vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

415 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ποσους ατμοποιητες εχετε πανω σας?

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 642
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ποσους ατμοποιητες εχετε πανω σας?
« Απάντηση #375 στις: Αυγ 04, 2014, 05:40 »
Update! :laugh1:
Στη δουλειά, Εβίβα D + Erlkonigin (και τα αντίστοιχα μοντ, ετοιμοπόλεμα, να μην έχω ούτε να βιδώνω/ξεβιδώνω).

Σε απλή έξοδο 2-3 ώρες παίρνω μόνο τον ένα.

Αποσυνδεδεμένος TheGodfather

• *
  • 87
« Απάντηση #376 στις: Αυγ 04, 2014, 06:41 »

Kayfun lite plus πάντα + magma!!!

Ο καλύτερος συνδυασμός στα γούστα μου.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 831
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #377 στις: Αυγ 04, 2014, 11:06 »
Πάντα πίστευα ότι πρέπει κάποιος να έχει μαζί του τουλάχιστον 2.
Το έχω ξαναγράψει άλλωστε!
Μπορεί να τα παίξει η αντίσταση, μπορεί να σπάσει, μπορεί οτιδήποτε.
Ποτέ μου όμως ως χθες, δεν είχα φανταστεί τον Θεόκουφο αστάθμητο παράγοντα!!!
Πάω λοιπόν χθες για ένα καφέ στα γρήγορα. Θα έλειπα 1-1,5 ωρίτσα. Αντίσταση είχα καινούρια.
Έφευγα και βιαστικά από το σπίτι, οπότε, σκέφτηκα... τι στο καλό....
Παίρνω τον βασικό μου ατμο με την καινούρια αντίσταση που ήξερα ότι δουλεύει άψογα. Το μοντάκι με γεμάτη μπαταρία, ένα 10μελο μπουκαλάκι ήταν ήδη στην τσάντα μου (πάντα είναι) και φεύγω τρέχοντας να μην αργήσω.
Περιχαρής κάθομαι με τη φιλενάδα μου σε καφετέρια έξω. Βγάζω και γεμίζω τον ατμο που ήταν άδειος, τον βιδώνω στο μοντάκι και τον ακουμπάω -ετοιμοπόλεμο πια- στο τραπέζι για να δώσω την παραγγελία μου. Γυρίζω προς το γκαρσόν που ήταν πάνω από το κεφάλι μου... ένα φραπέ μέτριο του λέω. Λέει κι η φίλη μου τι καφέ θέλει.
Το γκαρσόν αποχωρεί για να φέρει τους καφέδες. Γυρίζω προς τη φίλη μου να αρχίσουμε το κους-κους. Αυθόρμητα, κάνω και την κίνηση να πάρω το μοντάκι να τραβήξω και μια τζούρα να χαλαρώσω.
...  :hmmm: :o  ... μαααα, τι στο καλό είναι αυτό πάνω στον ατμο;;;;  :confused1: :confused1: :confused1: :o :o :o
Ύμαρτον....... Κουτσουλιά από πουλί!!!!  :o :o :o :o   :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Τώρα άντε πάρε τον ατμο και βάλε τον στο στόμα.....
 :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Ευτυχώς ο καφές ήταν προγραμματισμένος να είναι σύντομος....  :wall: :wall: :wall:
Άντεξα, αλλά .... δε θέλω να το ξανακάνω.....

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 791
« Απάντηση #378 στις: Αυγ 04, 2014, 12:07 »
γουρι!! :yes: !!!

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1471
« Απάντηση #379 στις: Αυγ 04, 2014, 13:08 »
Πάω λοιπόν χθες για ένα καφέ στα γρήγορα. Θα έλειπα 1-1,5 ωρίτσα. Αντίσταση είχα καινούρια.
Παίρνω τον βασικό μου ατμο με την καινούρια αντίσταση που ήξερα ότι δουλεύει άψογα. Το μοντάκι με γεμάτη μπαταρία, ένα 10μελο μπουκαλάκι ήταν ήδη στην τσάντα μου (πάντα είναι) και φεύγω τρέχοντας να μην αργήσω.
Περιχαρής κάθομαι με τη φιλενάδα μου σε καφετέρια έξω. Βγάζω και γεμίζω τον ατμο που ήταν άδειος, τον βιδώνω στο μοντάκι και τον ακουμπάω -ετοιμοπόλεμο πια- στο τραπέζι για να δώσω την παραγγελία μου. Γυρίζω προς το γκαρσόν που ήταν πάνω από το κεφάλι μου... ένα φραπέ μέτριο του λέω. Λέει κι η φίλη μου τι καφέ θέλει.
Το γκαρσόν αποχωρεί για να φέρει τους καφέδες. Γυρίζω προς τη φίλη μου να αρχίσουμε το κους-κους. Αυθόρμητα, κάνω και την κίνηση να πάρω το μοντάκι να τραβήξω και μια τζούρα να χαλαρώσω.
...  :hmmm: :o  ... μαααα, τι στο καλό είναι αυτό πάνω στον ατμο;;;;  :confused1: :confused1: :confused1: :o :o :o
Ύμαρτον....... Κουτσουλιά από πουλί!!!!  :o :o :o :o   :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Ευτυχώς ο καφές ήταν προγραμματισμένος να είναι σύντομος....  :wall: :wall: :wall:
Αν θες φύγε ξανά με ένα ατμο από το σπίτι , τη επόμενη φορά θα κατεβεί το πουλί και θα σου πάρει και το μοντ μαζί  :) :)

Αποσυνδεδεμένος DimDan

• *
  • 50
« Απάντηση #380 στις: Αυγ 04, 2014, 13:08 »
Δύο με διαφορετικά αρώματα!

Αποσυνδεδεμένος Vasilis R.

• *
  • 63
  • Joyetech evic vtc/phenomenon lite by gus/iatty
« Απάντηση #381 στις: Αυγ 04, 2014, 14:49 »
χαχαχαχαχα.....δεν υπαρχει αυτο πρωτακουστο κουτσουλισε πουλι τον ατμο!!!!! αντε δεν πειραζει ειναι γουρι... :))

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #382 στις: Αυγ 04, 2014, 14:57 »
Θα μπορούσε να κουτσουλήσει στο κεφάλι σου, στον καφέ σου, κτλ κτλ. Καλύτερα στο ητ ;)

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1206
« Απάντηση #383 στις: Αυγ 04, 2014, 14:59 »
Καφές στήν καφετέρια χωρις  η.τ, μαρτύριο...
Θα πήγαινα γρήγορα στήν τουαλέτα να τόν πλύνω
Με 2 ατμοποιητάκια του 1,8 μλ, εξω καλοπερνάω

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 831
« Απάντηση #384 στις: Αυγ 04, 2014, 15:11 »
Έχετε δίκιο, θα μπορούσε να μου χε έρθει στο κεφάλι!!!  :laugh1:
apostolos kal, αν δεις κανένα πουλί να πετάει με κανένα μοντ, δικό μου θα ναι, να ξέρεις!  :laugh1:
Vasilis R, ναι, νομίζω έχω τα πρωτεία σ' αυτό!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :eyesplash: :eyesplash: :eyesplash: 

Αλλά στόχο που είχε το άτιμο βρε παιδιά...  :eyesplash:  Κι απ' την αρχή, με το που καθίσαμε και παραγγείλαμε. Όχι κανένα τέταρτο πριν φύγω....
Να τον πλύνω, δεν υπήρχε περίπτωση! Μόνο που τον έβλεπα έτσι, ήθελα να τον βουτήξω σε οινόπνευμα! Όχι μόνο πλύσιμο, αποστείρωση ήθελε! Κι έτσι κι έκανα όταν πήγα σπίτι!
Και ναι, ήταν μαρτύριο σε καφετέρια, καφές χωρίς ητ! Ένιωσα περήφανη όμως που τα κατάφερα, και ήθελα να σας το πω!  :)
Αλλά τόσο κουφός λόγος... ειλικρινά ποτέ μου δε μπορούσα να το φανταστώ! Με τίποτα!!!
Τώρα το καλοκαίρι, λοιπόν, προσοχή και στα... πετούμενα!  :eyesplash:

ΥΓ. Το γούρι μου, ακόμα το περιμένω....

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #385 στις: Αυγ 04, 2014, 15:53 »
Εσένα θυμόμουν σήμερα που το έπαιξα κι εγώ άνετη κι έφυγα για δουλειές στο κέντρο με τον καυφουνη πάνω στο μοντ και τον τερμινετορα στην τσέπη.
Βγάζει καμμένο ο καυφούνης ξαφνικά και σύμφωνα με το νόμο του μερφι, ενώ τέτοια χούγια δεν τα έχει.
Δε βαριέσαι... θα βγάλω τον τερμινετορα.
χαααααααααα.............ο πόλος του ήταν σαν να τον κουτσούλησε πουλί. Αποθηκεύτηκε στην τσέπη μαζί με χαρτομάντηλο που σκουπισα γλυκερίνη και μάδησε γεμίζοντας τον πολο.
Αντε άτμισε... Εν μέσω φαναριών κατάφερα να ψαρέψω ξεχασμένο σκουλαρίκι από την τσάντα και να τον καθαρίσω τόσο ώστε να μπορεί να τραβάει αέρα (η σούπερ άνετη κυρία δεν πήρε καν μαζί της το ατμιστικό της τσαντάκι με το κατσαβιδάκι και την οδοντογλυφίδα) Λιγο μου βγηκε το πνεμονι μεχρι να επιστρέψω, αλλά το πάθημα (ξανα)έγινε μάθημα.  :))

Αποσυνδεδεμένος mantos

• ~One atty to rule them ALL!!!~
  • 930
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #386 στις: Αυγ 04, 2014, 16:08 »
Ρε σεις, μηπως να κανετε ενα ευχελαιο ολοι μαζι?
Τι γρουσουζια ειναι αυτη ?  :tongue_smilie:

Οταν καπνιζατε δλδ τι σας τυχαινε ? :dontknow: :dontknow:

ΥΓ: Λεω, λεω, μεχρι να μου κατσει η στραβη...  8)

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• Δεν μεταθέτω ποτέ για αύριο ό,τι μπορώ να κάνω μεθαύριο.
  • 1790
« Απάντηση #387 στις: Αυγ 04, 2014, 16:11 »
Πλέον με έναν
(διαφορετικό κατά περίσταση)!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #388 στις: Αυγ 04, 2014, 18:29 »
μα δεν ειναι στραβές... καθημερινά φαινόμενα είναι, που νέοι στο σπορ, μας βραχυκύκλωναν. Τώρα, μας φαίνονται τόσο καθημερινά κι εύκολα στην αντιμετώπιση, που απλά τα προσπερνάμε λύνοντάς τα. Μόνο όταν τυχαίνει να μην κουβαλάμε μαζί μας προμήθειες και να πρέπει επί τόπου να αντιμετωπίσουμε το θέμα, σε συνθήκες μη κατάλληλες, συνειδητοποιούμε ότι υπάρχει "πρόβλημα"

Αποσυνδεδεμένος apatsi77

• *
  • 45
« Απάντηση #389 στις: Αυγ 04, 2014, 23:28 »
Συνήθως 2 ενα protank3 και ένα Delirium 69

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878228 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362827 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467610 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911121 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520684 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376285 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702457 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ