Λοιπον επειδη τελικα πεταχτηκαν παλι ενα σωρο ειρωνες και ξερολες εδω μεσα εγω θα γραψω τι εγινε και οποιος θελει διαβαζει και κρινει και οποιος θελει ας συνεχισει την ειρωνια ετσι και αλλιως @εσμενους τους εχω τους ειρωνες......
Πριν καμια βδομαδα λοιπον ενιωσα μια απλη ζαλαδα και ενα κοιλιακο αλγος...λεω ενταξει δεν ειναι τιποτα
Την επομενη νασου και διαρροια οποτε λεω οκ την αρπαξα την γαστρεντεριτιδα
Παω λοιπον σε ενα απλο παθολογο και αποφανθει γαστρεντεριτιδα και μου δινει φαρμακα
Το επομενο διημερο καπως καλυτερα αλλα μετα ηρθαν τα δυσκολα
Ξαφνικα ενιωθα πιο εντονα τον κοιλιακο ιλιγγο και οταν ξαπλωνα ενιωθα ενα μπερδεμα στο μυαλο σαν συγχιση θα το περιεγραφα η οποια εφερνε και εναν τρομο
Το συναισθημα αυτο ειναι πραγματικα πολυ τρομακτικο,δεν ξερω πως να σας το εξηγησω αλλα ειναι σαν να χανεις τη διαυγεια και τη σκεψη σου και το μυαλο να μπερδευει τα παντα
Τρομαγμενος πηγα σε ενα φιλο πολυ καλο γιατρο ο οποιος αφου με εξετασε σχολαστικα και μου εξηγησε απο τι προερχονται οι ιλιγγοι στον ανθρωπο, αποφανθηκε πως δεν ειναι κατι που προερχεται απο τον εγκεφαλο και με καθυσηχασε
Να πω πως ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι πολυ φιλος και μολις του ειπα οτι εχω κοψει 3 μηνες το τσιγαρο και το εχω αντικαταστησει με το ΗΤ χαρηκε παρα πολυ
Επισης ειπε πως ειμαι πεντακαθαρος (με ακουσε) και πως γλυτωσα τη ζωη μου
Να μην πολυλογω συνεχιστηκαν τα συμπτωματα επι 2-3 βραδυα και ημουν χαλια διοτι οσο και να σε καθησυχαζει ο γιατρος,οταν ενιωθα αυτη τη συγχηση νομιζα πως τρελενομαι
Ευτυχως τωρα μετα απο μια βδομαδα ειμαι πολυ καλυτερα
Μια μερα εψαχνα στο ιντερνετ τι επιπτωσεις μπορει να εχει μια υπεδοσολογια νικοτινης μιας και ηθελα να μαθω αν μπορει να το επαθα απο το πολυ ΗΤ
Να πω οτι κανω περιπου 4-6 ml 15αρα η 18αρα ημερησιως
επεσα λοιπον στο παρακατω Pdf που ειναι του φαρμακου nicorete inhaler 10mg και επεσε το ματι μου στο σημειο που λεει
Σημεια και συμπτωματα τοξικοτητας Νικοτινης και τα περισσοτερα που αναφερει κατι μου θυμιζουν
Μπορει λοιπον να επαθα κατι τετοιο μπορει και οχι
Καθε επικοδομητικη συζητηση ευπροσδεκτη
Απο αυτα που λεει στη στηλη ανεπιθυμητες ενεργειες και στη στηλη σημεια και συμπτωματα τοξικοτητας εγω ειχα τα κατωθι
κοιλιακο αλγος
συγχηση
δυσπνοια
παραδοξα ονειρα
πονοι στο στηθος
ναυτια
κοιλιακη διαρροια
αδυναμια
τρομος με διανοητικη συγχηση
http://www.nicorette.gr/sites/nicorette_gr/files/Nicorett%20inhaler%2010mg%20leaflet%20GR.pdfΥΓ: Aνεφερα στο γιατρο μου τις σκεψεις μου και μου ειπε οτι ειναι πιθανο αυτο το σεναριο αλλα δεν μπορει να πει με σιγουρια κατι
Παντως εγω για καλο και για κακο αποφασισα να ελατωσω την προσληψη Ml και νικοτινης ημερησιως ετσι για να εχω καλυμενα τα νωτα μου γιατι η τρομαρα που πηρα ειναι μεγαλη