Όταν προσπαθείς χρόνια και χρόνια να ελατώσεις το κάπνισμα ( να το κόψεις τελείως μοιάζει με ουτοπία) και τελικά... είσαι κοντά.. το καταφέρνεις..... έστω με το η.τ. Δε λέω ότι είναι το ιδανικό όπως αν καταφέρεις να απεξαρτοποιηθείς τελείως. Αλλά κι αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα. Πλησιάζεις τον στόχο " να καταφέρω να σταματήσω το κάπνισμα" αν είναι αυτός κι ο δικός σου.
Τρίτη ημέρα σήμερα χωρίς κ.τ. Μετά από 30 χρόνια καπνίσματος. Είναι κατόρθωμα!! Πρέπει να πω ένα "μπράβο" στον εαυτούλη μου που συνέχεια τον κατηγορώ και τον κατακρίνω.
Δε θα έπρεπε να υπάρχει ένα μέρος που να λέμε μπράβο στον εαυτό μας και στους άλλους για κάθε μέρα που προσπαθούμε? Ή έστω μια νέα παρότρυνση όταν υποκήψαμε και πήγαμε πίσω? Μια βοήθεια, μια καλή ή και κακή κουβέντα, να ταρακουνηθούμε, να πάρουμε μπρος, να συνεχίσουμε...
Αν δε κάνω λάθος, δεν υπάρχει αντίστοιχο τόπικ. Αλλιώς σβήστε το.
Κάνω την αρχή.. πάλι... ξανά και ξανά θα το λέω....
Τρίτη ημέρα χωρίς κτ. Έξω, ποτά, παρέες, "έλα μωρέ, τι πειράζει, κάνε ένα τσιγαράκι" οι φίλοι μου, όχι, κρατήθηκα, βράχος, μου πέρασε, μια χαρά είμαι τώρα. Εκεί..., δύναμη, στόχος, το σάιτ αυτό τρομερή βοήθεια.
Μου λείπει όμως που να πάρει, μου λείπει, ένα μόνο, ένα.. ΟΧΙ... κανένα, κρατιέμαι...
Εδώ θα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον
Θέλετε? Συμπαράστηση? ^^