα φέυγω,όταν με ενοχλούν το λέω.
ατμίζω 6-8 μλ την ημέρα αλλά σέβομαι τους γύρω μου.
και στο καφέ θα ατμίσω και στο εστιατόριο θα ατμίσω αλλά δεν θα τους ντουμανιάσω κιόλας!δεν θα βγάλω καμιά "ατμοσεταρισμένη" :))μόντα και επιδεικτικά να αρχίσω να δημιουργώ σύνεφα γλυκερίνης :laugh1:
σεβασμός,λογική και όχι συμπεριφορές νεάτερνταλ :idiot1:
επειδη δηλαδή δεν υπάρχουν νόμοι να μην σκεφτούμε καθόλου τον διπλανό μας?
με αυτην την νοοτροπία καταλήξαμε σαν χώρα στα σκατά :angry_orange:
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2012, 03:28 από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_13 »

« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 07, 2012, 03:45 »
Ο μαθητής έχει μια ιδιαιτερότητα διότι βρίσκεται σε χώρο δημόσιο αποτελούμενο
από άλλα παιδιά. Αυτό πρέπει να τον κάνει να είναι ευπρεπής με ότι συνεπάγεται
και να μην προκαλεί είτε με την εμφάνισή του είτε με την συμπεριφορά του.
Δικαίωμα του βέβαια όταν βγει από το χώρο του σχολείου να κάνει ότι θέλει, αλλά
στο σχολείο πηγαίνει να μορφωθεί δεν είναι καφενείο και φυσικά δεν πρέπει σε
καμία περίπτωση να δημιουργεί πρότυπα σε νεώτερα παιδιά τα οποία έχουν την
ιδιότητα να μιμούνται άλλα παιδιά, όταν αυτός καπνίζει ή ατμίζει ή έχει παραβατική
συμπεριφορά.
Το σχολείο είναι τόπος μάθησης και αν κάποιος θέλει να ατμίσει να περιμένει να σχολάσει
το παιδί μου δεν θέλω να ακολουθήσει τέτοια παραδείγματα διότι το σχολείο είναι
μια δεύτερη οικογένεια

Αποσυνδεδεμένος liapakos

• **
  • 101
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 07, 2012, 04:30 »
Ο μαθητής έχει μια ιδιαιτερότητα διότι βρίσκεται σε χώρο δημόσιο αποτελούμενο
από άλλα παιδιά. Αυτό πρέπει να τον κάνει να είναι ευπρεπής με ότι συνεπάγεται
και να μην προκαλεί είτε με την εμφάνισή του είτε με την συμπεριφορά του.
Δικαίωμα του βέβαια όταν βγει από το χώρο του σχολείου να κάνει ότι θέλει, αλλά
στο σχολείο πηγαίνει να μορφωθεί δεν είναι καφενείο και φυσικά δεν πρέπει σε
καμία περίπτωση να δημιουργεί πρότυπα σε νεώτερα παιδιά τα οποία έχουν την
ιδιότητα να μιμούνται άλλα παιδιά, όταν αυτός καπνίζει ή ατμίζει ή έχει παραβατική
συμπεριφορά.
Το σχολείο είναι τόπος μάθησης και αν κάποιος θέλει να ατμίσει να περιμένει να σχολάσει
το παιδί μου δεν θέλω να ακολουθήσει τέτοια παραδείγματα διότι το σχολείο είναι
μια δεύτερη οικογένεια
συμφωνω σε αυτα που λες,αλλα οπως καποιος εργαζομενος που ειναι σε εναν δημοσιο χωρο θελει καποια στιγμη να κανει ενα τσιγαρο η να ρουφιξει 2-3 τζουρες,ετσι και ενας μαθητης μεσα σε αυτες τις ωρες,θελει να κανει το ιδιο.φυσικα και δεν αναφερομαι σε ωρες εκμαθησης η στο προαυλιο,αλλα δεν νομιζω να πειραζει κανεναν ενας μικρος χωρος που να μπορουν οι μαθητες να καπνιζουν.ενημερωση εννοειται πως 8α πρεπει να υπαρξει βεβαια στους γονεις. και κατι αλλο...το οτι ενας μαθητης καπνιζει/ατμιζει,δεν σημαινει πως δεν ειναι "ενταξει" στις υποχρεωσεις του ή δεν διαβαζει ή ειναι τσογλανι και χιλια δυο.οποτε ο ορος "καφενειο" που χρησιμοποιησες δεν νομιζω πως ισχυει.καπνιζω απο τα 12 μου,αλλα στο μαθημα ειμαι κυριος και παντα προσεκτικος σε ολα μου.
φιλικα παντα,Αντωνης.
ΥΓ. το σχολειο θεωρω καλυτερα πως ειναι μια δευτερη-μικρη κοινωνια.σε κα8ε κοινωνια υπαρχουν οι ιδιεταιροτητες της,οι κανονες της αλλα και οι παραβασεις της.τα παιδια στο σχολειο (δεν μιλαω για δημοτικο η γυμνασιο,αλλα κυριως λυκειο) πρεπει ναι μεν να μορφω8ουν,αλλα πρεπει να μαθουν και να συμβιωνουν με αλλους ανθρωπους διαφορετικους απο αυτους,χωρις ομως να επιρρεαζονται,κρατωντας τα δικα τους χαρακτηριστικα. 
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2012, 04:39 από liapakos »

Αποσυνδεδεμένος arspi

• **
  • 128
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 07, 2012, 06:04 »
 :wall::eyesplash: ,  : ή  :hmmm:  :'(
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2012, 10:07 από arspi »

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 07, 2012, 06:28 »
Σίριουσλι? να φτιάξουμε καπνιστήρια στα σχολεία?
Για ποιές τάξεις? Με έγγραφη συναίνεση γονέων οτι δίνουν καπνιστική άδεια στα παιδιά τους?
Σιριουσλι?????????
μας έφαγε η άκρατος Δημοκρατία?

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 07, 2012, 10:09 »
Πάντως,οφείλουν να ομολογήσουν όλοι της παλαιότερης γενιάς πως απέτυχαν πανηγυρικά και δημιούργησαν μια "ανώμαλη" κοινωνία νέων...
Τα κοινωνικά και σεξουαλικά "ταμπού" δεν έκαναν πουθενά καλό,αντιθέτως.
Π.χ. Έκαναν όλοι σαν τρελοί όταν ειπώθηκε να μπει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και φτάσαμε  στο σημείο κοπέλες 13-16ετών όχι μόνο να έχει σεξουαλικές εμπειρίες αλλά να μένουν και έγκυες!!!
Έτσι κάνουμε για όλα τα θέματα και τελικά έχουμε φτάσει στο αντίθετο αποτέλεσμα!!!
Το ίδιο,λοιπόν,ισχύει και για το τσιγάρο είτε το ηλεκτρονικό είτε και το παραδοσιακό.
Πρέπει να αρχίσει να δημιουργείται ξανά ένα κλίμα πραγματικής ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ!!!
Αλλιώς δε κάνουμε τίποτα και ίσως κάποιες φορές να είναι και χειρότερα.

Οι απαγορεύσεις,χωρίς μέτρο,φέρνουν ΠΑΝΤΑ τα αντίθετα αποτελέσματα απ αυτά που θέλουμε να πετύχουμε.
:bye:

Αποσυνδεδεμένος crimson_skorpio

• *
  • 25
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 07, 2012, 10:58 »
Steamboy συμφωνω 1000%  :respect:
Πρεπει να μαθουμε απο τα λαθη του παρελθοντος και να τραβηξουμε καινουριους δρομους.

Την καλημερα μου σε ολους

« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 07, 2012, 11:18 »
αυτο ειναι το κακο με τα ελληνικα σχολεια..Αλλα και ενηλικος να εισαι,δεν σου επιτρεπουν να καπνιζεις καβατζωτα.Ολος ο συλλογος καπνιζει,αλλα αν δουνε μαθητη αμεσως γινεται χαμος...την αλλη φορα με πιασανε με τσιγαρο και μου ζητησαν να παρουν τηλεφωνο να ενημερωσουν...τους εδωσα τον αρι8μο του κινητου μου και εφυγα!
καπνιζω απο τα 12 μου,αλλα στο μαθημα ειμαι κυριος και παντα προσεκτικος σε ολα μου.

1) Γιατί δεν έδωσες το τηλέφωνο των γονιών σου ?

ΥΓ Φαντάζομαι όταν θα έχεις παιδιά σε ηλικία σχολείου κάθε πρωί μαζί με το χαρτζιλίκι για τυρόπιτα να τους αγοράζεις και ένα πακέτο τσιγάρα με φίλτρο ή και άφιλτρα ή να τους δίνεις και μια μπουκάλα ούζο να έχουν να πίνουν να δίνουν και στους φίλους τους στα διαλείμματα ή στην αίθουσα ακούγοντας από τα mp4 τα αγαπημένα σας τραγούδια και χορεύοντας ζειμπέκικα ή brake dance αφού προηγουμένως έχουν τραγουδίσει, και στο τέλος θα κάνουν μάθημα-θα εξεταστούν και μελετήσουν ή γράψουν το διαγώνισμά τους .......................

O Tempora o Mores

{αυτο ειναι το κακο με τα ελληνικα σχολεια..} σε αυτό συμφωνώ  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2012, 11:39 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος liapakos

• **
  • 101
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 08, 2012, 20:40 »
1) Γιατί δεν έδωσες το τηλέφωνο των γονιών σου ?

ΥΓ Φαντάζομαι όταν θα έχεις παιδιά σε ηλικία σχολείου κάθε πρωί μαζί με το χαρτζιλίκι για τυρόπιτα να τους αγοράζεις και ένα πακέτο τσιγάρα με φίλτρο ή και άφιλτρα ή να τους δίνεις και μια μπουκάλα ούζο να έχουν να πίνουν να δίνουν και στους φίλους τους στα διαλείμματα ή στην αίθουσα ακούγοντας από τα mp4 τα αγαπημένα σας τραγούδια και χορεύοντας ζειμπέκικα ή brake dance αφού προηγουμένως έχουν τραγουδίσει, και στο τέλος θα κάνουν μάθημα-θα εξεταστούν και μελετήσουν ή γράψουν το διαγώνισμά τους .......................

O Tempora o Mores

δεν εδωσα τηλεφωνο των δικων μου γιατι ειμαι ενηλικος.
Και δεν νομιζεις πως το τραβιξες λιγο?  :) δεν με ενοχλει,ουτε παρεξηγηθηκα,αλλα μου φανικες λιγο υπερβολικος  :)

« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 09, 2012, 01:39 »
δεν εδωσα τηλεφωνο των δικων μου γιατι ειμαι ενηλικος.

Προφανώς δεν το ήξεραν ...

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
« Απάντηση #57 στις: Απριλίου 09, 2012, 01:58 »

O Tempora o Mores

ποσο συμφωνω..αλλα αυτο δεν μπορει να το καταλαβει ενας νεος ανθρωπος..μονο ενας γονιός..

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #58 στις: Απριλίου 09, 2012, 12:19 »
Δεν χρειάζεται οι λύσεις μας να είναι ακραίες, υπάρχει πάντα και η μέση λύση.
Όταν ο γονέας λέει στο παιδί του "ΜΗΝ καπνίσεις", κρατώντας επιδεικτικά το μαλμπουράκι στο χέρι, όταν πρώτα μαθαίνεις 30 μάρκες τσιγάρων(επειδή γείτονες, συγγενείς, δάσκαλοι σε στέλνανε πιτσιρικά στο ψιλικατζίδικο να τους πάρεις τσιγάρα με την υπόσχεση παγωτού), όταν κυκλοφορούν τσίχλες και σοκολάτες σε σχήμα τσιγάρου και γκοφρέτες "πουράκια", όταν σε καληνυχτίζει η μαμά και ο μπαμπάς μοσχομυρίζοντας τσιγάρο, τι περιμένεις?
Από την άλλη, τα σημερινά νεούδια έχουν μια ευκαιρία που οι πιο παλιοί δεν την είχαμε: το internet. Αν γνωρίζουν πως και τι να ψάξουν, η επιλογή του να αρχίσουν το τσιγάρο είναι αδικαιολόγητη. Βέβαια, όσο το σκέφτομαι, καλύτερα περνούσαμε εμείς χωρίς ίντερνετ, χωρίς κινητά, χωρίς WoW κλπ. Κρυφτό, μπάλα, Sega, Nintendo. Και ας αρχίσαμε το κάπνισμα οι περισότεροι!
Έχω κάνει χρόνια υπαρχηγός σε Δημοτικές Κατασκηνώσεις. Απο 21 χρονών. Και δεν κάπνιζα μπροστά στα παιδιά. Όχι γιατί μου το απαγόρευε κανένας, αλλά γιατί έτσι θεώρησα σωστό.
Καπνιστήρια στα σχολεία? ΟΧΙ, το κάπνισμα απευθύνεται σε άτομα άνω των 18. Ας χρησιμοποιηθεί εδώ το αμερικάνικο σύστημα. Πλήρης ποινικοποίηση της πώλησης προϊόντων καπνού σε ανήλικους.

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #59 στις: Απριλίου 09, 2012, 12:29 »

Φαντάζομαι το σκηνικό:
Αναρχικοί να σφάζονται με χρυσαυγίτες πασοκτζήδες να ξυλοκοπουνται με νεοδημοκράτες συριζαίοι να παιζουν σφαλιάρες με κουκουέδες
πρυτάνεις να γρονθοκοπουνται με καθηγητές, μολοτοφ να σκάνε γυρω γύρω
και ξαφνικά να σκάει ένας καμαρωτός καμαρωτός με το η.τ. του και όλοι να σταματουν το ξύλο και το σαματά, να τον κοιτάζουν καλά καλά και τη γενική βουβαμάρα
να τη σπάει μια φωνή απο καπου στο βάθος που να λέει: "αυτό φίλε απαγορέυεται!!!"  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
   :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

@ Cruiser79 Συμφωνώ!!!!!!!  :respect: :respect: :respect:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 961 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114113 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359687 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449953 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110596 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374656 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327951 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6396 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15255 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29299 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99837 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F