Φίλε μου aris είσαι σίγουρος οτι αρώματα ζαχαροπλαστικής είναι ΟΚ για άτμισμα ? ...Δεν λέω λογικό μου φένεται αλλά είναι σίγουρο οτι κάνει γιατί έχω μια πολύ καλή άκρη για να βρώ ! :-)
Το κυριότερο πρόβλημα που υπάρχει στην παρασκευή υγρών είναι τα αρώματα.
Πρέπει να μην ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο ποσοστό και να αποτελούνται από υλικά που είναι αναπνεύσιμα.
Αυτό δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να το ξέρει κανείς εκ των προτέρων.
Π.χ δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν αιθέρια έλαια κτλ.
Κάτι που χρησιμοποιείται για φαγητό δεν είναι απαραίτητα και καλό για τον πνεύμονα.
Άλλος ιστός στο στομάχι και άλλος ο πνεύμονας...
Εάν κάποιος μπορεί να ατμίσει καθαρή και σκέτη προπυλενογλυκόλη είναι το καλύτερο.
Τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε γι' αυτούς που ξέρουν...