Για να πω την αληθεια δεν ξερω αν θεωρουμαι αρχαρια μιας και ειμαι στο αθλημα 20 μερες,αλλα δε νοιωθω οτι ξερω και πολλα παραπανω απο ο,τι ηξερα την 1η μερα.Το ζητημα εχει ως εξης :ξεκινησα με το ego-w vapormania οποτε στις 10 μερες παρατηρησα υγρο στο σημειο που κουμπωνει η μπαταρια.Σκεφτομαι οτι ειναι ο ατμοποιητης και τον αλλαζω αλλα δεν παιρνω εναν ιδιο αλλα εναν διαφανη C4 νομιζω λεγεται..αυτό γιατί με του ego-w ειχα περισσοτερο υγρο στο στομα παρα στο δοχειο.Δοκιμασα ολες τις συμβουλες που δωσατε και ευχαριστω, αλλα βελτιωση δεν ειδα.Ακομα χειροτερα ενοιωθα τον ατμοποιητη υπερθερμασμενο.Με τον καινουργιο ατμισα για λιγο κανονικα αλλα παρατηρησα οτι οταν βιδωνοταν πολυ σφιχτα στην μπαταρια μετα ειχε υγρο παλι στο σημειο που κουμπωνουν.Αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν βγαινει καν ατμος ενω ειναι γεματο υγρο οταν το ξεβιδωνω για να δω τι τρεχει και επισης κι αυτος υπερθερμαινεται στις 2 εισπνοες..Για να μην τα πολυλογω σε αυτες τις 20 μερες αλλαξα 2 ατμοποιητες(10 μερες ο καθενας) και οι 8 στις 10 τζουρες ηταν απογοητευτικες. και κουραστικες.Την μια δεν εβγαινε ατμος την αλλη ετρεχε υγρο κλπ,..Και δεν εκανα καμμια μερα πανω απο 2 ml.Αυτη τη στιγμη λοιπον δεν μπορω να ατμισω γιατι δεν δουλευει τιποτα,δεν εχω καταλαβει ποιο ηταν και ειναι το προβλημα,εχω διαβασει 30000 post και μπερδευομαι ολο και πιο πολυ,εχω απογοητευτει και ειμαι ενα βημα πριν το περιπτερο απλα το αναβαλλω για "5 λεπτα ακομα".Αν υποτιθεται οτι ειχα ενα καλο η.τ. για αρχαριους δεν θελω να φανταστω πως μπορει να ειναι τα υπολοιπα!:(