vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

511 επισκέπτες, 4 χρήστες
camber, 2Fdeal, Methodios, dallaskdp

GENESIS HINTS & TIPS

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
  • Φύλο: Άντρας
Απ: GENESIS HINTS & TIPS
« Απάντηση #1320 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 18:44 »
Εχεις δοκιμασει τον kraken με διπλα rope?
Τον εχω στησει με διπλο mesh, με συνολικη αντισταση 1ωμ κι εχω εκπληκτικα αποτελεσματα, δε θελω να τον χαλασω.  ;D
Θελω να δοκιμασω ομως καποια στιγμη με διπλο rope, μιας και με ειχε εντυπωσιασει απο αποδοση σε αλλους genesis που το χρησιμοποιω.
Το μονο rope ατμιζει λιγο χειροτερα απο U wick, κατα τη γνωμη μου παντα.

Αποσυνδεδεμένος toufas

• *
  • 32
  • Ολοι ατμίζουμε πια στο σπιτι....
« Απάντηση #1321 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 19:26 »
Οχι ακομη αλλα εχω δοκιμασει τον AGA-T2 με διπλα 3.5mm (εχω ανοιξει τις τρυπες σε τορνο) και 7/6 σπειρες kanthal ribbon 05x0.1 στο καθένα. Και οπωσδηποτε διπλες τρυπες 1.2mm στην καμπανα. Ολικη αντισταση 0.85Ω. Και χλωμιασα...
Και απο ντουμανι αλλα και απο καταναλωση ρευματος ... Δεν ειναι setup για εξω...
Το εχω ακομα στο σπιτι με Custom passthrough mod και ατμιζει απιστευτα αλλα απο 30 W και πανω ...
Ισως με το καινουργιο DNA-30 να παιζει αλλα ποσες μπαταριες θα χρειαζεται; 

Δεν ειμαι σπιτι για να ανεβασω φωτο (ναι ακομα δουλευω...) αλλά οταν θα στησω τον Kraken θα ανεβασω σιγουρα...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2014, 19:36 από toufas »

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 489
« Απάντηση #1322 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 20:46 »
Αν και το είχα βάλει και στο νήμα του DID έχει περάσει πάνω από εβδομάδα που τους χρησιμοποιώ και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Καλύτερο από ότι άλλο setup είχα κάνει στους 2 DID (DID μεγάλο και Gemini). [size=0pt]Έχω και 3Χ Gini και περνάω σε τέτοιο στήσιμο και σ'αυτούς.

O DID o μεγάλος

Και ο Gemini

Και χτύπημα και ντουμάνι και γεύση σε πολύ καλή ισορροποία αλλά κυρίως η γεύση είναι που με ενδιαφέρει και η λογική εδώ είναι η εξής:

Α) Το κυριώς μέρος της αντίστασης μεταφέρεται ακριβώς απέναντι στην τρύπα αερισμού.

Β) Με λογική microcoil, έχουμε καλύτερη γεύση και τα άκρα της αντίστασης δεν ανάβουν καθόλου και καλά στον Gemini, ούτε στον άλλο
[/size][size=0pt]που δεν είναι πυκνές οι σπείρες (δείτε το κάτω άκρο - έτσι είναι και από πισω στο πάνω) . Δεν εχω αποφασίσει πιο από τα δυο προτιμώ ακόμα για να πω την αλήθεια αλλά είναι και διαφορετικοί οι ατμοποιητές. Τους Gini θα τους στήσω όπως τον Gemini πάντως.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά έχω χρησιμοποιήσει twisted 0.20 Kanthal το οποίο έφτιαξα για πρώτη φορά και για τα περιπου 60-70 μέτρα 0.20 που έχω ακόμη θα το καθιερώσω.

Δοκιμάστε το γιατί εκεί που ήμουν έτοιμος να παροπλίσω τους Genesis με τους Kayfun, Aquoa και διάφορους άλλους που έχω πάρει τελευταία, τελικά άλλαξα γνώμη. Άλλο άτμισμα, διαφορετικό και μου αρέσει. Δεν ξέρω μου φαίνεται πιο βελούδινο.
[/size]

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
« Απάντηση #1323 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 21:30 »
@Jargon πολύ ενδιαφέρον το twisted... θα'θελα να το δοκιμάσω και 'γω στον DID και στον RSST. Πως σου βγαίνουν τα ohm, γιατί βλέπω αρκετές (6-7) σπείρες ;

« Απάντηση #1324 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 21:42 »
Χοντρικά να υπολογίσεις πως με Twisted όσες σπείρες έχεις σε νορμάλ αντίσταση με 0.2 mm
θα βγουν δια 2, δηλαδή αν έχεις 2 Ohm αντίσταση με 4 σπείρες σε 0.2 Kanthal τώρα με Twisted
θα έχεις 1 Ohm με ίδιες σπείρες  :)

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
« Απάντηση #1325 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 21:54 »
σωστά...ευχαριστώ Γιάννη  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 489
« Απάντηση #1326 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 21:20 »
Αφού επισκεύασε ο ΟΤΕ καμπόσα καλώδια και έσκαψαν διάφορες τρύπες έχω πάλι τηλέφωνο....οπότε και ιντερνετ για να απαντήσω :wall:

Το twisted μου είναι από Kanthal 20αρι και η αντίσταση έχει βγει 1.8ohm. Παίζει όμως ρόλο και η διατομή του mesh περιπου τα 2/3 της τρύπας του DID (δεν θυμάμαι mm) αλλά και ο τρόπος που έχουμε στρίψει τα σύρματα. Αναλόγως του τρόπου διαφοροποιείται ο αριθμός περιελίξεων οπότε ίσως και το συνολικό μήκος (δηλαδή διατομή για την αρκίβεια). Εγώ τα έστριψα με δραπανοκατσάβιδο και κρατούσα τεντωμένη τη μια άκρη μέχρι που κόπηκε από το στριψιμο η άλλη. Δηλαδή όσο περισσότερες περιστροφές γίνεται. Απλά το αναφέρω πληροφοριακά. Επίσης τα είχα περάσει κι ένα γρήγορο κάψιμο με το φλόγιστρο πριν το στρίψιμο για να είναι λίγο πιο μαλακά.

« Απάντηση #1327 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 17:08 »
Να κανω μια ερωτηση. Ειναι δεδομενο οτι απο θεμα γευσης προτιμω το mesh, μιας και μας κλεβει αρκετη θερμοκρασια ομως, σκεφτηκα μηπως θα ειναι καλυτερο ενα υβριδικο φυτιλι, στο κεντρο σιλικα, και γυρω γυρω λιγο mesh. Θα διατηρηθει η γευση που παιρνουμε απο mesh με αυτον τον τροπο;

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #1328 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 17:22 »
Απλα φασαρια για το τιποτα θα κάνεις......

Εγω προσωπικα , δεν ειδα κατι που να με κρατησει σ' αυτο....μη σου πω οτι σκετο mesh , ειναι καλυτερο και πιο ευκολο.....

Για 'μενα παντα .......

« Απάντηση #1329 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 17:38 »
Μια σκεψη εκανα μπας και δουλευε η πατεντα. Απλα την εχω βρει τωρα με σκετο mesh, και δεν αντεχω να φτιαχνω φυτιλια/αντιστασεις πανω απο 4 φορες τη μερα, για αυτο ρωτησα.  ;D

« Απάντηση #1330 στις: Μαρτίου 06, 2014, 18:29 »
Από μεταφορά

Να ρωτησω ρε παιδια. Οταν κανω αντιστασεις με πανω απο 3/2 σπειρες, η κατω κατω σπειρα αναβει ΠΑΝΤΑ λιγοτερο απο τις υπολοιπες, το ιδιο και η πανω πανω, το αντιθετο του χοτ σποτ δηλαδη, και παρατηρω οτι αργει να αρπαξει και η αντισταση ετσι. Πως το θεραπευουμε αυτο;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2014, 08:15 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #1331 στις: Μαρτίου 06, 2014, 18:39 »
Δώσε βόλτια!!!!

Θέλει γκάζια το εργαλείο!!!!

« Απάντηση #1332 στις: Μαρτίου 06, 2014, 19:47 »
Demkoni, δεν ειναι το θεμα στα βολτια, δινω 5 βολτ σε 1.4 αντισταση και το φαινομενο εξακολουθει. Καμια φορα στην τυχη το πετυχαινω, απλα δεν καταλαβαινω που γινεται το λαθος.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #1333 στις: Μαρτίου 06, 2014, 19:51 »
Η κατω σπειρα παντα αναβει λιγο λιγοτερο απο τις υπολοιπες, οσα volt και να βαλεις, ειδικα οταν εχεις μια αντισταση με πολλες σπειρες.
Για την πανω τωρα αυτο δεν ισχυει, μαλλον στο σεταπ εχει γινει καποιο μικρολαθακι.
Σου επηρεαζει καπου το ατμισμα αυτο που λες?

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #1334 στις: Μαρτίου 06, 2014, 19:55 »
Οκ. Το θέμα δεν ειναι απλό... :hmmm:

Δώσε και άλλα δεδομένα...

Κυρίως το μοντ που χρησιμοποιείς.

Το σύρμα να φανταστώ οτι είναι 0,22 ή μεγαλύτερο? :dontknow:

Δευτερεύουσας σημασίας, αν θυμάσαι διαστάσεις πλέγματος.

Ομολογώ οτι σε πρώτη σκέψη και εγώ την ίδια απορία έχω με εσένα. Πού γίνεται το λάθος. :confused1:

Μήπως κάπου χάνεις ρεύματα? κακή επαφή ατμοποιητή και μοντ? :confused1:
Νοιώθεις ζεστό μήπως το πάνω μέρος του μοντ, ή να ζεσταίνεται η μπαταρία?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359748 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449995 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374702 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6419 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F