Kαλημέρα σε όλους

Σύντομη αλλά περιεκτική

Να πω ότι τα μέσα μου είναι σε ισσοροπία, θα πω ψέμματα. Ένα ψέμα που νομίζω ότι λένε οι περισσότεροι εδώ και καιρό με όλα αυτά που μας συμβαίνουν, πέρα από αυτά που είχε ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο..
Το αποτέλεσμα, το συμπέρασμα που οδηγούμαι είναι ότι δεν σε σώζει το πόσα πολλά χρήματα θα δώσεις, θα επενδύσεις στο η.τ. είτε αυτό έχει να κάνει με την συσκευή, είτε με τα υγρά, είτε με οτιδήποτε άλλο. Το όλο παιχνίδι παίζεται στο μέσα σου, στην ψυχή σου και στο μυαλό σου. Αν μπορέσεις αυτά να τα έχεις σε ισσοροπία, αν μπορέσεις να ξεφύγεις από την αίσθηση, από την εντύπωση ότι όταν τραβάς ζόρια, όταν για κάποια στιγμή βρεθείς να πιέζεσαι πολύ, για οποιονδήποτε λόγο, γιατί σου τελείωσαν τα χρήματα, γιατί τσακώθηκες με την γυναίκα σου και τα έχεις πάρει στο κρανίο, χίλια δυό γιατί, το να καπνίσεις ένα τσιγάρο θα σε κάνει κάπως εκείνη την στιγμή, θα σε ξαλαφρώσει, θα σε χαλαρώσει, θα σε ηρεμήσει τότε αυξάνεις πάρα πολύ τις πιθανότητες να τα καταφέρεις.
Εγώ; Εγώ δεν μπορώ να πω ότι το έχω καταφέρει. Με ξεκίνημα το καλοκαίρι και αυτά που ήδη έχω αναφέρει, άλλες δύο φορές πιέστηκα πολύ και άλλες δύο φορές έβαλα τσιγάρο στο στόμα. Και το παράδοξο είναι ότι τις υπόλοιπες ημέρες, τις ημέρες "ηρεμίας" μπορεί να μην βάλω ούτε το ηλεκτρονικό στο στόμα μου.. Έχω ξεχάσει από πότε έχω να το φορτίσω. Χθες έκανα, συμπλήρωσα υγρό, μπαταρία είχε αλλά πότε το φόρτισα για τελευταία φορά δεν θυμάμαι

Καταλήγοντας απλά να πω, απευθυνόμενος στους νέους φίλους, μην τρελλαίνεστε με το τι θα αγοράσετε. Όχι δεν εννοώ ότι πάρτε ότι νάναι, φυσικά και ΟΧΙ. Απλά αν δεν κυριαρχήσετε στο μέσα σας, αν δεν καταφέρετε να πάρετε οριστικά και αμετάκλειτα αποφάσεις, αν δεν καταφέρετε να πείσετε τον εαυτό σας ότι το τσιγάρο είναι μια παραμύθα στο τι προσφέρει και το καλύτερο η.τ. του κόσμου να σας χαρίσουν, και τα υγρά να σας χαρίσουν και ότι άλλο θέλετε, ..τζάμπα κόπος

Το η.τ. είναι μια άριστη βοήθεια αρκεί να έχετε κάνει τα πρώτα βήματα εσείς. Αν περιμένετε μόνο και μόνο με την χρήση του να κάνετε δουλειά, ..που πας ρε καραμήτρο!!
Και επειδή η κακή ψυχολογία είναι και κακός σύμβουλος κλείνω με αυτό γιατί με έκανε και γέλασα..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q5pDuwEmETs&feature=endscreen&NR=1[/youtube]
Α, και κάτι ακόμη. Επειδή χάθηκα και από δω, άμα δεν έχεις τι να πεις.., τέσπα, αν κάνετε κέφι για ζυγουροσυνάντηση ενημερώστε με και το κανονίζω ή όποιος θέλει ας το πάρει επάνω του. Πέρασε μήνας+ από την τελευταια φορά..