vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

338 επισκέπτες, 5 χρήστες
thanos1071, mathimatikos1966, Buliwyf, manoslykos, maraki1308

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα)

Αποσυνδεδεμένος HliasKorin

• *
  • 84
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα)
« Απάντηση #375 στις: Φεβ 28, 2013, 16:33 »
Παιδια , γνωμη μου ειναι οτι το προσδοκώμενο ειναι ενα υγρο που να χει γευση ιδια με το τσιγαρο χωρις τις βλαβερες ιδιότητες του κανονικου τσιγαρου  κ τετοιο εγω τουλαχιστον δεν εχω βρει, ειμαι επιεικείς γιατι καταλαβαινω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα, αλλα πιστευω αν δεν βρεθει κατι τετοιο δεν θα προχωρήσει η ολη φαση!!!   :(

Αποσυνδεδεμένος GiorgoS2000

• **
  • 131
« Απάντηση #376 στις: Φεβ 28, 2013, 16:42 »
Για εμένα το προσδοκώμενο δεν είναι η γεύση του τσιγάρου.Για να μην πω πως δεν έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση το κ.τ. και με πείτε φανατικό.
Απλά στο άτμισμα προτιμώ τις γεύσεις αυτής της κατηγορίας επειδή είναι του γούστου μου,όχι γιατί μου θυμίζουν κ.τ.

Προσωπική άποψη.

• *
  • 84
« Απάντηση #377 στις: Φεβ 28, 2013, 16:57 »
Για οσους γυρισαμε απο το κ.τ στο ηλεκτρονικο για θεμα υγειας, για να βελτιωσουμε την ζωη μας πιστευω οτι το προσδοκώμενο ειναι ενα υποκατατστατο του κ.τ χωρις τις βλαφτικες  συνεπειες αυτου!!!!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #378 στις: Μαρ 01, 2013, 02:26 »
Για να μη βγούμε εντελώς οφτόπικ, μάλλον αυτό που εννοούμε λέγοντας "τσιγαρίσιες γεύσεις" στα υγρά, είναι το αντίστοιχο του "καπνιστού" που χρησιμοποιούμε σαν χαρακτηριστικό στα τυριά. ;)

Ναί μεν άρωμα καπνού, αλλά από καιόμενο δρυ, κέδρο και βελανιδιά, όχι φύλλα καπνού.
(Και όχι απευθείας εισπνεόμενο απ'την καύση.)

« Απάντηση #379 στις: Μαρ 01, 2013, 20:52 »
Καλησπέρα σε όλους τους ατμιστές και καλό μήνα εύχομαι. Είμαι παλιός ατμιστής αλλά, λόγω επειδή μια μέρα μου χάλασε ο ατμοποιητής μου και δεν μπορούσα να βρω στην περιοχή μου ανταλλακτικό, όπως καταλαβαίνετε πήγα στο περίπτερο και πήρα καπνό. Πάνε σχεδόν 7-8 μήνες από το τελευταίο άτμισμα μου.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ακόμα μια προσπάθεια. Το πρόβλημα μου είναι ότι οι γεύσεις που έχω δοκιμάσει (στην πληοψηφία τους από το vapeshop) δεν με ικανοποίησαν αρκετά. Δεδομένου ότι καπνίζω καπνό καρέλια, θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου προτείνετε γεύσεις που θα με ικανοποιήσουν.
Ενδεικτικά αναφέρω γεύσεις που έχω δοκιμάσει αλλά ΔΕΝ με ικανοποίησαν.

• Burley tobacco
  • Hellenic blend
  • RY4
  • Angel falls
  • Supreme blend
  • Forbidden apple
  • Haitain prophecy
Όλα τα παραπάνω αγοράστηκαν από Vapeshop καθώς και άλλες γεύσεις (μη τσιγαρίσιες) με περιεκτικότητα 12mg.

Θα ήθελα λοιπόν λίγο απ το χρόνο σας να με βοηθήσετε. Δεν χρειάζεται φυσικά να είναι απ το εν λόγω κατάστημα αλλά με εξυπηρετεί γιατί είναι αρκετά οικονομικό.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Χρήστος

• *
  • 84
« Απάντηση #380 στις: Μαρ 01, 2013, 21:09 »
Θα σου πρωτινό αυτο που ατμιζω κ γω , το tabacco τις nobacco, αν σου πέφτει ακριβω , κ ατμιζεις 12αρη, παρε 18 κ μια βαση μηδενικη με 3 ευρω τα 100ml κ σπαστω, δεν θα σου χασει ιδιαιτερα σε γευση κ θα σου ρθει κ πολυ φθηνο!!!!  :thumpup:
Αν θυμάμαι καλα το ry2 τις F.A εχει γευση αρωματικου καπνου, θα σου αρεσει, εγω καπνιζα drum κ το βρηκα πολυ αρωματικό!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dimitris71

• **
  • 112
« Απάντηση #381 στις: Μαρ 01, 2013, 21:23 »
μακραν αυτο που φερνει ποιο κοντα σε τσιγαρισια γευση ειναι το cigar της el-toro και απο nobacco το  tobaco exlucive.....κατε εμε  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος tazmataz

• No thanks i dont smoke !
  • *
  • 10
« Απάντηση #382 στις: Μαρ 01, 2013, 21:24 »
To tobacco της  Nobacco μεχρι τωρα ειναι το μονο που σε εισαγωγικα με εχει ικανοποιησει μιας και εχς δοκιμασει 5-6 τσιγαρισια αθλια για τα γουστα μου ως τωρα οπως virginia ,camel,mystique  κ.α ...8α 8ελα κατι ομως σε καλυτερη γευση, ισως και να βοη8ουσε ενα mode το ολο αυτο 8εμα.

• **
  • 112
« Απάντηση #383 στις: Μαρ 01, 2013, 21:34 »
δοκιμασε το el-toro - cigarilos και θα με θυμηθεις..η πηγαινε σε ενα καταστημα  αν μπορεις και ζητα να το ατμισεις,,αλλοιως παρε την συσκευασια των 10 ml στα 7 Ε αν θυμαμαι καλα...οχι σαν και εμενα που πηρα το tribecca 30 ml και μετα  :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9687
« Απάντηση #384 στις: Μαρ 01, 2013, 21:38 »
Καλησπέρα σε όλους τους ατμιστές και καλό μήνα εύχομαι. Είμαι παλιός ατμιστής αλλά, λόγω επειδή μια μέρα μου χάλασε ο ατμοποιητής μου και δεν μπορούσα να βρω στην περιοχή μου ανταλλακτικό, όπως καταλαβαίνετε πήγα στο περίπτερο και πήρα καπνό. Πάνε σχεδόν 7-8 μήνες από το τελευταίο άτμισμα μου.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ακόμα μια προσπάθεια. Το πρόβλημα μου είναι ότι οι γεύσεις που έχω δοκιμάσει (στην πληοψηφία τους από το vapeshop) δεν με ικανοποίησαν αρκετά. Δεδομένου ότι καπνίζω καπνό καρέλια, θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου προτείνετε γεύσεις που θα με ικανοποιήσουν.
...
Θα ήθελα λοιπόν λίγο απ το χρόνο σας να με βοηθήσετε. Δεν χρειάζεται φυσικά να είναι απ το εν λόγω κατάστημα αλλά με εξυπηρετεί γιατί είναι αρκετά οικονομικό.

Χρήστος

Θα σου πρότεινα, στη νέα προσπάθεια, να δοκιμάσεις ατμιστικές βάσεις. Συνήθως είναι καλύτερες από κάποιες "τσιγαρίσιες" γεύσεις που αναφέρονται συχνά........
Στα δύο παρακάτω θέματα θα πάρεις μια ιδέα για τις πλέον δημοφιλείς βάσεις (VG, PG, VPG) που κυκλοφορούν :
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3028.0.html
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,13756.0.html

Από εκεί και πέρα αξίζει ίσως τον κόπο να πειραματιστείς με συμπυκνωμένες αρωματικές γεύσεις,που μπορούν να προστεθούν σε καθε ατμιστική βάση.

Tέλος, αν αποφασίσεις να προσπαθήσεις με έτοιμο υγρό , θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Νobacco Exclusive Flavorless.

Αποσυνδεδεμένος marnik

• **
  • 163
« Απάντηση #385 στις: Μαρ 01, 2013, 22:09 »
Παντως μετα απο ενα χρονο ατμισματος τσιγαρισια γευση δεν καταλαβα σε κανενα υγρο και νομιζω οτι οποιος ψαχνει για κατι τετοιο δεν προκειται να το βρει ποτε.Το θεμα ειναι αυτο που ατμιζεις να σου αρεσει κι ας μην εχει καμια σχεση με κτ.Οταν ξεφυγεις απο αυτη την εμμονη τοτε πραγματικα απολαμβανεις το ατμισμα.

• **
  • 112
« Απάντηση #386 στις: Μαρ 01, 2013, 22:31 »
αυτη ειναι και η αληθεια..να βρεις 2-3 υγρα που να σε καλυπτουν..γιατι αλλοιως δεν προκειται να κοψεις και το κ.τ ποτεεεεεεεεε

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #387 στις: Μαρ 02, 2013, 14:53 »
Ενδεικτικά αναφέρω γεύσεις που έχω δοκιμάσει αλλά ΔΕΝ με ικανοποίησαν.

• Burley tobacco
  • Hellenic blend
  • RY4
  • Angel falls
  • Supreme blend
  • Forbidden apple
  • Haitain prophecy
Όλα τα παραπάνω αγοράστηκαν από Vapeshop καθώς και άλλες γεύσεις (μη τσιγαρίσιες) με περιεκτικότητα 12mg.

Χρήστος

Εκτός από τα El Toro, τα οποία πράγματι κεντάνε στο θέμα καπνικό, θα σου πρότεινα και μία δοκιμή καπνικών της Atmos όπως Bebeca, RY69, Nutacco, Gina και Agrinio.

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν καλύτερα τα πράγματα,είναι αυτοί που φορτώνονται το βάρος τους
  • 952
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #388 στις: Μαρ 02, 2013, 15:51 »
+1 για το nutacco και από μένα, ειδικά για αυτούς που δεν τρελλαίνονται για γλυκά καπνικά.Το δοκίμασα και είναι το all day υγρό μου εδώ και ένα μήνα, με καφέ,με ποτό,στη δουλειά ακόμα και στον ύπνο αν μπορούσα θα το άτμιζα  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • 1209
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #389 στις: Μαρ 03, 2013, 19:54 »
Με αυτό το Nutacco με έχετε τρελάνει !!! :hmmm: :hmmm:
Τώρα που δεν υπάρχει μία και δεν μπορώ να το παραγγείλω βαλθήκατε όλοι σας ?
Κανείς από Χανιά έστω να το δοκιμάσουμε δέν το έχει πάρει ?
Ευτυχώς πάντως υπάρχουν αρκετά καπνικά σήμερα γιατί πριν 2 χρόνια ατμίζαμε χόρτα !!! :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 1 209 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:41
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1493 256859 Τελευταίο μήνυμα Απρ 16, 2025, 23:04
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 371664 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 386773 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 261743 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 676653 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 664 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1229 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22136 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2286 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 885488 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 476355 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985