Νομίζω παιδιά αυτή η στάση είναι ό,τι καλύτερο και για μας αλλά και για τις αντιδράσεις από τους άλλους....εγώ σε αυτή τη λογική κινήθηκα απτην αρχή, και με βοήθησε πολύ, και στην αποδοχή των άλλων αλλά και σε εμένα την ίδια στο να υποκαταστήσω ψυχολογικά τη συνήθεια του τσιγάρου με το ητ. Για παράδειγμα, παρότι μανιώδης καπνίστρια, ποτέ δεν άντεχα να καπνίζω στο υπνοδωμάτιο, σιχαινόμουνα τον εαυτό μου, σηκωνόμουνα και πήγαινα στην κουζίνα. Το έχω κρατήσει και με το ητ, τους πρώτους μήνες άναβα και τον απορροφητήρα για να αισθάνομαι ότι κάνω το ίδιο με τσιγάρο, να μη λείψει ούτε αυτό ως συνήθεια! Από την άλλη στους δημόσιους χώρους η λόγική μου ήταν πάντα εδώ θα ανάβα τσιγάρο? ε τότε δε θα βγάλω ούτε το ητ...έτσι δε βρίσκω το λόγο να βγάζω ητ σε μμμ, νοσοκομεία, ιατρεία, εφορίες, υπηρεσίες, τράπεζες, κλπ σινεμά κλειστά (κυρίως την ώρα προβολής που θα δει ο πίσω τους ατμούς και θα τον εμποδίσουν να δει μπροστά του κιόλας, ναι έχω δει κόσμο να το κάνει) όπως και άλλου τέτοιου τύπου event πχ συνέδρια, μήτινκ κλπ. Ακόμη και στο θερινό με πολύ επιφύλαξη ανάμεσα στα διαλείμματα, ακριβώς όπως συμπεριφερόμουν με το τσιγάρο. Αυτό νομίζω είναι καλύτερο για όλους μας...βρήκαμε ένα ωραίο υποκατάστατο του τσιγάρου που σίγουρα είναι και καλύτερο για τους υπόλοιπους γύρω μας, δεν έχει όμως κανένα νόημα να το διατυμπανίζουμε επειδικτικά πιστεύω, δε συμφέρει κανέναν μας