Ολο αυτό το καιρό που ατμίζω έχω δεχτεί χιλιάδες ερωτήσεις για την νικοτίνη.
Φυσικά και δεν είμαι ο ερυθρός σταυρός.
Οταν προσπαθώ να απαντήσω και να εστιάσω στις υπόλοιπες 3999 ουσίες που περιέχει το κανονικό όλοι σε κοιτούν σαν ....δεν ξέρω....κάπως

Αλλά όλοι εστιάζουμε στην νικοτίνη λες και είναι το όλο το κακό του κόσμου μαζεμένο σε ένα μπουκαλάκι υγρού.
Και όλο αυτό οφείλεται στην άγνοια του κόσμου αλλά χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν αφού και εγώ είμαι μέσα,στην αδιαφορία.
Αδιαφορούμε για το τι εισπνέουμε τόσα χρόνια και ούτε μια φορά δεν διαβάσαμε τις παρενέργειες των υπόλοιπων χημικών στοιχείων που περιέχονται στο κανονικό.
Οταν διάβασα ότι η φορμαλδεύδη είναι άκρως τοξική και θανατηφόρος απόρησα.
Το χειρότερο ήταν όταν διάβασα ότι η ασπαρτάμη που αποτελείται και από φορμαλδεύδη θεωρείτε υπεύθυνη για θανάτους αιφνίδιους και καρκινογενέσεις στον εγκέφαλο και νευρολογικές διατραχές.
Και η ασπαρτάμη όπως ξέρουμε είναι συστατικό σε μια μεγάλη γκάμα τροφίμων.
Πρόσφατα έμαθα ότι βρίσκεται σε 7000 είδη τροφίμων που κυκλοφορούν κανονικά με την έγκριση του ΕΟΦ σαν να μην συμβαίνει τιποτα.
Ολες οι μελέτες είναι λίγο πολύ γνωστές και όλες τις έχουν θάψει μέσα σε μπαούλα.
Φυσικά δεν είναι οι μόνες θανατηφόρες ουσίες που κυκλοφορούν με την έγκριση των οργανισμών υγείας.Απλά παραδείγματα φέρνω.
Δεν ξέρουμε την αλήθεια.Και όπως είπε ο Kostas επιλέγουμε να το κάνουμε.
Τουλάχιστον εδω επιλέγουμε έναν άλλο τρόπο καπνίσματος.
Και αν δούμε ότι κάτι στραβώνει μπορούμε κάλλιστα να ξαναγυρίσουμε στο κανονικό ή και σε άλλο τρόπο
Απλά καλά θα ήταν να κοιτάμε πιο ψύχραιμα το όλο θεμα και μην εμπιστευόμαστε ότι έχει πάνω του μια βούλα έτσι χωρίς ψάξιμο.Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να παραπλανεί όσο θέλει.
Είναι στο χέρι μας τι θα κάνουμε.