kimmi συμφωνω... αλλα δεν με ενοχλει να ατμιζει ο αλλος διπλα μου...
Μπορει επισης, ALATOPIPERO, να μην μου αρεσει οταν αεριστει ο αλλος διπλα μου, αλλα ναι.. θα τον καταλαβω... οτι ειχε ο οργανισμο του αναγκη να το κανει αυτο εκεινη την στιγμη... Μπορει να μην μου αρεσουν και τα χνωτα καποιου αλλου οταν ειμαι στο ασανσερ, αλλα δεν θα του πω κατι.. απλα θα κατσω οσο γινεται παραπερα..
Ειμαι υπερ του διακριτικου ατμισματος γιατι δεν θελω να με ενοχλουν για τον ατμο, οχι γιατι πιστευω οτι ενοχλω εγω. Οσο ενοχλει η κυρια διπλα μου που ειναι λουσμενη στην κολωνια αλλο τοσο ενοχλω και εγω. Μενω σε αυτο που λεει ο ΣΕΒ, οτι δεν ειναι παρανομο και δεν θα νιωσω τυψεις αν ατμιζω. Καποιες φορες κρινω οτι δεν θελω να χαλασω την ζαχαρενια μου και το σταματαω, αλλα αυτο δεν γινεται γιατι πιστευω οτι ο αλλος εχει δικιο, γινεται γιατι μπορει να ειμαι κουρασμενος να πω το δικο μου δικιο....
Και ξερεις ποσο με ενοχλουνε και εμενα καποια πχ τατουαζ, νιωθω οπτικο βιασμο εκεινη την ωρα.. Αλλα δεν μπορω να αποδειξω οτι μου κανει σωματικα κακο η υπαρξη τους. Ετσι και οι υπολοιποι οταν ατμιζω, δεν μπορουν να αποδειξουν οτι τους κανει κακο το ατμισμα μου (μπορει να το φοβουνται αλλα αλλο καπελο)
Για να μην μιλησω για τα ringtones των κινητων που με τρελαινουν στην δουλεια και την ακτινοβολια που βγαζουν διπλα μου...
" Ελευθερία συνίσταται στο να Πράττει κάποιος ό,τι δεν Βλάπτει τα Δικαιώματα των άλλων." ειναι μεγαλη κουβεντα... πρεπει να ορισεις ποια ειναι τα δικαιωματα πρωτα... Θεωρω οτι η πιο αντικειμενικη προσεγγιση λεει οτι τα δικαιωματα οριζονται απο τους εκαστοτε νομους. Υπο αυτο το πρισμα λοιπον ... δεν βλαπτουμε τα δικαιωματα κανενος.