vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

666 επισκέπτες, 9 χρήστες
Tem, Doubt, Methodios, Blackwolf, Milarepa, manoslykos, Arxarios, maraki1308, guss

ECOpure από την Intellicig

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
  • Φύλο: Άντρας
    • alfistigr photo
Απ: ECOpure από την Intellicig
« Απάντηση #165 στις: Οκτωβρίου 21, 2009, 20:06 »
ωραία!
δεν θα ξαναυπάρξει έλειψη όπως το καλοκαίρι καί ... δεν θάχω ποτέ πρόβλημα   :D :D

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #166 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 16:06 »
Περασα σημερα απο intellicig και εκτος απο την πολυ ωραια κουβεντα που ειχαμε με τον κ Περικλη πηρα και 1 crystal (36mg) και 1 mix (σκετη VG)
To 36ρι (οχι δεν ειναι οπλο colt αλλα θα μπορουσε και να ειναι) ειναι δυναμιτης. Αν αραιω8ει με καραμελα VG  και mix για μενα πλησιαζει το τελειο medium και με αρκετη οικονομια χρηματων (το mix κανει 3 eu)
O κ Περικλης επιμενει στην μη αναμειξη VG - PG δεν ξερω τον λογο.
Ξερει κανεις ?
- επι τη ευκαιρια αρπαξα και 1 Jundy stick - εντυπωσεις στο αντιστοιχο ποστ - παλι ξεπαραδιαστηκα - η αποσβεση σε σχεση με το ΚΤ παει ολο και πιο πισω  :wall:   :wall:   :wall:

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #167 στις: Νοεμβρίου 03, 2009, 19:39 »
πριν 2 μήνες, τότε πού είπαμε πως το evo άλλαξε, έγραψα τα εξής:

Γεύση πολύ πιό στεγνή, καθόλου "υγρή". τίποτα δεν δείχνει ότι ατμίζω υγρό. μέχρι καί ο λαιμός ξεραίνεται μετά από λίγο.
Γεύση εντελώς τσιγαρίσια, χωρίς ίχνος αρώματος. Ούτε στο στόμα υπάρχει εκείνη η γλυκίλα πού άφηνε το προηγούμενο, ούτε η μυρωδιά ζάχαρης στον χώρο.

αν θυμάστε, τότε, ο κος Μωραίτης επέμενε πως ΔΕΝ άλλαξε κάτι στο υγρό. Τις ίδιες μέρες ο asala "ανακάλυψε" πως αν αφήσεις ένα υγρό γιά κάμποσο, "αλλάζει".
εκείνα τα υγρά ήταν νέα παραλαβή (υποθέτω καί παραγωγή).
Χτες, άνοιξα ένα καινούριο μπουκαλάκι.
Αναθεωρώ τα πάντα. Είναι υγρό, είναι γλυκό, γιά πρώτη φορά μετά από μήνες, ένας συνάδελφος μού είπε "τι καπνίζεις? πολύ ωραία μυρίζει"!!
Καί εγώ σχεδόν ανακάλυψα το παλιό καλό ecopure.
Τελικά ίσως τα υγρά, να είναι σαν το κρασί    :D :D

(abet, αύριο παραλαμβάνω το colt   ;) )

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #168 στις: Νοεμβρίου 03, 2009, 20:51 »
Εχει και άλλη ανάγνωση το φαινόμενο αγαπητέ alfisti
Αλλάζουμε κι εμείς , οχι μονο τα υγρά..
Οταν δοκιμάζεις κατι καλό λες Πω πω  τι ειν ετούτο ? Μετά μπαφιάζεις ( οποια ομοιότητα με γυναίκες είναι απλη συμπτωση  :) )
Αν καπνίζεις 1 καμελ την ημέρα , ειναι απολαυση
Αν καπνιζεις 3 πακετα την ημέρα λες ασιχτιρ κολοτσίγαρο σε κοβω και αρχίζω το ατμισμα !

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #169 στις: Νοεμβρίου 03, 2009, 21:07 »
θα συμφωνούσα, αλλά....

ότι υγρό κι αν ατμίζω, το ecopure ατμίζεται σε καθημερινή βάση από το απόγευμα καί μετα, μήνες τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #170 στις: Νοεμβρίου 03, 2009, 21:15 »
τι περιεκτικοτητα ατμιζεις ? ( chat το καναμε)
η ελα
 http://www.freeshoutbox.net/ekapnisma    ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2009, 21:20 από Abet »

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #171 στις: Νοεμβρίου 03, 2009, 21:21 »
τι τον ρωτάς ρε abet...τώρα με το ecomix το φτιάχνεις παιχνιδάκι όσο γουστάρεις :sign_trelaaa:

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #172 στις: Νοεμβρίου 03, 2009, 21:22 »
όλα πάντα καί παντού σε high.
(βέβαια ο Μωραίτης χτες πού ρώταγα διάφορα γιά το krystal, με ... προειδοποίησε ο άνθρωπος καί ... ένιψε τας χείρας του)  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #173 στις: Νοεμβρίου 03, 2009, 21:23 »
ασε ...απο τοτε που το πηρα ολο και το τσιμπαω ατοφιο
μου θυμιζω τον εαυτο μου πιτσιρικας , που μεστελνε η μανα μου για ψωμι , και τσιμπα τσιμπα ετρωγα το μισο στο δρομο ... ηταν μακρυα και ο ρημαδης ο φουρναρης  ΙοΙ

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #174 στις: Νοεμβρίου 04, 2009, 17:54 »
τώρα? πού να ποστάρω?

σήμερα παρέλαβα μαύρη manual μπαταρία (την καί IQ επονομαζόμενη!), μαύρα φιλτράκια καί έναν πανέμορφο ασημί ατμοποιητή. πολύ αχνό μωβ λεντάκι ίσα πού φαίνεται, χάρμα οφθαλμών δηλαδή.
(παρένθεση γιά να αναφέρω πως η μπαταρία έχει κόφτη. δεν με έχει ενοχλήσει ακόμη, αλλά υπάρχει. σταματάει κάπου στα 5 -νομίζω, θα το ξαναδώ αλλά τώρα φορτίζει- δευτερόλεπτα, αλλά ξαναπαίρνει αμέσως. αφήνω λοιπόν στιγμιαία το κουμπί λίγο πριν, το ξαναπατάω καί όλα οκ.).

Μαζί όμως ήρθε καί το krystal.
Γιατί colt abet μου? Aυτό είναι το λιγότερο magnum.
Ναί εντάξει! 36mg δεν είναι λίγα. ΟΜΩΣ:
δεν είμαι όλη μέρα παφ πουφ. έχω κάνει διαλείματα 15λέπτου (πρωτοφανές γιά μένα).
έχω ξαναγράψει πως πριν από το 510, πού ήμουν μόνο με evo, είχα ανάγκη τσιγάρου.
Το 510 αντικατέστησε καί με το παραπάνω αυτήν την ανάγκη.
Καί τώρα το krystal.
Aτμίζω από το μεσημέρι ecopure, καί όταν θελήσω, λίγες τζουρες krystal καί ήρθα στα ίσα μου.
Μπορεί να αρχίσω καί τις μίξεις, αλλά... δεν νομίζω.
Μάλλον θα το πάω έτσι.
Λίγο krystal όταν αισθανθώ την ανάγκη.

Από γεύση?
Η γεύση τελικά είναι μάλλον υποκειμενική.
Κάποιος μού είπε πως είναι σαν φάρμακο.
Γιά μένα είναι άγευστο -μόνο μιά ελαφριά καούρα αφήνει στην γλώσσα γιά λίγα δευτερόλεπτα- καί άοσμο.
Αλλά στον λαιμό.... βάζει φωτιά   :D :D

(θέλετε σύγκριση απλά γιά να καταλαβαινόμαστε? το high cml στο 510, χτυπάει αισθητά λιγότερο από το krystal στο evo. Άραγε... να βάλω krystal στο 510?   :hmmm: :hmmm: :idiot1: :idiot1:)

edit καί ... YΓ.: σήμερα αισθάνθηκα (γιά 3η φορά αυτούς τούς μήνες   ;) ) πως ξαναανακάλυψα το άτμισμα.   
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2009, 17:59 από alfisti »

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
  • Njoy/BL/Titan/Miniturbo/Εgo/SDMKIΙ Black+Silver
« Απάντηση #175 στις: Νοεμβρίου 04, 2009, 22:39 »
το high cml στο 510, χτυπάει αισθητά λιγότερο από το krystal στο evo. Άραγε... να βάλω krystal στο 510?   :hmmm: :hmmm: :idiot1: :idiot1:)

Τέτοιο χτύπημα δεν θα έχει ούτε Πούρο Αβάνας! :))

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #176 στις: Νοεμβρίου 04, 2009, 23:01 »
Προσωπικά όσον αφορά το crystal , δεν θα το έλεγα throat-hit αλλά throat-κλωτσοπατινάδα,μουλαροκλωτσιά κτλ. :fight_hammered2:
Οπότε ευχαριστώ, όχι για μένα.Μόνο ως ανάμειξη με mix που άλλωστε γιαυτό φτιάχτηκε.

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #177 στις: Νοεμβρίου 04, 2009, 23:08 »
Προσωπικά όσον αφορά το crystal , δεν θα το έλεγα throat-hit αλλά throat-κλωτσοπατινάδα,μουλαροκλωτσιά κτλ. :fight_hammered2:
Οπότε ευχαριστώ, όχι για μένα.Μόνο ως ανάμειξη με mix που άλλωστε γιαυτό φτιάχτηκε.

υπάρχει όμως καί η άλλη άποψη.
εδώ καί μήνες καί τόχω ξαναγράψει, ατμίζω ασταμάτητα -έχει κολλήσει στο στόμα μου, όπως το είχε γράψει ο under (νομίζω).
σήμερα δεν συμβαίνει αυτό.
τώρα πού σού γράφω, έχω να ατμίσω πάνω από μισάωρο.
καί με 3-4 τζουρίτσες είμαι ΟΚ.

έχει τα καλά της λοιπόν η κλωτσοπατινάδα   ;)

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #178 στις: Νοεμβρίου 04, 2009, 23:51 »
να πω κ το άλλο πού παρατήρησα μόλις τώρα?
τι γεύση έχει το krystal.

σας έχει τύχει να κοντεύει να αδειάσει ΕΝΤΕΛΩΣ το φίλτρο με ecopure, καί να συνεχίζετε να ατμίζετε?
(ειδικά αν έχετε manual μπαταρία).

δεν σας έρχεται κάτι ανεπαίσθητα "πικρό" (θα το έλεγα)?

ε! αυτό είναι το krystal. ένα ecopure χωρίς "άρωμα".

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #179 στις: Νοεμβρίου 05, 2009, 02:31 »
Παράθεση
υπάρχει όμως καί η άλλη άποψη.
εδώ καί μήνες καί τόχω ξαναγράψει, ατμίζω ασταμάτητα -έχει κολλήσει στο στόμα μου, όπως το είχε γράψει ο under (νομίζω).
σήμερα δεν συμβαίνει αυτό.
τώρα πού σού γράφω, έχω να ατμίσω πάνω από μισάωρο.
καί με 3-4 τζουρίτσες είμαι ΟΚ.
alfisti , οπως ολοι καλα γνωριζουμε η νικοτινη ειναι μαι εθιστικη ουσια
η γνωμη μου ειναι οτι αν τωρα σου δινει ικανοποιηση το krystal με 1 μηνα χρησης θα σου φαινεται σαν high ( και πολυ λεω)
αυτη ειναι η λειτουργια της ουσιας. Με το ΚΤ  δεν γινεται να αυξησης την δοση πανω απο 3-4 πακετα , οποτε σταματας εκει
με το ΗΤ ομως .....
Αν ατμισεις καμμια δυο ωρες low τοτε το medium σου φαινεται πυραυλος
Ολα ειναι σχετικα σαυτο το κοσμο , οποτε ψυχραιμια   :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 930 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359650 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449893 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110569 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374586 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327897 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6373 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15232 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29273 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99815 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F