1. Γιατί έχεις πρόβλημα με το 'χύδην' των άλλων; Αφού τόση ώρα παρουσιάζεις την 'χύδην' διαδικασία παραγωγής σου.
2. Δεν είναι πρόβλημα η χώρα παραγωγής. Η ποιότητά της είναι το πρόβλημα. Και η nestle ολλανδική είναι, αλλά ρώτα και κάποιους μηχανολόγους που φύγανε από τα εργοστάσιά της σιχαμένοι.
3. Επιμένεις πως χρειάζεται κανείς να είναι χημικός για να κάνει ανακάτεμα υγρών. Δεν ισχύει αυτό, ούτε στα τρόφιμα ούτε σε άλλο κλάδο.
4. Μιλάς για την προέλευση των αρωμάτων των ξένων σαν 'αγνώστου προελεύσεως'. Για τον καταναλωτή, το ίδιο είναι και τα δικά σου.
5. Δεν υπάρχει ψέμα και εξαπάτηση σε κάποιον που αγοράζει σε μεγάλες ποσότητες και πουλάει σε μικρές. Λέγεται εμπόριο λιανικής.
Πιστεύω πως, επειδή ποστάρεις εδώ στο φόρουμ τελικά με αποκλειστικό σκοπό την δυσφήμιση των άλλων εμπόρων για την προώθηση των δικών σου προϊόντων, να σου δοθεί η ιδιότητα του 'εμπόρου' και να μπορείς να ποστάρεις μόνο στο δικό σου τόπικ.
@Λιάκουρας
Χρόνια πολλά και καλά.
1) Αν δεν θες να καταλάβεις τί σημαίνει το "χύμα στο κύμα", είναι δικαίωμά σου και σεβαστή η απόψή σου. Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται περαιτέρω επεξηγήσεις.
2) Σε αυτό συμφωνώ. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη προδιαγραφών.
3) Ο καθένας που λειτουργεί είτε στα τρόφιμα είτε αλλού, υποχρεωτικά το κάνει
νόμιμα, με άδεια λειτουργίας. Είτε είναι χημικός, είτε φούρναρης. Αν δεν έχεις άδεια λοιπόν είσαι...
4) Μα όταν χρησιμοποιώ τα αρώματα κάποιου που μερικώς είναι άγνωστη η προέλευση, σαφώς και είναι εν μέρει και τα δικά μου. Για αυτό και είπα μετρούν (υπερτερούν) οι προδιαγραφές. (βλ.2)
5) Η ανασυσκευασία είναι δραστηριότητα που ουδεμία σχέση έχει με τη λιανική πώληση. Και η οποία ανασυσκευασία στην τελική ανάλυση δεν θα δημιουργούσε υγρά που ερεθίζουν λαιμούς. Άρα σε τελική ανάλυση, αλλού είναι το θέμα.
Αναφορικά με τη δυσφήμιση των άλλων εμπόρων δε νομίζω να έχω γράψει επικριτικό σχόλιο για κάποιο υγρό ότι είναι "άσχημο και άνοστο κλπ".
Επομένως σεβαστή η άποψή σου αλλά μη αποδεκτή. Αν εσύ ήσουν υδραυλικός και λέγανε πως οι υδραυλικοί χρησιμοποιούν π.χ. σωλήνες με αμίαντο, την ώρα που εσύ καλοπλήρωνες ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ, θεωρώ πως θα έκανες παρέμβαση ώστε να υπερασπιστείς αυτό που κάνεις. Εξήγησα το λόγο που έγραψα στο νήμα.
Για το θέμα του εμπόρου τώρα: Επειδή είναι η 2η φορά που τίθεται το θέμα αυτό, σεβαστή η γνώμη σου, μεταβίβασέ τη και στη Διαχείριση του φόρουμ και ας ενημερωθώ...
Χρόνια πολλά να είσαι καλά...
Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκεμβρίου 25, 2011, 19:24
Χρόνια σου πολλά και σε σένα Πάνο.
Nαι,τα έχουμε πει από κοντά.Aλλά τι?!
Είπα πως εσύ καλά κάνεις και γράφεις κ μιλάς σα μέλος,αφού έτσι το δέχονται...
Δεν είπα ποτέ πως δεν ήταν λάθος της διαχείρησης!!!
και αν θυμάσε καλά με έβγαλαν και τρελό...
Να,όμως,που δεν είμαι.
Εσύ καλά κάνεις,τη δουλειά σου(παρασκευαστής-πωλητής υγρών)κάνεις...και καλά κάνεις...
Οι υπεύθυνοι εδώ,όμως?!
Επιβεβαιώνω αυτά που λες Βαγγέλη. Ακριβώς αυτά είπαμε από κοντά, στη συνάντηση στο Μαρούσι.
Μία διόρθωση μόνο: Παραγωγός. Όχι πωλητής.
Δεν έχω μαγαζί. Πουλάω μόνο σε εταιρείες.
Οι υπεύθυνοι μπορούν κάλλιστα να πράξουν όπως ορίζεται από τους κανόνες του φόρουμ.
Να είσαι καλά.