Μεσα στον 1 μηνα που ατμιζω εχω δοκιμασει τα παρακατω καπνικα:
After-8 Smoke-X, 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Atmos Lab - Agrinio, 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Rope Cut - Skipper, 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Wanted - Shooting Star 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Alter Ego - Virginia, 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Alter Ego - Seven, 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Alter Ego - Hellas Blend, 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Liqua - Traditional Tobacco 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Flavor Art - Cuban Avaba, 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Ecig - Divino Cigar, 10ml, 10mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Ecig - Old Harbor, 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Ripe Vapes - Sun Juan 60ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Ripe Vapes - VCT, 60ml, 12mg νικοτινη 60/40 vg/pg
TNT - SpitFire - 60ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
TNT Balkan Sobranie - 30ml, 12 mg νικοτινη 50/50 vg/pg
SpeakEasy - Tjuana, 60ml, 12mg νικοτινη 65/35 vg/pg
Philotimo - Cuban Cigar, 60ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Halo - Tribeca, 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Van Del - Top Shelf T, 10ml, 12mg νικοτινη 50/50 vg/pg
Eliquid France - Relax, 60ml, 6mg νικοτινη 50/50 vg/pg
SteamPunk - Bronze, 60ml, 6mg νικοτινη 70/30 vg/pg
Απο ολο τον παραπανω συρφετο τα μονα που μπορω να ατμισω ευχαριστα χωρις να νιωθω καπνικο στοιχειο ειναι τα:
Van Del - Top Shelf T (αν και δεν μου αρεσει καθολου το Tribeca "μαλι της γριας" οπως και τα περισσοτερα RY4, το Top Shelf T ειναι μια απειρως καλυτερη version του Tribeca που παροτι ειναι και αυτο γλυκο ειναι πολυ κλασσατο υγρο. Με λιγο παραπανω αραιωση για να πεσει η γλυκαδα ειναι φανταστικο ADV). Οσοι ειναι οπαδοι του Tribeca αλλα και οσοι δεν ειναι αξιζει να το δοκιμασουν, ειναι κλασεις ανωτερο κατα την γνωμη μου.
Eliquid France - Relax. Φανταστικο υγρο που επειδη εχει καφε που ειναι γλυκοπικρος ισσοροπει με το μπισκοτο και σου βγαζει μια εντονη γευση που δεν σε γεμιζει αλλα δεν μπουχτιζει και στην εκπνοη σου αφηνει τοσο οσο μεχρι την επομενη τζουρα.
SteamPunk - Bronze. Εξαιρετικο υγρο για all-day. Γευσατο με πολυ ισορροποια στις γευσης του. Ανετα all-day, το μονο που δεν βρηκα και το ηθελα ηταν την μοκα. Η γκοφρετα υπερισχυει στο υγρο. Θα το ξαναδοκιμασω μετα απο 1 μηνα ωριμανσης μπας και βρω την μοκα γιατι το δοκιμασα μετα απο 3 μερες.
Θα εβαζα και το ΤΝΤ - Balkan Sonranie αλλα, παροτι ειναι το μονο που μου εβγαλε το καπνικο στοιχειο (κατακαθι πιπας) εντονα και εβγαζε μια ανεπαισθητη γλυκαδα τοσο οσο αλλα μετα απο 3 μερες ατμισματος το υγρο γινεται βαση χανει την γευση εντελως. Απο την αλλη δοκιμασα και την 100% ΝΕΤ version του Balkan Sobranie το SpitFire αλλα δεν μπορεσα να το ατμισω, ηταν τοσο δυνατο το καπνικο του λες και ρουφαγα μεσα απο καμιναδα.
Τα υγρα που ειναι στον συρφετο δεν μπορω να τα ατμισω γιατι: καποια μου βγαζουν χημικιλα (alter ego, ecig, Atmos Lab, Liqua), και τα υπολοιπα ειτε θα ειναι μαλι της γριας ειτε δεν μου αρεσε καθολου η γευση τους.
Τα Van Del - Top Shelf T, Eliquid France - Relax και SteamPunk - Bronze που ατμιζω ανετα θα τα προτιμουσα για εναλλακτικα γιατι το βασικο μου θελω να εχει στο προσκηνιο τον ξηρο καπνο (οχι αρωματικο) και μετα να "δενει" με καποιο δευτερευον αρωμα το οποιο να ειναι τοσο οσο για all day. Το καπνικο κομματι δεν το εχω βρει σε κανενα απο αυτα.
Οποιος εχει μια καλη προταση να με βοηθησει παρακαλω ειμαι ολος ματια. Επισης αν καποιο απ τα παιδια εχει τον χρονο να κανουμε μια κουβεντα τηλεφωνικα να με βοηθησει ας μου στειλει σε pm το τηλ του να τα πουμε.