Είναι και η εποχή περίεργη.
Ολοι έχουν μια υπερ-αμυντική στάση σε όλα, κάποιοι πετουν τη σκουφια τους για καυγά, καποιοι τους φτάινε όλα, καποιοι φτάνουν στο σημείο ακόμη και να πιστεύουν αυτά που λέει η τηλεόραση...
Προ καιρου σε καποιον κλειστό σταθμό άτμιζα (10 Βατ, 1.5Ωμ αντίσταση, υγρό DIY VG/PG 50-50, FA Dark Bean 1% +e-Liquid France Cofee 5% + e-Liquid France Cookie 5% + TPA Butterscotch 2% + Atmos Labs Sweety 0.5%) ήπια, χωρίς ντουμάνι και βλέπω ένα τύπο γυρω στα 60, μερικα μετρα απόσταση απο εμενα να με κοιτα με αποδοκιμασία και να μου λέει σβήστο(!) ρε φίλε πιά!
Αμέσως πάω κοντά του (ο τυπος μαζεύτηκε νομίζοντας ότι πάω για καυγά) και του λέω, φιλε μου, αν σε ενοχλεί τόσο πολύ, ορίστε σταματάω, και το βάζω στην τσέπη.
Ο τυπος καράφλιασε κυτιολεκτικά, τα μάτια του γουρλωσαν απο την έπληξη και μου είπε πως όσες φορες το εχει πει σε καποιον που άτμιζε είχε εισπραξει πολύ επιθετική και εχθρική συμπεριφορά (φυσικά και αυτός δεν το είπε πολύ ήπια).
Τον ρώτησα για ποιό λόγο τον ενοχλέι και νομίζοντας πως θα μου πει τα γνωστά για καρκινογόνα κτλ, με καράφλιασε αυτός με τη σειρά του λέγοντας ότι του φέρνουν αηδία τα περισσότερα αρώματα (προφανως και αυτό που άτμιζα), και ότι μολονότι μη καπνιστής το κανονικό τσιγάρο το ανέχεται περισσότερο!
Μάλιστα ΓΝΩΡΙΖΕ ότι το άτμισμα είναι πολύ πιο υγιεινό απο το κάπνισμα.
Τελικά πιάσαμε κουβέντα επι παντός επιστητού στη διαδρομή με το τραίνο και μια παρ όλιγο παρεξήγηση μετατράπηκε σε μια ευχάριστη κουβέντα και μαι νεα γνωση για μενα: Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν τη μυρωδιά του.