Καλησπέρα σας, είμαι καινούργια και εγω΄στο άτμισμα, περίπου 10 ημέρες. και δεν έχω ξαναστρίψει τσιγάρο.....ευτιχώς...
Σαν νέα και εγώ έχω κάποιες απορίες,,,,,,έχω ένα θέμα αναφορικά με την συσκευή μου,,,έχω το elips ovalle, και έχω παρατηρήσει, όχι κατευεθείαν απο την αρχή....αλλά κάποιες μέρες μετά το άτμισμα,ότι πιθανόν να υπάρχει διαρροή η κάτι, γιατί ενώ το γεμίζω το πρωί το τανκ,,,,,,κατεβαίνει αρκετά γρήγορα και βασικά σαν να βγαίνει υγρό απο το καπάκι,και προσπαθω να καταλάβω τι παίζει......., αρκετές φορές δηλαδη μεσα στην μέρα, τουλαχιστον 2, 3 το βγαζω το καπακι για να σκουπίσω το τανκ απο εξω, δεν ξέρω αν ειναι μονο υδρατμοι, γιατι το πιανω και κολλάει.
για τις γεύσεις μου προτείναν 2,,,,,για αρχή με νικοτίνη 9, αλλά δεν έχω μείνει και τόσο ευχαριστημένη........κάπνιζα craven πριν 3 χρόνια, και μετά πήγα σε αρωματικό old holborn πριν φτάσω στον λευκό.....έχει κάνεις να προτείνει κάποια γεύση, όχι που να θυμίζει το κλασσικό τσιγάρο. σκέφτομαι και το μηλο σαν εναλλακτική γέυση, και καποιος ειπε για caramel apple pie.,,,ειναι ωραιες οι διαφορετικές γεύσεις???
επίσης σημαντική απορία,,,,,,,,αυτοί που είχαν βήχα απο τσιγάρο,,,έχουν δει διαφορά με το ηλεκτρονικό....

?? υπάρχουν υγρά που είναι πιο υγειινά με τα υλικά που περιέχουν?

? εγω πάντως λίγο βήχα τον έχω και δεν ξέρω αν για αυτό φταίει το άτμισμα. γενικώς το απολαμβάνω η αλήθεια. από ότι διάβασα στο φόρουμε θέλει ψάξιμο οι γεύσεις, αλλα έχω μπερδευτεί λιγάκι με το ποια υγρά αναπλήρωσης θεωρούνται τα καλύτερα ως γεύση η ποιότητα.
Παντως για καπνιστρια 17 χρονων,,,,,απο την ημερα που το πηρα, δεν ξανακαπνισα.
Σας ευχαριστώ
ειρήνη