Παιδιά ας οργανωθούμε όλοι και ας μάθουμε να ατμίζουμε κρυφά στα αεροπλάνα. Όχι στις καφρίλες και αν δειτε κάποιον που το παρακάνει βάλτε του χέρι. Όσο δεν προκαλούμε τόσο δεν θα γίνει νόμος η απαγόρευση. Αν προκαλούμε στο τέλος οι εταιρείες θα ζητήσουν την νομική πλεον απαγόρευση και μετα τελος. Και τους ανιχνευτές θα τους κάνουν πιο ευαίσθητους στις τουαλέτες και θα έχουν συνέχεια το νου τους και τα παντα.
Εγώ μέχρι και τα υγρά μου για τις πτήσεις τα κάνω μόνο βάση με 4 στ άρωμα το πολύ στα 10ml για να μη μυρίζει. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!! Αφου κατάφερα να ατμίζω συνέχεια σε αμερικάνικη εταιρεία τότε σιγουρα ειναι θεμα τροπου!!!!!!
Τώρα αυτή την προτροπή δεν την καταλαβαίνω και φυσικά σε καμία των περιπτώσεων δεν την συμμερίζομαι!
Χωρίς να θέλω να αντιδικήσω με κάποιον τουλάχιστον μην προτείνεις σε μέλη να το κάνουν γιατί εσύ μπορεί να στάθηκες μια φορά τυχερός και κάποιος άλλος να βρεθεί με μια ποινική δικογραφία στον εισαγγελέα!
Κοιτάξτε τι λέει η Καναδική νομοθεσία π.χ. κάτι ανάλογο θα είναι και αλλού όπως Η.Π.Α.
Συμπεριφορά κατά την πτήση:
Οι επιβάτες δικαιούνται να ταξιδεύουν σε ασφαλές περιβάλλον.
Σύμφωνα με τον Καναδικό Ποινικό Κώδικα και το Νόμο περί Αεροναυτικής, απαγορεύεται κάθε απειλητική συμπεριφορά κατά των μελών του πληρώματος και των επιβατών. Το πλήρωμα δεν θα ανέχεται καμία συμπεριφορά που θα διαταράσσει την τάξη εντός του αεροσκάφους κατά την διάρκεια της πτήσης. Εάν χρειαστεί θα ζητηθεί από τις αστυνομικές αρχές να προσέλθουν στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη του αεροσκάφους. Όποιος παραβαίνει το νόμο ή παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων θα συλλαμβάνεται από την αστυνομία μετά την προσγείωση. Η διατάραξη της τάξης εντός του αεροσκάφους κατά την διάρκεια της πτήσης επισύρει χρηματική ποινή έως CA$100.000 και ποινή φυλάκισης έως 5 ετών, διαζευκτικά ή σωρευτικά.
Παραδείγματα παρακώλυσης:
Παρενόχληση
Εξύβριση
Άσκηση σωματικής βίας
Προσβολή γενετήσιας ελευθερίας
Εκφοβιστική συμπεριφορά
Μέθη ή συμπεριφορά που διαταράσσει την τάξη στο αεροσκάφος
Παράβαση των κανονισμών περί καπνίσματοςΚατανάλωση αλκοολούχων ποτών που έχει φέρει μαζί του ο επιβάτης
Άρνηση συμμόρφωσης με τις οδηγίες του πληρώματος
Διακινδύνευση της ασφάλειας του αεροσκάφους
(Πηγή: Καναδική Υπηρεσία Μεταφορών)