Στην τελευταια μου πτηση προχθες το αεροπλανο ηταν φισκα!! Η πτηση 3 ωρες απο Αθηνα Ζυριχη με SWISS. Απο το ελενχγο περασα ανετα το GG Slim και το Black line μαζι με ενα μπουκαλακι υγρο 20ml. Το όριο για υγρα είναι 100ml οποτε δεν υπάρχει προβλημα σχετικα με τα υγρα. Η αλήθεια είναι πως μάσησα να πάρω το GG μαζι μου και το έβαλα βαλιτσα με όλα τα υπόλοιπα συμπραγκαλα. (καμια 10 μπουκαλακια υγρα, απειρες μπαταριες για τα GG, και αμετρητα cartomiser και ατμ.
Στην πτήση είχα δίπλα μου έναν κλασσικό έλληνα "λαικό" οπως τους λέω. Δηλαδη χρυσες καδενες μουστακι και την ατακα "ξερεις ποιος είμαι εγώ ρε" έτοιμη να ακουστεί σε πρώτη ευκαιρια. Λεω απο μέσα μου όχι ρε πουσ%$η δεν θα γίνει δουλειά θα παίξουμε μπινελίκια.
Μετα απο κανα 45λεπτο βγαζω διακριτικά το GG slim και το κρύβω στο χερι μου και ξεκλέβω κανα-δυο τζούρες προσπαθωντας να κρατάω τον ατμό μέσα μου μέχρι να εξατμιθει οπότε να μην φυσάω "καπνο". Μετα από 4-5 φορές με πέρνει χαμπάρι ο τυπος και αφου παθαίνει το σχετικό σοκ (μιας και το GG slim δεν "φερνει" σε τσιγάρο) μου λέει απλά "δωσμου και εμένα γιατι κάνω 3 πακετα την ημέρα και πάω αγγλία μέσω ζυρίχης για να σπάω την διαδρομή και να καπνίζω στο αεροδρόμιο.
Βγαζω λοιπόν το black line του το δίνω (είχα καινουργιο mouthpiece) αρχίζει ο τύπος να ατμίζει χυμα στο κύμα και να πετάει ατμούς γυρω γυρω.
Σε κλάσματα τσούπ η αεροσυνοδός εντρομη...λεω πάει το black line το χασαμε πατριωτη και σε κλάσματα εξαφανίζω το GG slim μην χάσουμε και αυτό. Πριν προλάβει ο δικός μου να ξεστομίσει το ξέρεις ποιός ειμαι γω ρε στα αγγλικα η αεροσυνοδός πέρνει χαμπάρι ότι είναι η.τ. και του λέει απλώς να περιορίσει την χρήση και πως αν κάποιος παραπονεθει θα πρέπει να σταματησει. Αυτο... απλα και ωραια. Περασαμε μια ωραία πτήση πίνοντας καφε, ατμίζοντας και εξηγόντας επι 2 ωρες τι εστί η.τ στον τύπο και που μπορεί να το βρεί.
Στην προσγείωση φυσικά απενεργοποιήσαμε της ηλεκτονικές μας συσκευες

Δεν νομίζω πως ο τύπος θα κόψει το τσιγάρο αλλά από εδω και πέρα μάλλον θα πέρνει απευθείας πτήση για αγγλία με η.τ. στην τσέπη