Αν και έχω μόνο 2-3 μέρες που ξεκίνησα το η/τ είχα ήδη την πρώτη μου εμπειρία του τύπου "θέατρο του παραλόγου"... Μίλησα με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο και του είπα πως έχω να του προτείνω κάτι για το κάπνισμα (και σε μένα και στον πατέρα μου γιατροί μας έχουν συστήσει να κόψουμε το κάπνισμα για διαφορετικούς λόγους).
Μόλις του είπα πως πρόκειται για ηλεκτρονικό τσιγάρο και θα το έχω μαζί μου το σ/κ που θα βρεθούμε να το δοκιμάσει μου απάντησε το θεϊκό: Ναι, καλά, δοκίμασε κι ο Μήτσος (συνάδελφός του) και το παράτησε την πρώτη μέρα. Γιατί δεν το κόβεις τελείως που πας και καπνίζεις ψεύτικα τσιγάρα...
Ως κάπως υποψιασμένος λοιπόν, πλέον, λέω να δοκιμάσω την τακτική "πουλάω τρέλα"...
- "Μα δεν χρησιμοποιώ τα δικά τους υγρά, βάζω ένα δικής μου επινόησης που αποτελείται από σιρόπι σοκολάτας, λικέρ και χα***έλαιο"
- "Ξέρω πως είναι πιο επικίνδυνα, απλά μου τελείωσαν οι σφαίρες και είπα να αυτοκτονήσω με η/τ"
- "Α τον απατεώνα τον περιπτερά! Camel του ζήτησα, ηλεκτρονικό μου έδωσε; Θα του σπάσω το κεφάλι"
ή κάτι αντίστοιχο...