vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

679 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, Mimhsdr, camber, manoslykos, mathimatikos1966

Papillon Organic και El Toro Natural

Αποσυνδεδεμένος elias10

• *
  • 67
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 25, 2012, 17:16 »
Η υπομονή έχει και τα οριά της φίλε Κώστα!

« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 25, 2012, 17:24 »
Τα καινούργια μπουκάλια σας είναι απελπισία, το άνοιξα, το χτύπησα, το έκανα γύρω - γύρω και τελικά έκανα μετάγγιση στο παλιό..... Δεν στάζει με τίποτα!

των 10ml.....αυτα ειναι ζορικα.....δεν τρεχει με τιποτις......πηρα ενα κατσαβιδακι ψηλο ομως......και τωρα τρεχει πιο γρηγορα και απο τον πηνειο.... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος elias10

• *
  • 67
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 25, 2012, 17:25 »
Των 50 θέλει γεοτρύπανο μαλλον....

Αποσυνδεδεμένος kostasnew

• **
  • 108
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 25, 2012, 21:12 »
Γι αυτο πρεπει να κραταμε τα παλια μπουκαλια.ποτε δεν ξερεις που κ ποτε θα χρησιμευσουν.σαν τις πρωην γκομενες ενα πραμα.... :eyesplash: :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Manolis1979

• **
  • 177
  • Vmax SS, Lava 1.5, VV by me
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 25, 2012, 23:13 »
Των 50 θέλει γεοτρύπανο μαλλον....

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 26, 2012, 03:06 »
Τα μπουκαλια μας εχουν σχεδιαστει ΜΟΝΟ ως αποθηκη υγρου. Εχουν δυνατο child resistance καπακι και insert ταπα. Μολις το παραλαβεται, απλως βγαλτε την εσωτερικη πλαστικη ταπα και γεμιστε ενα βολικο πλαστικο μπουκαλακι. Εγω γεμιζω καθε πρωι ενα 5ml plastic dropper (απο μπουκαλι σε μπουκαλι) σε μισο λεπτο.
Ευχαριστω
Γιωργος

Οντως η μετακόμιση υγρού κρίνεται απαραίτητη :yes:
Σε μια ατμοσυντάνηση σήμερα ο Μιχάλης απο το greekvapes μου χάρισε ένα cigarillos,πολύ καλό  :thumpup: ,μισό μπουκαλάκι κατάφερα να φέρω πίσω σπίτι :laugh1:
Επειδή άργησα να πάω,βρήκα 2 άδεια pouros στο τραπέζι ;D,Μιχάλη έρχομαι σύντομα για αγορά!
Την ώρα που έφευγα,βγάζει ο Αλέξης aitken όλην την σειρά..έ..δεν άντεξα και δοκίμασα το spice,
έντονο άρωμα αγριοκανέλας.το ατμίζω και τώρα και έχω κάνει 2 γεμίσματα με διαφορετικά υγρά.
Μιχάλη βάλε και ένα από τούτο :D, προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιήσω μόνο του αλλά παρείτσα με καπνικές γεύσεις.
Μου αρέσει που έχουν όλα έντονο άρωμα και αυτοί που μπουχτίζουν μπορούν εύκολα να προσθέσουν 1-2 ml βάση και να τα φέρουν εκεί που θέλουν.
Το organic το άτμισα μετά απο cigarillos και δεν το κατάλαβα,θα το δοκιμάσω πρώτο άλλη φορά να δώσω γνώμη :thumpup:

Εισαγωγή παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 20, 2014, 02:00 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 27, 2012, 13:06 »
Γεια χαρα σε ολους..Οπως ειχα πει,θα δοκιμαζα τα 2 υγρα που μου ηρθαν(Organic Tobacco και Cigarrillos Naturales) και θα πω εντυπωσεις...Δοκιμη με Dual Coil Cartomaizer 1.5 ohm και Giant 900mah passthrough μπαταρια..Εχουμε και λεμε:

Papillon Organic Tobacco 12 mg:Δεν θελω να ειμαι αυστηρος,αλλα πραγματικα ειναι οχι απλα το χειροτερο καπνικο,αλλα γενικοτερα το χειροτερο υγρο που εχω δοκιμασει εως τωρα...Καλο ντουμανι,μετριο χτυπημα,αλλα βγαζει μια γλυκια και πολυ ασχημη γευση για τα δικα μου γουστα και ειναι το μοναδικο υγρο εως τωρα που δεν μπορεσα να κανω πανω απο 20-25 τζουρες..Αθλιο για μενα...

El Toro Cigarrillos Naturales 11 mg:Το πηρα επειδη διαβασα και ακουσα πως ειναι ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο καπνικο υγρο και το πιο κοντινο γευστικα σε κανονικο τσιγαρο..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΤΜΙΖΕΙΣ ΚΑΠΝΟ!!!Πραγματικα απιστευτο υγρο για τα δικα μου γουστα,πολυ καλο ντουμανι,αρκετα καλο χτυπημα για 11 mg νικοτινη και γευση ΤΣΙΓΑΡΙΣΙΑ χωρις αρωματα καιι γλυκαδες..ΜΟΝΑΔΙΚΟ....Μετα απο 6 μηνες ατμισματος,ειναι το πρωτο υγρο που κανω και νιωθω πως δεν ατμιζω...Νιωθω πως καπνιζω...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΠΝΙΚΟ ΥΓΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 27, 2012, 13:27 »
Με το πρώτο υγρό papillon organic τα ίδια έπαθα και εγώ με το που το άτμιζα μου έρχονταν αναγούλας και λέω δεν παίζει να το κάνω με τίποτα άλλα σαν κάλο παιδί το άφησα 10 μέρες με ανοιχτό το καπάκι και μετά θα έλεγα πως ατιμάζονταν ευχάριστα και μου άρεσε κιόλας παρα πολύ!!!!

Αποσυνδεδεμένος arnokouros

• **
  • 329
  • **ΑΤΜΟΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ**
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 27, 2012, 13:31 »
Με το πρώτο υγρό papillon organic τα ίδια έπαθα και εγώ με το που το άτμιζα μου έρχονταν αναγούλας και λέω δεν παίζει να το κάνω με τίποτα άλλα σαν κάλο παιδί το άφησα 10 μέρες με ανοιχτό το καπάκι και μετά θα έλεγα πως ατιμάζονταν ευχάριστα και μου άρεσε κιόλας παρα πολύ!!!!

μια απο τα ιδια,και εγω το αφησα να ξεθυμάνει καμια εβδομαδα και μετα εγινε πολυ καλύτερο!

• 1519
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 27, 2012, 13:36 »
 :) Άπλα έχω μεγάλη περιέργεια για τον el toro αν μου αρέσει :hmmm:   φιλε μου arno?

Αποσυνδεδεμένος kostasnew

• **
  • 108
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 27, 2012, 14:27 »

El Toro Cigarrillos Naturales 11 mg:Το πηρα επειδη διαβασα και ακουσα πως ειναι ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο καπνικο υγρο και το πιο κοντινο γευστικα σε κανονικο τσιγαρο..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΤΜΙΖΕΙΣ ΚΑΠΝΟ!!!Πραγματικα απιστευτο υγρο για τα δικα μου γουστα,πολυ καλο ντουμανι,αρκετα καλο χτυπημα για 11 mg νικοτινη και γευση ΤΣΙΓΑΡΙΣΙΑ χωρις αρωματα καιι γλυκαδες..ΜΟΝΑΔΙΚΟ....Μετα απο 6 μηνες ατμισματος,ειναι το πρωτο υγρο που κανω και νιωθω πως δεν ατμιζω...Νιωθω πως καπνιζω...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΠΝΙΚΟ ΥΓΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ  :thumpup:
[/quote]

:yes: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος mitsos_82

• **
  • 236
  • Devil Or The Blue Cat's Song
« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 27, 2012, 14:28 »
Μόνο εγώ δεν ενθουσιάστηκα με αυτά τα υγρά ;  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος stavrele

• **
  • 156
  • Η αξία του νικημένου δίνει αξία στο νικητή.
« Απάντηση #57 στις: Απριλίου 27, 2012, 14:30 »
Μόνο εγώ δεν ενθουσιάστηκα με αυτά τα υγρά ;  :confused1:
Ούτε έμενα μου αρέσανε,περιμένω και το πούρος αλλά μάλλον και αυτό δεν θα μου αρέσει.

• 1519
« Απάντηση #58 στις: Απριλίου 27, 2012, 14:30 »
Ξέρουμε τιμή για τα 50ml στην Ελλάδα και ποιος τα φέρνει? Πάντα σε 50ml

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #59 στις: Απριλίου 27, 2012, 15:52 »
Η τιμη απο το House Of Liquids ειναι 22,95 τα 50ml..Τελικα οσο περναει η ωρα και ατμιζω,ο αρχικος ενθουσιασμος χανεται για τον λογω οτι και αυτο το υγρο βγαζει τελικα μια ελαφρια γλυκαδα,αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν ειναι ενα απο τα καλυτερα καπνικα υγρα που εχω δοκιμασει...Τελικα το Number 1 καπνικο υγρο για μενα παραμενει καποιο αλλο υγρο,αλλα και το Cigarrillos Naturales μπηκε στο Top 3 των αγαπημενων μου καπνικων..Νομιζω πως μοιαζει λιγο με το Turkish Tobacco της Nobacco..Ισως ειναι και η ιδεα μου καθως της Nobacco  το ειχα κανει πριν καιρο,αλλα νομιζω πως ειναι πολυ κοντινα γευστικα..Οπως και να εχει,μπραβο στον κατασκευαστη γιατι προκειτε για ενα παρα πολυ καλο καπνικο υγρο
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 27, 2012, 16:14 από imjp1982 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359765 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110661 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F